Προς το περιεχόμενο

TV vs Monitor για Gaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι έχεις δίκαιο λάθος μου που δεν έκανα , αλλά είναι προφανές το σχόλιο μου τι έλεγε  και που πηγαίνει, αφού την ίδια άποψη εκφεραμε με διαφορετικά επιχειρήματα και εμπειρία ο κάθε ένας.  :) Δεν την έχω δει από κοντά την ks8000, απλά θυμάμαι την είχανε χαρακτηρίσει το 2016 απο τα κορυφαία μοντέλα Led πολύ κοντά σε oled. Αλλά την Sony που την ζω το τελευταίο διάστημα,και την έχω δει δίπλα από την C8, είναι φοβερή είναι κοντά σε oled δεν είπα ότι την ξεπερναει είναι κοντά όμως  , μπορείς να δεις και τα εκατοντάδες βίντεο versus που κυκλοφορουν στο YouTube και την κριτική που έχουν κάνει αρκετοί κοιτάζοντας τες δίπλα δίπλα . Ο λόγος που δεν πήρα oled είναι το burn in, είμαι Gamer και στο μήνα είμαι σίγουρος ότι  θα γεμίσει η οθόνη με τις ώρες που παίζω. Δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα υπαρκτο για τον Gamer και  αυτό είναι και αποτρεπτικος παράγοντας, να μην πάρει κάποιος oled ( σύμφωνα και με τα test που έχει κάνει το rtings.com και αρκετούς χρήστες που την έχουνε πάθει  ). Δεν είναι θέμα να προσέχεις, θα την πάθεις όταν δουλεύεις με τις ώρες μια τηλεόραση κάθε μέρα, θα σου ξεφύγει κάποτε. Αν τις κάνεις όμως  προσεκτική χρήση μπορεί να μην το πάθεις ποτέ. Μιλώ για Gaming. Από εικόνα ναι η oled είναι κορυφή , αν και όντως υστερεί σε φωτεινότητα σε σχέση με μια κορυφαία qled η Led Hi end  tv που τα τελευταία χρόνια έχουν εξελίξει απίστευτα την ποιότητα εικόνας τους.

Επεξ/σία από woox-2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες. Όσο έχει η κάρτα γραφικών μου έχει μια κονσόλα ολόκληρη. Τι πάτε να συγκρίνεται ακριβώς. Μιλάμε για παιχνίδια που υπάρχει σύγκριση. Και όχι για αποκλειστικότητες. Που δεν μπορείς να δεις τις διάφορες. Σε όσα υπάρχει άμεση σύγκριση είναι πολύ πίσω η κονσόλα. Και δεν είναι θέμα χρημάτων που εχονυμε δώσει για υπολογιστή. Για να έχουμε δώσει τόσα δίνουμε και αλλά για κονσόλα. Σιγά τα αυγά.

Επισης αν μιλάμε για γραφικά θα μιλάμε για one x. 120hz native 4k. Το ps4 pro είναι μια ψευτιά. 

Το ps4  όμως έχει καλύτερα παιχνίδια. Και εκεί κερδίζει. Σαν λειτουργικό και σαν δύναμη το Xbox δεν το φτάνει. 

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Ναι φίλε αυτό εννοείται, για αυτό είπα στο προηγούμενο μου σχόλιο, ότι αν τα αποκλειστικά παιχνίδια τις Sony, αν έβγαιναν στο pc θα ήταν πολύ καλύτερα. Απλά έκανα σύγκριση με την 1080ti μου ( παράγγειλα είδη 2080ti ) και στα 30 παιχνίδια που κατέβασα σε 4k ανάλυση όλα ultra στο pc, και τα σύγκρινα με τα γραφικά του ps4 pro στα αποκλειστικά παιχνίδια. Και από ποιότητα γραφικών είναι καλύτερα, όχι performance fps, ποιότητα γραφικών, και μιλάμε για κονσόλα που κάνει upscale τα παιχνίδια τις από 1440p σε 4k, δεν μπορεί καν να τραβήξει αυτή την ανάλυση το ps4 Pro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, woox-2 είπε

Ναι φίλε αυτό εννοείται, για αυτό είπα στο προηγούμενο μου σχόλιο, ότι αν τα αποκλειστικά παιχνίδια τις Sony, αν έβγαιναν στο pc θα ήταν πολύ καλύτερα. Απλά έκανα σύγκριση με την 1080ti μου ( παράγγειλα είδη 2080ti ) και στα 30 παιχνίδια που κατέβασα σε 4k ανάλυση όλα ultra στο pc, και τα σύγκρινα με τα γραφικά του ps4 pro στα αποκλειστικά παιχνίδια. Και από ποιότητα γραφικών είναι καλύτερα, όχι performance fps, ποιότητα γραφικών, και μιλάμε για κονσόλα που κάνει upscale τα παιχνίδια τις από 1440p σε 4k, δεν μπορεί καν να τραβήξει αυτή την ανάλυση το ps4 Pro.

Τώρα βαλε ένα παινχιδι που υπάρχει και στις 2 πλατφόρμες. Γιατί δεν κανεις σύγκριση έτσι. Με 2 διαφορετικά δείγματα τελείως από διαφορετικά στούντιο διαφορετική κουλτούρα.

Είναι άτοπη η σύγκριση.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Αν διαβαζες το πρώτο μου σχόλιο εδώ στο θέμα αυτό λέω, το έκανα, σύγκρινα multuplatofm games και στα δύο i7 8700k 1080ti (4k ανάλυση όλα ultra 60 fps) vs ps4 pro, και στο pc τα παιχνίδια είναι πολύ μπροστά, και σε ανάλυση και σε performance φαίνεται η διαφορά , όπως φαίνεται και η διαφορα στα αποκλειστικά παιχνίδια τις Sony στα γραφικά, από ότι και αν εχω δοκιμάσει στο pc. Το Uncharted the lost legacy ειναι τρομερό πρέπει να το δεις από κοντά για να καταλάβεις τι γίνεται, και το horizon zero down και god of war έχουν καλά γραφικά αλλά το Uncharted the lost legacy ξεχωρίζει από όλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Μάγκες. Όσο έχει η κάρτα γραφικών μου έχει μια κονσόλα ολόκληρη. Τι πάτε να συγκρίνεται ακριβώς. Μιλάμε για παιχνίδια που υπάρχει σύγκριση. Και όχι για αποκλειστικότητες. Που δεν μπορείς να δεις τις διάφορες. Σε όσα υπάρχει άμεση σύγκριση είναι πολύ πίσω η κονσόλα. Και δεν είναι θέμα χρημάτων που εχονυμε δώσει για υπολογιστή. Για να έχουμε δώσει τόσα δίνουμε και αλλά για κονσόλα. Σιγά τα αυγά.

Επισης αν μιλάμε για γραφικά θα μιλάμε για one x. 120hz native 4k. Το ps4 pro είναι μια ψευτιά. 

Το ps4  όμως έχει καλύτερα παιχνίδια. Και εκεί κερδίζει. Σαν λειτουργικό και σαν δύναμη το Xbox δεν το φτάνει. 

120hz native 4k που θα το δεις ρε φιλος για πες μου?

Καταρχην δεν εχει βγει καλωδιο στην αγορα που να μεταδιδει τετοιο σημα.

Αυτο που κανει το ps4 pro που εσυ αποκαλεις ψευτια(checkerboarding) αυτο θα σου πουλαει και η NVIDIA απο εδω και περα με το DLSS.

Ερχεται και στο pc και θα γουσταρεις και δεν θα το κραζεις τοτε γιατι τα fps θα ειναι ψηλα και θα παιζεις πιο smooth τα παιχνιδακια σου.

Ο 7700κ λεει οτι εσυ και εγω με τα σουπερ ντουπερ κονσερβοκουτια μας σπαταλαμε τσαμπα τα λεφτα μας εαν δεν τα παιζουμε σε καταλληλη οθονη για να δουμε σωστες διαφορες στα γραφικα των παιχνιδιων και οτι εσυ με την παχυλη σου καρτα που κοστιζει οσο και το ταπεινο ps4 τζαμπα την αγορασες εαν παιζεις σε led μονιτορ..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
2 ώρες πριν, optimus prime είπε

120hz native 4k που θα το δεις ρε φιλος για πες μου?

Καταρχην δεν εχει βγει καλωδιο στην αγορα που να μεταδιδει τετοιο σημα.

Αυτο που κανει το ps4 pro που εσυ αποκαλεις ψευτια(checkerboarding) αυτο θα σου πουλαει και η NVIDIA απο εδω και περα με το DLSS.

Ερχεται και στο pc και θα γουσταρεις και δεν θα το κραζεις τοτε γιατι τα fps θα ειναι ψηλα και θα παιζεις πιο smooth τα παιχνιδακια σου.

Ο 7700κ λεει οτι εσυ και εγω με τα σουπερ ντουπερ κονσερβοκουτια μας σπαταλαμε τσαμπα τα λεφτα μας εαν δεν τα παιζουμε σε καταλληλη οθονη για να δουμε σωστες διαφορες στα γραφικα των παιχνιδιων και οτι εσυ με την παχυλη σου καρτα που κοστιζει οσο και το ταπεινο ps4 τζαμπα την αγορασες εαν παιζεις σε led μονιτορ..

Σου είπα ότι παίζω σε 65αρα 4K HDR. 

Εννοούσα 120hz.  Και γνήσιο 4Κ. Αυτή την στιγμή δεν παίζουν μαζί.Αλλα παίζει 120hz σε 1440p Αυτο που κάνει το play είναι αηδία και κοροϊδεύει τον κόσμο. Μια χαρά smooth πάω και εγω. 

Είναι τι θέλει ο καθένας. Και καμία σχέση το dlss της Nvidia με αυτό που κάνει το pro.

Σ λίγο θα μας πας ότι το να κάνει upscaling είναι καλύτερο από το native.  Θα τρελάθουμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To θεμα δεν ειναι να συγκρινουμε τεχνικα χαρακτηριστικα στις κονσολες αλλα τις πηγες που χρησιμοποιουν

Στα multiplatform  οι διαφορες μεταξυ κοσνολας και πισι ειναι μικρες και  εγκειται στο μεσο που θα χρησιμοποιηθει 

Αν κρυβαμε τα επιμερους χαρακτηριστικα των video και λεγαμε στους χρηστες να διαλεξουν με βαση αυτα που βλεπουν ,ολοι θα προτιμουσαν να επαιζαν το παιχνιδι στην κονσολα  με την oled  TV παρα στο πισι με την σουπερ ντουπερ καρτα 

3 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Σου είπα ότι παίζω σε 65αρα 4K HDR. 

Εννοούσα 120hz.  Και γνήσιο 4Κ. Αυτή την στιγμή δεν παίζουν μαζί.Αλλα παίζει 120hz σε 1440p Αυτο που κάνει το play είναι αηδία και κοροϊδεύει τον κόσμο. Μια χαρά smooth πάω και εγω. 

Είναι τι θέλει ο καθένας. Και καμία σχέση το dlss της Nvidia με αυτό που κάνει το pro.

Σ λίγο θα μας πας ότι το να κάνει upscaling είναι καλύτερο από το native.  Θα τρελάθουμε. 

Το ps εχει αποκλειστικοτητες που εκμεταλευωνται στο επακρο το hardware πραγμα που δεν ισχυει ουτε στο πισι αλλα ουτε στο xbox 

Θα ελεγα οτι με αυτα που βλεπουν τα ΜΑΤΙΑ μου , εχει τα καλυτερα γραφικα που εχουμε δει μεχρι τωρα , μεχρι οι αλλοι δυο να στρωθουν στην δουλεια και το ξεπερασουν

Επεξ/σία από 7700K
  • Like 1
Δημοσ.

Με αυτά που λες μάλλον δεν έχεις παίξει σε oled με pc. Όσα βίντεο και να μου βάλεις φαίνονται αστεία.  

Ειναι χαώδεις η διάφορες pc με ps4.μην συγκρίνεις αποκλειστικότητες. Αυ

τεσπα καλή συνέχεια γιατί μας λες μια κονσόλα των 400 ευρώ μπορεί να τα βάλει με ένα πς που 400 ευρώ έχει η cpu. Πες τα κάπου άλλου που θα δε πιστέψουν με βίντεο. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι στα multuplatofm είναι χαωδεις η διαφορα υπέρ του pc, όπως χαωδεις είναι  στα γραφικά διαφορά των exclusive games του ps4 pro έναντι του pc. Αυτή είναι η αλήθεια. Όταν κάποιος σε ρωτήσει πια είναι τα καλύτερα ΓΡΑΦΙΚΑ που ειδες μεχρι τωρα, όχι ανάλυση ούτε fps performance ΓΡΑΦΙΚΑ, θα του πεις exclusive ps4 games,επειδή δεν βγαίνει στο pc δηλαδή να μην πούμε πιο είναι το καλύτερο?? Αν έβγαινε θα ήταν καλύτερα τα γραφικά τους στο pc, δεν βγήκαν όμως, και εδώ έχουμε νικητή,είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει, multuplatofm games νικητής  το pc σε όλα, καλύτερα γραφικά σε ολες τις ολες τις πλατφόρμες,μέχρι στιγμής, ps4 pro exclusive.  Και σκέψου ότι αυτό το λέει ένας είδη κάτοχος 1080ti, και έρχεται σύντομα και η 2080ti rtx που παράγγειλα. Μέχρι να βγει το παιχνίδι στο pc που θα πω φούστη μου εδώ έχουμε νέο Crysis, βρείτε τον δεύτερο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο πράγμα λέμε.

τα καλύτερα graphics είναι το horizon μαζί με far cry 5 σε pc σε HDR και forza σε Xbox. 

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Με αυτά που λες μάλλον δεν έχεις παίξει σε oled με pc. Όσα βίντεο και να μου βάλεις φαίνονται αστεία.  

Ειναι χαώδεις η διάφορες pc με ps4.μην συγκρίνεις αποκλειστικότητες. Αυ

τεσπα καλή συνέχεια γιατί μας λες μια κονσόλα των 400 ευρώ μπορεί να τα βάλει με ένα πς που 400 ευρώ έχει η cpu. Πες τα κάπου άλλου που θα δε πιστέψουν με βίντεο. 

Δεν εχω δει oled αλλα εχω πλασμα , ενα σκαλι πιο κατω

Τα παιχνιδια τρεχουν στην P42G10 και ειναι φανταστικα , σε Oled θα ειναι καλυτερα αλλα δεν πιστευω οτι θα εχουν χαωτικες διαφορες 

Οι περισσοτεροι πισαδες εχουν led monitor υπο αυτο το πρισμα μιλω

Τα καλυτερα γραφικα τα εχει το god of war 4 με διαφορα απο τον ανταγωνισμο , σε συνδιασμο με καλη  oled τηλεοραση κανουν τα αντιστοιχα του πισι στα παρωχημενα led mοnιtrakia  να φαινωνται αρχαια ιστορια

Tα τεχνικα χαρακτηριστικα δεν παιζουν ρολο ΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ 

Επεξ/σία από 7700K
Δημοσ.

Plasma για ποιοτητα εικονας,1080p projector για πορωση απλα σε ιντσες αντε και κανενα va monitor για browsing,καπως ετσι παει στο σπιτι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...