Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια , 

Την τελευταία βδομάδα όταν πατάω το κουμπί εκκίνησης του υπολογιστή  το PC παίρνει κάποια ωρα, περιπου 3-5 δευτερόλεπτα να φέρει ρεύμα και να ανάψουν τα λαμπάκια απο τα fans , keyboard και την οθόνη . Από την άλλη το bootαρισμα γίνεται πολυ γρήγορα αφού εχω και SSD . Τι λετε να φταίει εχω ενα καλο σύστημα με i7  και 16GB ram . Το τροφοδοτικό μου είναι 850watt της corsair 5ετιας .

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

οταν το κλεινεις για πολυ ωρα ( πχ το βραδυ ) μηπως το βγαζεις τελειως απο το ρευμα? τραβας το καλωδιο απο την πριζα η κλεινεις την μπαλαντεζα?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, panosveto12 είπε

Γεια σας παιδια , 

Την τελευταία βδομάδα όταν πατάω το κουμπί εκκίνησης του υπολογιστή  το PC παίρνει κάποια ωρα, περιπου 3-5 δευτερόλεπτα να φέρει ρεύμα και να ανάψουν τα λαμπάκια απο τα fans , keyboard και την οθόνη . Από την άλλη το bootαρισμα γίνεται πολυ γρήγορα αφού εχω και SSD . Τι λετε να φταίει εχω ενα καλο σύστημα με i7  και 16GB ram . Το τροφοδοτικό μου είναι 850watt της corsair 5ετιας .

Ευχαριστώ 

1 ώρα πριν, kozlia είπε

οταν το κλεινεις για πολυ ωρα ( πχ το βραδυ ) μηπως το βγαζεις τελειως απο το ρευμα? τραβας το καλωδιο απο την πριζα η κλεινεις την μπαλαντεζα?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kozlia είπε

Οχι φιλε μου το κλεινω κανονικα με shutdown

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panosveto12 είπε

Οχι φιλε μου το κλεινω κανονικα με shutdown

Υποθέτω ότι εννοει αν μετά το shutdown το βγαζεις απο την πριζα το pc.

Εαν μπορείς δοκίμασε ενα αλλο τροφοδοτικό και ισως να δοκιμάσεις να αλλάξεις στην μητρική τα το φισακι του κουμπιου power με το reset

Δημοσ.

Το μονο που μπορει να φταιει απο πλευρας υπολογιστη ειναι το τροφοδοτικο, μιας και το θεμα σου ειναι με την τροφοδοσια οχι με την ταχυτητα του hardware. Οποτε αν ειναι να τσεκαρεις κατι στ pc ειναι το τροφοδοτικο. Απο εκει και περα, ισως να δοκιμασεις να συνδεσεις το pc σε μια διαφορετικη πριζα η να αλλαξεις μπαλαντεζα. Παντως θεμα windows ή ssd αμφιβαλλω οτι ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Ε και τι εγινε αστο οπος ειναι, η αλλάζεις τροφοδωτικο. τι να τσεκαρει το τροφωτικο του λέτε..ειναι το μοναδικο πράγμα μεσα στο κουτι που κατα την γνωμη μου δεν σηκώνει επισκευες  η πατεντες..απλά το αλλάζεις..5 χρονον ειναι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...