Gougouftas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Καλα το ελεγε ο Ποπωτας... Εμπρος πισω...!!!
aaret Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Κακώς συγκρίνετε τις 2 πλατφόρμες.Η μια είναι Optimised για low hardware specs με τα αντίστοιχα apps ενώ η άλλη όπως τα ξερουμε Και λογικά θέλω να πιστεύω ότι το perfonamce στο Go θα είναι πολύ καλύτερο από μια συσκευή περσινή των 150 ευρώ όπως λες.Και μη ξεχνάς ότι μιλάμε για android oreo
what_if Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 android go k μπαρμπουτσαλα ,να κατσει η googla να κανει optimize τo λειτουργικο της που για να τρεξει λιγο αξοπρεπως θελει 4 gb ram οσο εχει κ το desktop μου 2
tharorris Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, odystam είπε 480p σε σχεδόν 6ίντσες, γελάν κ οι κοτες.. 188 ppi - 0.135mm dot pitch..... 1
dchatz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Σπεκς 1ραμ και 8 χώρος θα έπρεπε σήμερα να κανουν 30 ευρω 1
georgepppo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) οι εταιρείες προσπαθούν να πουλήσουν ότι ξέμεινε απο h/w με το android go .......σε αυτά τα λεφτά πας σε alcatel u5 με 4g, 720p οθόνη, 13mp κάμερα με μπροστινή 8mp με φλάς ,2gb ram , 16gb αποθηκευτικό , το θεωρώ λοιπόν κοροιδία να αγοράσω τα σκουπίδια της εκάστοτε εταιρείας σε αυτή την τιμή, 50 ευρώ και πολλά είναι. 1 ώρα πριν, aaret είπε Κακώς συγκρίνετε τις 2 πλατφόρμες.Η μια είναι Optimised για low hardware specs με τα αντίστοιχα apps ενώ η άλλη όπως τα ξερουμε Και λογικά θέλω να πιστεύω ότι το perfonamce στο Go θα είναι πολύ καλύτερο από μια συσκευή περσινή των 150 ευρώ όπως λες.Και μη ξεχνάς ότι μιλάμε για android oreo θες να μου πεις ότι το huawei p8 lite μου με διπλάσια μνήμη, καλύτερο soc και καλύτερα όλα τα χαρακτηριστικά είναι χειρότερο απο αυτό το πράγμα επειδή αυτό τρέχει το go ? άμα είναι έτσι θα πάρουμε atom με windows 98 να λέμε ότι πάνε καλύτερα απο τα κανονικά pc. αν εσύ θες να αγοράσεις τα σκουπίδια που ξέμειναν στα εργοστάσια απο την προ περασμένη γενιά κινητών και να τα πληρώσεις πιο ακριβά και απο τα σύγχρονα καλύτερα τι να σου πω ρε μεγάλε κάντο. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από georgepppo 1
aaret Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, georgepppo είπε οι εταιρείες προσπαθούν να πουλήσουν ότι ξέμεινε απο h/w με το android go .......σε αυτά τα λεφτά πας σε alcatel u5 με 4g, 720p οθόνη, 13mp κάμερα με μπροστινή 8mp με φλάς ,2gb ram , 16gb αποθηκευτικό , το θεωρώ λοιπόν κοροιδία να αγοράσω τα σκουπίδια της εκάστοτε εταιρείας σε αυτή την τιμή, 50 ευρώ και πολλά είναι. θες να μου πεις ότι το huawei p8 lite μου με διπλάσια μνήμη, καλύτερο soc και καλύτερα όλα τα χαρακτηριστικά είναι χειρότερο απο αυτό το πράγμα επειδή αυτό τρέχει το go ? άμα είναι έτσι θα πάρουμε atom με windows 98 να λέμε ότι πάνε καλύτερα απο τα κανονικά pc. Μα συγκρίνεις ανόμια πράγματα. Και ναι θα μπορούσε να τρέχει καλύτερα αν σκεφτείς τα requirements του κάθε κινητού/λειτουργικού
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Plapoutas είπε Βασικά αυτό είναι τηλέφωνο για τα βασικά. Μηνύματα, Τηλέφωνα, Social Media και τα σχετικά. Τίποτα απαιτητικό. Έχω την εντύπωση πως αυτά είναι τα απαιτητικά Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από VChris
georgepppo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aaret είπε Μα συγκρίνεις ανόμια πράγματα. Και ναι θα μπορούσε να τρέχει καλύτερα αν σκεφτείς τα requirements του κάθε κινητού/λειτουργικού η εμπειρία χρήσης είναι σαφώς κατώτερη απο τον ανταγωνισμό κάμερα χειρότερη (μπρος-πίσω) ,όλα είναι χειρότερα και όχι δεν θα αποδίδει πιο γρήγορα με λειτουργικό go ας τρέχει σχετικά "smouth" , δεν είναι ios το android go να τρέχει σφαίρα με 1gb ram και τα 8gb μνήμης στην πράξη είναι 3-4max διαθέσιμα. η λογική αυτών των κινητών είναι βάζω ένα σάπιο soc , πετσοκόβω το λειτουργικό να είναι πιο ελαφρύ και να το σηκώνει όμως στην πράξη είναι ένα ανάπηρο κινητό σε τιμή ίδια με του ανταγωνισμού...... ανόμοια είναι αλλά όχι όπως το λες εσύ , το ένα είναι ένα σκουπίδι και το άλλο είναι αξιοπρεπές κινητό του 2018, δηλαδή αν η intel βγάλει αύριο core 2 quad επειδή τους περίσσεψαν απο τα εργοστάσια μαζί με μια upgraded έκδοση των xp θα τρέξεις να το πάρεις και θα πεις να καινοτομία γιατί είναι ελαφρύ και δεν θέλει i3-i5 για να τρέξει το ίδιο γρήγορα με τα win10. ξέρεις πόσες εφαρμογές θα στερείσαι επειδή θα είναι βαριές και δεν θα υπάρχουν σε go ? ποιός ο λόγος να πάρεις κάτι που δεν συμβαδίζει με τα σημερινά δεδομένα? λογική θα είχε αυτό που λες αν ήταν στα 40-50 ευρώ και ήταν πραγματικά φτηνό εκεί να πω πάει στα κομμάτια να το πάρει κάποιος που δεν τον νοιάζει αλλά όταν υπάρχουν κινητά στα ίδια λεφτά που του ρίχνουν 2-3 φορές σε χαρακτηριστικά και κάνουν τα πάντα ε όχι ρε φίλε έλεος. αν θες να πληρώσεις h/w του 2012 σε τιμή του 2018 και να νομίζεις ότι έχεις κάνει καλή επιλογή τι να σου πω με γεια σου με χαρά σου , μην μας λες όμως ότι δεν σε πιάσανε κορόιδο. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από georgepppo 1
aaret Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Όταν βγουν εδώ θα ήμαστε να τα δούμε.Εγώ θεωρώ ότι θα είναι VFM ..μπορεί να κάνω και λάθος.ειδομεν...
giambanaki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Γιατί κάποιος να προτιμήσει να δώσει 80 ευρώ για να πάρει ένα καινούργιο κονσερβοκούτι με 1gb ram που θα παίζει τις βασικές εφαρμοργές στα low low από το να πάρει με τα ίδια χρήματα ένα άριστο μεταχειρισμένο xiaomi με 3gb ram που παίζει όλες τις καθημερινές εφαρμογές ακομπλεξάριστα χωρίς περικοπές και light εκδόσεις...; Κατά την άποψη μου αυτό το project είναι 10 βήματα πίσω σαν ιδέα. Αντί να επενδύσουν σε αυτό θα έπρεπε η Google και όλοι οι κατασκευαστές που χρησιμοποιούν το android να επενδύσουν στους μηχανικούς τους να βελτιστοποιήσουν την κανονική έκδοση του android ώστε να τρέχει με 2 και 3gb ram. Η Apple ακόμα στο iphone 8 έχει μόνο 2gb ram και η εμπειρία χρήσης είναι καλύτερη από τα περισσότερα android με 4gb ram... 1
plotolp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Είμαι ο μόνος που τον παραξένεψε ο επεξεργαστής; Πρώτη φορά διαβάζω για κινητό με επεξεργαστή Spreadtrum. Καινούργιο μήλο;
SeNNinhA Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Γιατι να μην παρει καποιος κατι τετοιο που ειναι 10 φορες καλυτερο και στην ιδια τιμη; https://m.banggood.com/LeEco-LeTV-Le-2-X526-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MSM8976-Snapdragon652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1273817.html?rmmds=home-middle-RecentlyViewed
AntiCambeR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Είχα αγοράσει το Archos Gamepad 2 με την 4.2.2 και εκεί έμεινε.Το κράτησα 2 χρόνια και το πούλησα.Με 2Gb Ram και 16 Gb Rom δεν κολλούσε και είχε και Ram ελεύθερη.Ομως ήταν βαρύ και άβολο και νομίζω πως η Archos έχει 0 software support.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα