panosveto12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Γεια σας παίδες, Εχω παραγγείλει μια καρτα γραφικών απο το Amazon.de απο τις 14 Αυγούστου και ειχε παραδώσει στις 23 του μηνά . Στις 24 του μηνά τους έστειλα email και μου απάντησαν οτι η τελευταία μέρα που δίνουν ειναι 31/8 απο εκει και πέρα θα τους ξανα ενημερώσω αν το παρέλαβα και θα με πραξουν ανάλογα . Λετε να χάθηκε το δέμα ή να το άφησε ο ταχυδρόμος και να το έκλεψε κανείς ? Τι μπορεί να εχει συμβεί ? Σας εχει τύχει εσας να καθυστερήσει τοσο πολύ ενα δεμα εχουν περάσει 15 μέρες .
isay Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Ναι. Υπομονή και αν θες την προταση μου υπομονή και λιγο παραπάνω απο τις 31. Τα λεφτά σου δεν τα χάνεις αν αγορασες απο amazon
panosveto12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Ελπίζω να μην έρθει σπασμένη τουλάχιστον
narta Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 27 λεπτά πριν, panosveto12 είπε Ελπίζω να μην έρθει σπασμένη τουλάχιστον Και σπασμενη να ερθει στελνεις φωτο, την επιστρεφεις με δικα τους εξοδα και σου δινουν και τα μεταφορικα αν δεν σου την αντικαταστησουν με express delivery. Amazon customer service rules.-
isay Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 35 λεπτά πριν, panosveto12 είπε Ελπίζω να μην έρθει σπασμένη τουλάχιστον Γενικος κανονας : Σε οτιδήποτε παραλαμβάνεις (απο Ελλάδα ή εξωτερικό) θα κάνεις πάντα μα πάντα ενα unboxing video που θα φαινεται και η ετικέτα και το ανοιγμα. Απο εκει και πέρα επειδή μιλάμε για amazon, αν ποτε χρειαστεις το customer care θα σου πέσει το σαγόνι. Είναι αιώνες μπροστά σε σχέση με τους αλλους.
petran91 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Στο my orders στον λογαριασμό σου δεν φαίνεται κάποιο tracking number? Δεν λέει μέθοδο αποστολής? Συγκεκριμένα από το amazon.de οσες φορές έχω παραγγείλει μου στέλνουν με UPS και απαιτείται υπογραφή κατά την παραλαβή. Από το co.uk μου έχουν στείλει χωρίς tracking number και το παράτησε ο ταχυδρόμος στην πόρτα μου. Αλλά ό,τι και να γίνει λεφτά από το amazon δεν θα χάσεις όπως γράφτηκε παραπάνω. Στην θέση σου δεν θα είχα καθόλου άχγος.
panosveto12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, petran91 είπε Στο my orders στον λογαριασμό σου δεν φαίνεται κάποιο tracking number? Δεν λέει μέθοδο αποστολής? Συγκεκριμένα από το amazon.de οσες φορές έχω παραγγείλει μου στέλνουν με UPS και απαιτείται υπογραφή κατά την παραλαβή. Από το co.uk μου έχουν στείλει χωρίς tracking number και το παράτησε ο ταχυδρόμος στην πόρτα μου. Αλλά ό,τι και να γίνει λεφτά από το amazon δεν θα χάσεις όπως γράφτηκε παραπάνω. Στην θέση σου δεν θα είχα καθόλου άχγος. Δυστυχώς επέλεξα την φτηνή αποστολή και δεν έχει tracking number .
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Αξία πακέτου ? Ο κανόνας είναι μετράς 1 εβδομάδα από την μέρα που στο έστειλαν. Εγώ πακέτο που έφυγε από αυτούς 17/8 το περίμενα για την επόμενη Παρασκευή 24/8 και ήρθε μια μέρα αργότερα 27/8.
panosveto12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Αξία πακέτου ? Ο κανόνας είναι μετράς 1 εβδομάδα από την μέρα που στο έστειλαν. Εγώ πακέτο που έφυγε από αυτούς 17/8 το περίμενα για την επόμενη Παρασκευή 24/8 και ήρθε μια μέρα αργότερα 27/8. 350ευρω εκανε η καρτα για αυτο εχω αγχωθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα