Margiras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Θελω να ρωτισω ηπαρχουν κινητα που κανουν την καρτα μνιμης "format to internal"; Βλεπω πολλα βιντεο στο ιντερνετ αλλα δεν βρισκο κανενα να εχει αυτη την δυνατοτιτα.
saruman123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Διάβασε εδώ https://www.androidpit.com/how-to-format-microsd-cards-as-internal-storage
Margiras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Το εχω διαβάσει αλλα θα τα εχουν ολα τα κινητα . Η τα βγαλανε η εταιριες για να μην εχεις αυτη την δυνατότητα.
saruman123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Ανάλογα το λειτουργικό σύστημα τις συσκευής. Με το ADB κάνεις αρκετά πράγματα. Νομίζω και αυτό που θες. Το λέει και το άρθρο κάπου νομίζω.
Margiras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Το εχω διαβάσει αυτο. Αλλα δεν γνωρισω πος γιναεται αυτο. Αλλα ηπαρχουν κηνιτα που δεν χριαζεται να κανεις αυτο. Ειναι ετσι πος το αγοράζεις χωρις να κανεις κατι. Με το android 6.0.0 . Με το 6.0.1 μαλλον δεν γίνεται.
Margiras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Πιος γνωρίσει για Huawei P9 lite με Android 7 να το κανει με το adb; Το εχει κανει κανενας; Ωραια θα ηταν της εφαρμογες να τα βαλης σε καρτα μνιμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα