panosveto12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Γεια σας παιδια , Την τελευταία βδομάδα όταν πατάω το κουμπί εκκίνησης του υπολογιστή το PC παίρνει κάποια ωρα, περιπου 3-5 δευτερόλεπτα να φέρει ρεύμα και να ανάψουν τα λαμπάκια απο τα fans , keyboard και την οθόνη . Από την άλλη το bootαρισμα γίνεται πολυ γρήγορα αφού εχω και SSD . Τι λετε να φταίει εχω ενα καλο σύστημα με i7 και 16GB ram . Το τροφοδοτικό μου είναι 850watt της corsair 5ετιας . Ευχαριστώ
kozlia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 οταν το κλεινεις για πολυ ωρα ( πχ το βραδυ ) μηπως το βγαζεις τελειως απο το ρευμα? τραβας το καλωδιο απο την πριζα η κλεινεις την μπαλαντεζα?
nikos frantzies Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, panosveto12 είπε Γεια σας παιδια , Την τελευταία βδομάδα όταν πατάω το κουμπί εκκίνησης του υπολογιστή το PC παίρνει κάποια ωρα, περιπου 3-5 δευτερόλεπτα να φέρει ρεύμα και να ανάψουν τα λαμπάκια απο τα fans , keyboard και την οθόνη . Από την άλλη το bootαρισμα γίνεται πολυ γρήγορα αφού εχω και SSD . Τι λετε να φταίει εχω ενα καλο σύστημα με i7 και 16GB ram . Το τροφοδοτικό μου είναι 850watt της corsair 5ετιας . Ευχαριστώ 1 ώρα πριν, kozlia είπε οταν το κλεινεις για πολυ ωρα ( πχ το βραδυ ) μηπως το βγαζεις τελειως απο το ρευμα? τραβας το καλωδιο απο την πριζα η κλεινεις την μπαλαντεζα?
panosveto12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, kozlia είπε οταν το κλεινεις για πολυ ωρα ( πχ το βραδυ ) μηπως το βγαζεις τελειως απο το ρευμα? τραβας το καλωδιο απο την πριζα η κλεινεις την μπαλαντεζα? Οχι φιλε μου το κλεινω κανονικα με shutdown
Crybal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, panosveto12 είπε Οχι φιλε μου το κλεινω κανονικα με shutdown Υποθέτω ότι εννοει αν μετά το shutdown το βγαζεις απο την πριζα το pc. Εαν μπορείς δοκίμασε ενα αλλο τροφοδοτικό και ισως να δοκιμάσεις να αλλάξεις στην μητρική τα το φισακι του κουμπιου power με το reset
filip123go Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Αναφορά σε κείμενο να ανάψουν τα λαμπάκια απο τα fans Τα fans ξεκινάνε κανονικά και απλά αργούν τα λαμπάκια;
DonVicious Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Το μονο που μπορει να φταιει απο πλευρας υπολογιστη ειναι το τροφοδοτικο, μιας και το θεμα σου ειναι με την τροφοδοσια οχι με την ταχυτητα του hardware. Οποτε αν ειναι να τσεκαρεις κατι στ pc ειναι το τροφοδοτικο. Απο εκει και περα, ισως να δοκιμασεις να συνδεσεις το pc σε μια διαφορετικη πριζα η να αλλαξεις μπαλαντεζα. Παντως θεμα windows ή ssd αμφιβαλλω οτι ειναι. 1
giorgoskav Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 εχεις πολυμετρο να μετρησεις το τροφοδοτικο? Αν βγαζει σωστα ρευματα.... μην σου καψει τιποτα και τρεχεις!
mastoras007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ε και τι εγινε αστο οπος ειναι, η αλλάζεις τροφοδωτικο. τι να τσεκαρει το τροφωτικο του λέτε..ειναι το μοναδικο πράγμα μεσα στο κουτι που κατα την γνωμη μου δεν σηκώνει επισκευες η πατεντες..απλά το αλλάζεις..5 χρονον ειναι
panosveto12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Το προβλημα λυθηκε Ειχα πειραξει κατι στις ρυθμiσεις του bios και το ξανα εβαλα στο default 1
mastoras007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, panosveto12 είπε Το προβλημα λυθηκε Ειχα πειραξει κατι στις ρυθμiσεις του bios και το ξανα εβαλα στο default ωραιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα