Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dchatz είπε

Σπεκς 1ραμ και 8 χώρος θα έπρεπε σήμερα να κανουν 30 ευρω

Δεν είναι τόσο αυτό (αν υποθέσουμε ότι με το go δεν χρειάζεται παραπάνω ram) όσο η έλλειψη 4g. Χίλιες φορές να χε μία sim και να χε 4g.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, giambanaki είπε

Γιατί κάποιος να προτιμήσει να δώσει 80 ευρώ για να πάρει ένα καινούργιο κονσερβοκούτι με 1gb ram που θα παίζει τις βασικές εφαρμοργές στα low low από το να πάρει με τα ίδια χρήματα ένα άριστο μεταχειρισμένο xiaomi με 3gb ram που παίζει όλες τις καθημερινές εφαρμογές ακομπλεξάριστα χωρίς περικοπές και light εκδόσεις...;

Κατά την άποψη μου αυτό το project είναι 10 βήματα πίσω σαν ιδέα. Αντί να επενδύσουν σε αυτό θα έπρεπε η Google και όλοι οι κατασκευαστές που χρησιμοποιούν το android να επενδύσουν στους μηχανικούς τους να βελτιστοποιήσουν την κανονική έκδοση του android ώστε να τρέχει με 2 και 3gb ram. Η Apple ακόμα στο iphone 8 έχει μόνο 2gb ram και η εμπειρία χρήσης είναι καλύτερη από τα περισσότερα android με 4gb ram...

με 2gb ram είμαι και το κινητό πάει σφαίρα, έχω 10 εφαρμογές μέσα που δουλεύω και ότι δεν χρησιμοποιώ το σβήνω και γενικά μια χαρά πάει το κινητάκι, τώρα αν με 4gb ram και snap 845 ανοίγει τον chrome σε κάτι κλάσματα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα η αν έχεις 10 εφαρμογές ανοιχτές κάνει καλύτερο multitasking με αφήνει αδιάφορο, το πήρα 150 ευρώ πριν 1 χρόνο μια χαρά κάνω την δουλειά μου και μέχρι να χαλάσει η να βγει κάτι πολύ καλύτερο στα 150-200 ευρώ θα μείνω με αυτό.

η apple έχει κάνει τρομερή δουλειά στο managment των πόρων και στο λειτουργικό αλλά τι να το κάνεις όταν έχει 800 ευρώ , προσωπικά iphone θα έπαιρνα μόνο στο σενάριο του παίρνω ένα 500 ευρώ όπως το 6s και το κρατάω 4-5 χρόνια που μετά απο 4 χρόνια δεν θα κολλάει όπως άλλα και θα δουλεύει άψογα και θα έχει βγάλει και τα λεφτά του.

• Like 2
Δημοσ.

Ασχετα με το ποστ αυτο που λενε ολοι μην τα κοιτατε  εσεις οι ευρωπαιοι ειναι για αγορες κινας ινδιας κτλπ.......για πειτε μου εσεις που τα ξερετε οτι ειναι χαμηλοι οι μισθοι εκει η κινα εχει τετοια πληθωρα κινητα απο doogee umi elephone xiaomi oppo και δεν συμμαζεύεται δλδ αυτοι μου λες εν ετη 2018 θα παρουν κινητο με 480π αναλυση και android go...οχι να πατε δειτε κανα vlog τι παιζει εκει εχουνε ολοκληρα markets με parts κινητων τα εχουν σε παγκους μεχρι και πεταμενα κατω και πουλανε οπως κανουμε εδω με τα καρπουζια σε μια τετοια χωρα με τετοια πληθωρα επιλογων μου λετε αξιζει αυτο το κινητο??? Επισης αυτη πια η ινδια ναι δεν εχουν να φανε ναι... και ολα τα κινητα βγαινουν πρωτα review απο ινδους και πολλες εταιριες βγαζουν σπεσιαλ εκδοσεις εκει για να παρουν και αυτες μεριδιο βλεπε xiaomi note 5 pro και samsung s luxury... Παιδια δεν λεω οτι ολοι ειναι λεφταδες εκει μην τρελαθουμε αλλα συγκεκριμενα αυτες οι 2 χωρες τα κινητα τα καταναλωνουν σα στραγαλια τι να κανουν το android go......κατι τελευταιο αν δεν προοριζοταν για ευρωπαικη αγορα για ρε φιλε το βγαζουν στην ευρωπη??? ελεος λιγο μυαλο...

Δημοσ.

Κάθε φορά που γίνεται παρουσίαση εδώ ενός νέου κινητού, διαβάζοντας τα σχόλια, σκέφτομαι: Αν μαζευόμασταν οι αναγνώστες του post εδώ, να σχεδιάσουμε ένα κινητό (μαζί με τον καθορισμό της τιμής) πιστεύετε πως θα καταλήγαμε κάπου; :)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CyanBlue είπε

Κάθε φορά που γίνεται παρουσίαση εδώ ενός νέου κινητού, διαβάζοντας τα σχόλια, σκέφτομαι: Αν μαζευόμασταν οι αναγνώστες του post εδώ, να σχεδιάσουμε ένα κινητό (μαζί με τον καθορισμό της τιμής) πιστεύετε πως θα καταλήγαμε κάπου; :)

αμε στο νοσοκομειο :lol::lol:

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχεδιάζεις ενα νέο τηλέφωνο πλέον για να προσφέρεις κάτι το καινοτόμο και να καλύψεις ενα τμήμα της αγοράς που θεωρείς οτι θα προσελκύσει αγοραστικό κοινό και κατά συνέπεια θα σου αποφέρει κέρδος.

Δεν διαφωνώ με το Android Go και την όλη φιλοσοφία οικονομικής συσκευής με Lite έκδοση του λειτουργικού. Διαφωνώ προσωπικά με την τιμή. Στα 40-50 ΕΥΡΩ πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι η τιμή του ώστε να είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Όσο για τους Spreadtrum επεξεργαστές, δεν έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων απο προηγούμενες εμπειρίες με καθαρά entry level κινέζικα τηλέφωνα.

Επεξ/σία από Ardov
  • Like 2
Δημοσ.

Έχω δεί αρκετά Android Go τηλέφωνα (Nokia κυρίως). Για όποιον τρέχει εφαρμογές της Google, πάνε μια χαρά. Εάν γίνει το "λάθος" να μπεί άλλη εφαρμογή (shazam πχ) από το playstore εκεί γίνεται πανηγύρι αφού κολλάει αφάνταστα. 

Επίσης, οι επεξεργαστές που έχει είναι ότι χειρότερο. Ζεσταίνονται πάρα πολύ, και πολλές μπλοκάρουν και κάνουν επαννεκινήσεις. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Είχα αγοράσει το Archos Gamepad 2 με την 4.2.2 και εκεί έμεινε.Το κράτησα 2 χρόνια και το πούλησα.Με 2Gb Ram και 16 Gb Rom δεν κολλούσε και είχε και Ram ελεύθερη.Ομως ήταν βαρύ και άβολο και νομίζω πως η Archos έχει 0 software support.

ειχα και εχω το πρωτο archos, με 4.1 το πηρα και εκει εμεινε και εμενα. δεν λεω, καλο και χρυσό, ηταν πολυ καλη παρεα στον στρατο αλλα ειχε πολλα bugs και φυσικα το μονο fix που εκανε η archos ηταν να βγαλει το gamepad 2..

ειχα και το archos43 καποτε, παλι 0 στο software, δεν ξερω εαν αλλαξε κατι απο τοτε.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, CyanBlue είπε

Να εχει τα παντα ολα και στα χρηματα, να εχει 100 ευρω εαν ειναι να το το αγαρασουμε και 1000 εαν ειναι να το πουλησουμε.Κλασσικος Ελληνας δηλαδη.Οταν ειναι να πληρωθει αξιζει χρυσαφι και οταν ειναι να πληρωσει σε κολλαει καρκινο.

Στις Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 στις 3:50 ΜΜ, dchatz είπε

Σπεκς 1ραμ και 8 χώρος θα έπρεπε σήμερα να κανουν 30 ευρω

Πιστευω εισαι υπερβολικος.12.5 ειναι καλα και δωρο μια κρουαζιερα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, toyo73 είπε

Πιστευω εισαι υπερβολικος.12.5 ειναι καλα και δωρο μια κρουαζιερα.

Δε ξέρω τι λες, εγώ κινητό με ίδια (παρόμοια) σπεκς (oukitel c3) το πήρα 35 πριν 2 χρόνια. Τώρα αν εσύ θα εδινες 80... δική σου η τσέπη...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...