7700K Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Aνοιγω το παραπανω θεμα διοτι κανεις δεν εχει εστιασει μεχρι τωρα στο βασικοτερo κομματι που αφορα το Gaming την ΟΘΟΝΗ Πολυς κοσμος θεωρει οτι οταν προβαινει σε αναβαθμιση πανακριβων καρτων , πληρωνει νεα τεχνολογια δικαιολογωντας τα λεφτα του Μπορει να αγοραζει καρτες εστιαζωντας σε καποια ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ της χωρις να δινει βαση στην βασικη πηγη απεικονησης Για παραδειγμα η νεα 2080ti διαφημιζει το RAY TRACING φωτορεαλιστικους φωτισμους , το ζητουμενο ειναι ομως ειναι κατα ποσο μπορουν να φανουν οταν το μονιτορ που χρησιμοποιει ειναι ΚΑΚΟ Ενα LED μονιτορ τελευταιας τεχνολογιας (144-GSYNC) δεν μπορει να συγκριθει σε ποιοτητα εικονας ουτε με την παλια τεχνολογια των πλασμα , αλλα κυριως με εκεινη των QLED- OLED Tοσο η πλασμα οσο και η OLED υπερτερουν σε ολα τα επιμερους χαρακτηριστικα που κανουν μια ΕΙΚΟΝΑ να φαινεται ΑΛΗΘΙΝΗ Οι OLED θεωρουνται ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ συνδιαζουν τα πλεονεκτηματα των plasma και Των led https://www.cnet.com/how-to/led-lcd-vs-oled/ Μερικα παραδειγματα απεικονησης Το one της OLED διαθετει μια 465 GTX του 2013 , στην αντιποδα το pc διαθετει μια 1080Ti , σαφως η 1080ti ειναι ανωτερη αλλα στην ΚΑΚΗ ΠΗΓΗ που ειναι συνδεδεμενη κανει την 465 να φαινεται εξωγιηνη τεχνολογια Φανταστειτε λοιπον μια ακομα συγκριση στο νεο BF5 της 2080ti vs 456 gtx στα 1080p του μονιτορ σε σχεση με τα 4k της OLED SAMSUNG QUANTUM DOT TV https://www.samsung.com/my/tvs/qled-tv/highlights/ GOD OF WAR 4K GAMEPLAY 60FPS LG OLED VS SAMSUNG QUANTUM DOT TV | PS4 PRO 4K Checkerboard + TruMotion Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από 7700K 1
alexakos89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή έχω παίξει και στις 2 κονσόλες. Αν θες γραφικά δεν παίζεις σε κονσόλα. τωρα ωραιες και οι 2 τεχνολογίες με τα καλά και τα κακά. Αλλά πιστεύω οι micro led θα είναι το επόμενο step up Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από alexakos89
7700K Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Επειδή έχω παίξει και στις 2 κονσόλες. Αν θες γραφικά δεν παίζεις σε κονσόλα. τωρα ωραιες και οι 2 τεχνολογίες με τα καλά και τα κακά. Αλλά πιστεύω οι micro led θα είναι το επόμενο step up Το θεμα που ανοιξα δεν εχει σκοπο να συγκρινει κονσολες και πισι αλλα ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΤΟΡ Η βασικη πηγη που κανει τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ να φαινωνται καταπληκτικα ειναι Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και οχι η ακριβη καρτα γραφικων με τα μπλιμπλικια Ριξε μια ματια στην τελευταια εικονα που συγκρινει απλη samsung με qled στο τοπιο με την λιμνη Τελος αν εχεις παιξει τα παραπανω παιχνιδια σε LED μονιτορ η απεικονηση θα ειναι χαλια οποτε καλυτερο το πισι σε αυτο το τομεα Κρυψε τα επιμερους χαρακτηριστικα του hardware και ΕΣΤΙΑΣΕ μονον στην ΕΙΚΟΝΑ που βλεπεις
alexakos89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, 7700K είπε Το θεμα που ανοιξα δεν εχει σκοπο να συγκρινει κονσολες και πισι αλλα ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΤΟΡ Η βασικη πηγη που κανει τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ να φαινωνται καταπληκτικα ειναι Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και οχι η ακριβη καρτα γραφικων με τα μπλιμπλικια Ριξε μια ματια στην τελευταια εικονα που συγκρινει απλη samsung με qled στο τοπιο με την λιμνη Τελος αν εχεις παιξει τα παραπανω παιχνιδια σε LED μονιτορ η απεικονηση θα ειναι χαλια οποτε καλυτερο το πισι σε αυτο το τομεα Κρυψε τα επιμερους χαρακτηριστικα του hardware και ΕΣΤΙΑΣΕ μονον στην ΕΙΚΟΝΑ που βλεπεις Παίζω σε 4κ τηλεόραση 65 ίντσων. Το ανέφερα απλά να αναφέρω ότι αν θες γραφικά δεν φτάνει μόνο η τηλεόραση αλλά θες και την πηγή για να δείξει. Μην μπερδεύεσαι. Η βασική πηγή είναι το παιχνίδι. Ποσό καλά είναι γραμμένο. Τι μηχανή γραφικών χρησιμοποιεί και αλλά τέτοια. Μετα είναι ο υπολογιστής ή η κονσόλα το ποσό εξελιγμένα είναι και ποσό δυνατά σαν μηχανήματα. Και στο τέλος η απεικόνιση της εικόνας. Όλα παίζουν τον ρόλο τους ώστε εσυ να δεις αυτό που βλέπεις.
7700K Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Παίζω σε 4κ τηλεόραση 65 ίντσων. Το ανέφερα απλά να αναφέρω ότι αν θες γραφικά δεν φτάνει μόνο η τηλεόραση αλλά θες και την πηγή για να δείξει. Μην μπερδεύεσαι. Η βασική πηγή είναι το παιχνίδι. Ποσό καλά είναι γραμμένο. Τι μηχανή γραφικών χρησιμοποιεί και αλλά τέτοια. Μετα είναι ο υπολογιστής ή η κονσόλα το ποσό εξελιγμένα είναι και ποσό δυνατά σαν μηχανήματα. Και στο τέλος η απεικόνιση της εικόνας. Όλα παίζουν τον ρόλο τους ώστε εσυ να δεις αυτό που βλέπεις. Το παραδειγμα το αναφερω σε πολυ κοσμο που νομιζει οτι μια ΣΚΕΤΗ ΚΑΛΗ ΚΑΡΤΑ γραφικων κανει το παινχιδι παραμελωντας το βασικο κομματι που ειναι η τιβι Στις εικονες παραπανω το origins στο πισι με την σουπερ καρτα στο LED MONITOR ειναι χαλι μαυρο ακομα στην κινηση που εχει τρομερο stuttering Μην κολλας στο hardware μονο Φαντασου μια καλη καρτα 1070 στην θεση του one σε μια oled συνδεδεμενη και συγκρινε τη ΠΟΙΟΤΙΚΑ με την 2080ti σε ενα led monitor Αν και χειροτερη στα επιμερους χαρακτηριστικα hardware η 1070 θα δειχνει καλυτερα απο την 2080 λογω ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Καταλαβες τι θελω να πω τωρα; Του λογου το αληθες περιμενουμε να δουμε συγκριτικο σε oled και μονιτορ το νεο battlefiled , υποψιν οτι η 2080 δεν μπορει να παιζει σε 4k αναλυσεις με το ray ανοιχτο
7700K Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 DESTINY 2 in TRUE 4K and HDR @ OLED TV | Gameplay | ultra settings 4K UHD
kakos84 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 εγώ πάντως έχω την QE55Q7FN έχει και FreeSync δεν έχω ασχοληθει ακόμα πολύ σε games αλλα λίγο που έχω πεζή είναι αρκετά καλά a έχω και την κάρτα vega 64
thanosAIAS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Από το λίγο που δοκίμασα στην 55αρα LG, αν και έχει χαμηλότατο input lag, με ενοχλεί η ποιότητα των textures. Απλώνοντας τα σε τόσο μεγάλη επιφάνεια, τα κάνει να φαίνονται ξεπλυμενα ακόμη και σε 4Κ ανάλυση.
optimus prime Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/8/2018 στις 11:45 ΠΜ, alexakos89 είπε Επειδή έχω παίξει και στις 2 κονσόλες. Αν θες γραφικά δεν παίζεις σε κονσόλα. τωρα ωραιες και οι 2 τεχνολογίες με τα καλά και τα κακά. Αλλά πιστεύω οι micro led θα είναι το επόμενο step up Εαν παιξεις το GOW η το Horizon zero dawn η και το Detroit Become Human σε OLED θα εκπλαγεις. Ντροπιαζουν ακομα και πολυ δυνατα ΑΑΑ παιχνιδια σε pc. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από optimus prime
alexakos89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, optimus prime είπε Εαν παιξεις το GOW η το Horizon zero dawn η και το Detroit Become Human σε OLED θα εκπλαγεις. Ντροπιαζουν ακομα και πολυ δυνατα ΑΑΑ παιχνιδια σε pc. Καμία κονσόλα ακόμα δεν μπορεί να φτάσει το επίπεδο ευκρίνειας και γραφικών ενός υπολογιστή. Βάλε υπολογιστή με 1080ti πάνω σε oled να δεις τι κάνει. Δεν θα ξανά αγοράσεις κονσόλα. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από alexakos89
optimus prime Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε Καμία κονσόλα ακόμα δεν μπορεί να φτάσει το επίπεδο ευκρίνειας και γραφικών ενός υπολογιστή. Βάλε υπολογιστή με 1080ti πάνω σε oled να δεις τι κάνει. Δεν θα ξανά αγοράσεις κονσόλα. Για δες λιγο καλυτερα την υπογραφη μου..😉 Σου λεω ντροπη μεγαλη,αστα!!
woox-2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαφωνώ πλήρως στα multuplatofm games το pc υπερέχει κατά πολύ και σε ποιότητα γραφικών και σε performance όμως στα αποκλειστικά παιχνίδια η Sony είναι αλλού , είμαι κάτοχος 1080ti asus strix και 65 αρας sony 4k tv τηλεόρασης, έχω δοκιμάσει περισσότερα από 30 παιχνίδια στο pc μου σε 4k ανάλυση όλα ultra κτλ, και τα καλύτερα γραφικά τα έχω δει σε κονσόλα τα Uncharted the lost legacy και Uncharted 4, και το god of war δείχνει εντυπωσιακό και το horizon, εννοείται ότι αν αυτά τα παιχνίδια τα είχα στο pc μου με την 1080ti θα ήταν πολύ καλύτερα, υπάρχουν τίτλοι στο pc που σε γραφικά είναι το ίδιο κοντά εντυπωσιακα αλλά δεν φτάνουν το Uncharted σε καμία περίπτωση, τώρα παίζω το The witcher 3 blood and wine 4k ολα ultra είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά το The lost legacy έχει απιστευτα γραφικά , ενα κλικ πιο πάνω στο ματι συνολικά και μιλάμε για παιχνίδι το οποίο είναι ανάλυση 1440p και κανει upscale σε 4k δεν έχει καν την δύναμη το ps4 Pro να το παίξει σε 4k ανάλυση. Το The witcher 3 ήταν ένα μικρό παράδειγμα εννοείται δοκίμασα και πολλά άλλα παιχνίδια στο pc, ενώ στα multuplatofm games στο pc μου, με την 1080ti που δοκίμασα vs ps4 στο pc φαίνονται καλύτερα σε 4k ανάλυση λες και του ps4 pro είναι 1440p. Τα αποκλειστικά έχουν να κάνουν με εταιρείες και η naughty dog δουλεύει με απίστευτο μεράκι τα παιχνίδια τις. Αυτό που βλέπω λέω, χωρίς φανμποισμους χωρίς τίποτε, σε performance fps η κονσόλες με τα 30 fps δεν παλεύεται σε κάποια παιχνίδια ενώ στο pc είσαι απίστευτα πιό άνετος. Όταν για παράδειγμα κάποιος σκάει 2000 ευρώ για να φτιάξει ένα Hi end pc ότι και αν του πεις, πότε δεν θα δεχθεί ότι μια κονσόλα των 300 ευρώ δείχνει καλύτερα, και καλά κάνει και όντως η κονσόλα σαν μηχάνημα ας το χαρακτηρισω έτσι, έχει πολλούς περιορισμούς σε performance fps και πολλά άλλα, αλλά εδώ μιλάμε για γραφικά όχι αναλύσεις αλλά οπτικό αποτέλεσμα και αυτό έχει να κάνει και με τις εταιρίες που φτιάχνουν παιχνίδια. Εκεί στην naughty dog ξεπέρασαν το εαυτό τους με ένα μηχάνημα με μόλις 4.2 teraflops υπολογιστική δύναμη που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να απόδοση 4k μόνο με upscale 1440p. Εγώ θα ήθελα να δω το Uncharted 4 και το the lost legacy να τρέχει στο pc. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από woox-2 1
optimus prime Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβα που διαφωνεις απο την στιγμη που ανεφερα exclusive παιχιδια.Και οπως επισης δεν ανεφερα μια οποιαδηποτε 4k τηλεοραση αλλα μια με OLED panel.Eιναι η sony σου OLED? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από optimus prime
woox-2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν διαφωνήσα με εσένα αλλά με τον φίλο που πιστεύει το αντίθετο. Πήρα πρόσφατα την Sony 9 σειρά του 2017 μοντέλο, που μαζί και με την ks8000 είναι από τις κορυφαίες Led μοντέλα τηλεοράσεων που βγήκαν τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα σκαλί πίσω από oled αλλά είναι κοντά σε ποιότητα εικόνας.
optimus prime Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, woox-2 είπε Δεν διαφωνήσα με εσένα αλλά με τον φίλο που πιστεύει το αντίθετο. Πήρα πρόσφατα την Sony 9 σειρά του 2017 μοντέλο, που μαζί και με την ks8000 είναι από τις κορυφαίες Led μοντέλα τηλεοράσεων που βγήκαν τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα σκαλί πίσω από oled αλλά είναι κοντά σε ποιότητα εικόνας. Ο.κ αλλα αλλη φορα κανε ενα quote για να μην μπερδευομαστε.Κανενας δεν συγκρινει κονσολα με pc αλλα ποιοτητα σε εικονα και γραφικα σε μονιτορ/tv.Και ετσι για να ξερεις χωρις παρεξηγηση οσο κορυφαια και να νομιζεις οτι ειναι η ks8000 δεν ειναι καθολου κοντα στα oled panel.Μονο ομως που εχει παραπανω φωτεινοτητα σε hdr παιρνει ενα συν απο εμενα. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από optimus prime
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα