Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα, έχω ενα iPhone 5S σε καλή κατάσταση και θέλω να το αλλάξω με android smartphone οπως Xiaomi, Lenovo ή κάποιο άλλο ισάξιο ναι είναι και λίγο πιο καινούργιο. Μου αρέσουν τα android κ;ι το νιώθω πιο εύχρηστο στ; χεριά μου.
Έχω δυο προτάσεις, ένα Motorola Nexus 6, ένα Samsung A5 και ένα Ace 4 το οποίο δεν το λαμβάνω υποψιν γιατί είναι παλιό.
Το Α5 δεν είναι σίγουρο ακόμα αλλά για το Nexus 6  τι άποψη έχετε;

Δημοσ.

Το A5  μην το παιρνης.

Σε Samsung μονο  τα s .

Για το Motorola nexus 6 δρν το γνωρισω πρεπει να δω τη εχει.

Η θα παρεις ενα Xiaomi .

Δημοσ.

Παλιος επεξεργαστης για το Nexus, υψηλες θερμοκρασιες σε full χρηση και αστοχιες στην πλακετα. Δεν αξιζει για μενα μια τετοια αλλαγη.

Το Α5 εαν ειναι του 2017 ειναι στην πράξη περιπου στα ιδια θεωρητικα με το 5s αλλα και παλι θα ελεγα οτι η εμπειρια χρησης του θα υστερει. Δεν αναμενεται αναβαθμιση λειτουργικου ενω το 5s θα συνεχισει.

Εαν ειναι να αλλαξεις πηγαινε σε κατι αξιολογο. Αλλιως δεν βλεπω τον λογο. Ενα Xiaomi θα ηταν καλη επιλογη.

• Like 1
Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια εχεις ενα αρκετα παλιο κινητο και θες να το δωσεις για να παρεις παλι καποιο αρκετα παλιο, θαταν καλυτερα οπως σου ειπαν οι απο πανω να παρεις κατι αρκετα πιο 'φρεσκο' να το ευχαριστηθείς full κιολας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, stefanosxaris10 είπε

Αν το a5 είναι του 2017 μην το σκεφτείς καν ανταλαξετο αμέσως και αν θες να σου πω γτ

Οπως ειπα διαφωνω αλλα γνωμες ειναι αυτες!

Γιατι δεν μας λες ομως γιατι; Ειναι ενδιαφερον για ολους.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.

Αρχιζουμαι το Α5 2017 είναι αδιάβροχο  είναι 32gb και είναι και επεκτάσημα σε αντίθεση με το iphone 5S.το Α5 έχει μπαταρία 3.000 που σε συνδυασμό με τον επεξεργαστεί του έχει πολύ καλή αυτονομία .Εχει 3gb ram δεν κολάρο πουθενά . Αυτά νομίζω είναι αρκετά για να σε πείσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stefanosxaris10 είπε

Αρχιζουμαι το Α5 2017 είναι αδιάβροχο  είναι 32gb και είναι και επεκτάσημα σε αντίθεση με το iphone 5S.το Α5 έχει μπαταρία 3.000 που σε συνδυασμό με τον επεξεργαστεί του έχει πολύ καλή αυτονομία .Εχει 3gb ram δεν κολάρο πουθενά . Αυτά νομίζω είναι αρκετά για να σε πείσω.

Απο που ξερεις οτι το 5s δεν ειναι 32gb ή 64gb?

Το Android χρειαζεται τη μεγαλη Ram για να τρεξει αξιοπρεπως. Το iOS παλι βολευεται με λιγοτερη. Η τελικη εμπειρια χρησης μαλιστα του iOS στο 5sειναι σαφεστατα καλυτερη απο το A5.

Το Α5 δεν αναμενεται να παρει αλλη αναβαθμιση λογισμικου. Αντιθετως με το 5s.

Σε επεξεργαστικη ισχυ ειναι παρομοια.

Οποτε να μπει καποιος στον κοπο να αλλαξει απο iOS και να παει σε Android για λιγη μπαταρια παταπανω δεν βλεπω τον λογο. 

Πουλας το 5s, βαζεις και αλλα 50€ και παιρνεις πολυ πιο αξιολογο τηλεφωνο απο το Α5 (που και παλι παιζει να γκρινιαζεις για το Android). 

Το Α5 απλα θα σου ξεμεινει. Εδω ο αλλος το ανταλλασει για να πάρει το 5s!!!

Γνωμη μου παντα

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Απο που ξερεις οτι το 5s δεν ειναι 32gb ή 64gb?

Το Android χρειαζεται τη μεγαλη Ram για να τρεξει αξιοπρεπως. Το iOS παλι βολευεται με λιγοτερη. Η τελικη εμπειρια χρησης μαλιστα του iOS στο 5sειναι σαφεστατα καλυτερη απο το A5.

Το Α5 δεν αναμενεται να παρει αλλη αναβαθμιση λογισμικου. Αντιθετως με το 5s.

Σε επεξεργαστικη ισχυ ειναι παρομοια.

Οποτε να μπει καποιος στον κοπο να αλλαξει απο iOS και να παει σε Android για λιγη μπαταρια παταπανω δεν βλεπω τον λογο. 

Πουλας το 5s, βαζεις και αλλα 50€ και παιρνεις πολυ πιο αξιολογο τηλεφωνο απο το Α5 (που και παλι παιζει να γκρινιαζεις για το Android). 

Το Α5 απλα θα σου ξεμεινει. Εδω ο αλλος το ανταλλασει για να πάρει το 5s!!!

Γνωμη μου παντα

Δηλ αν ανοίξεις πχ 10 παράθυρά στον φυλλομετρητή σε android χρειάζεται πολύ παραπάνω ram απ οτι σε  ios?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ziaba είπε

Δηλ αν ανοίξεις πχ 10 παράθυρά στον φυλλομετρητή σε android χρειάζεται πολύ παραπάνω ram απ οτι σε  ios?

Μα για να τρεξει το ιδιο το android μονο του χωρις τιποτε ανοιχτο θελει παραπανω απο 1gb!!! Τι συζηταμε τωρα;

Η ουσια ειναι οτι δεν βλεπω τον λογο να παει καποιος σε μια τετοια ανταλλαγη. Ειδικα εαν δεν το αισθανεται ως επιτακτικη αναγκη γιατι κατι σημαντικο για αυτον του λειπει (αλλιως δεν θα ρωτουσε). Πας και αλλαζεις εαν παλιο μετριο για τα σημερινα δεδομενα τηλεφωνο με ενα αλλο ιδιο περιπου. Ποια η λογικη σε αυτο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Μα για να τρεξει το ιδιο το android μονο του χωρις τιποτε ανοιχτο θελει παραπανω απο 1gb!!! Τι συζηταμε τωρα;

Η ουσια ειναι οτι δεν βλεπω τον λογο να παει καποιος σε μια τετοια ανταλλαγη. Ειδικα εαν δεν το αισθανεται ως επιτακτικη αναγκη γιατι κατι σημαντικο για αυτον του λειπει (αλλιως δεν θα ρωτουσε). Πας και αλλαζεις εαν παλιο μετριο για τα σημερινα δεδομενα τηλεφωνο με ενα αλλο ιδιο περιπου. Ποια η λογικη σε αυτο; 

Έχοντας το iPhone 6 Plus και πρώην κάτοχος huawei p9 lite μπορώ να σου πω ότι στην μπαταρία το iPhone γαμιεται και μπορώ να πω ότι το huawei με 2 Ράμ  τα πήγαινε αρκετά καλά . Συν ότι το iPhone και 64 να είναι δεν μπορείς να την επεκτείνεις ενώ στο Android μπορείς να βάλεις και μια 128 και να το απογειώσεις 

εν κατακλειδη  είμαι φαν τον iPhone τα προτειμω σαν τηλέφωνα αλλά σε αυτήν την περίπτωση  πιστεύω ότι αξίζει η ανταλλαγή.   

γνωμη μου 

Επεξ/σία από stefanosxaris10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...