SiLeNtOne-- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, vasilissouvlaki είπε η φοτο σου τα λέει όλα Ξεκάθαρα boy!
randomcat Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, billdanos είπε Και οι 2 λοιπόν πίνουμε το κρασί που μας αρέσει αλλά είναι χαζό το να προσπαθήσει να με πείσει ο φαν του κρασιού της παρέας πως αυτός πίνει το καλύτερο κρασί και εγώ είμαι το κορόιδο που τα σκάω χοντρά για επώνυμες φιάλες. LOL! Καλά κρασιά - στην υγειά των κορόιδων! 😂 Και όσο για τα iPhone, το παραμύθι με τα ακριβά και επώνυμα κρασιά δεν έχει πέραση πια μιας και υπάρχουν πάρα πολλές πανάκριβες και επώνυμες ναυαρχίδες με Android. Ο προύχοντας αγοράζει Samsung και Huawei!
margaritagr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Άμα χρησιμοποιείς apple music δεν σου είναι θέμα. Τι γίνεται όμως όταν θες να μεταφέρεις λοιπά αρχεία σε υπολογιστή χωρίς iTunes? Το iTunes είναι καλό για Backup, δεν λέω να μην υπάρχει αλλά να μην είναι υποχρεωτικό Ενώ στο iPhone δεν σου πετάει full screen ειδοποίηση κάθε φορά μέχρι να την εγκατστησεις? Οχι δε πεταει συνέχεια ειδοποίηση κατι που ειναι ΠΟΛΥ σπαστικό στο ανδρόιδ Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από margaritagr 1
voltmod Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, protathlitis είπε @voltmod Αυτό από που προκύπτει? 44εκ συσκευές πούλησε το ίδιο τρίμηνο πέρυσι, 44εκ πούλησε και φέτος. Καμία πτώση δεν είχε. Η Samsung αντίστοιχα πούλησε 82εκ πέρυσι και 72εκ φέτος, οπότε σωστά έχει πτώση 12,7% όπως γράφεις. Από πουθενά δεν προκύπτει. Έγινε λάθος, και διορθώθηκε. Ευχαριστώ πολύ. 1
D.Luffy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε μερικες φορες καλυτερα να ακους τους ανθρωπους που γραφουν στο forum που ουτε συμφερον εχουν ουτε τιποτα με αυτους που τα προμοταρουν και περνουν τις προμηθειες τους. Σκέψου τον εαυτό σου αυτή τη στιγμή πόσο καλά νιώθεις ψυχολογικά λόγω έπαρσης από αυτή τη συζήτηση, και μετά έλα να μου πεις ότι δεν έχεις κανένα συμφέρον από αυτό... Ούτε αυτούς λοιπόν είναι καλύτερα να ακούς γιατί μπορεί να μην έχουν οικονομικό συμφέρον αλλά έχουν ψυχολογικό συμφέρον να... δικαιολογήσουν την αγορά τους ως καλύτερη στους υπόλοιπους αλλά και στον εαυτό τους. Φυσικά με τα προσωπικά τους κριτίρια. Και επειδή ο καθένας μας είναι διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικά κριτίρια ίσως θα ήταν καλύτερο να κάνει μια έρευνα αγοράς στο τι προφέρει μια συσκευή και μετά να αποφασίσει σύμφωνα με τα δικά του κριτίρια. Έτσι στο τέλος θα επιλέξει αυτό που τον ικανοποιεί περισσότερο. Αυτό είναι το επιθυμητό και όχι αυτό που θα του πλασάρουν ως καλύτερη συσκευή ο Luffy και ο Arkin σε ένα φόρουμ ή ο πωλητής που θα πάρει προμήθεια. Τώρα για τα άτομα του περίγυρου σας (τα οποία δεν ξέρουν τίποτα από τεχνολογία) που δήθεν προσπαθείτε να βοηθήσετε, έτσι κι αλλιώς δεν συμμετέχουν σε ένα φόρουμ όπως το insomnia και ούτε παίρνουν μέρος σε ειδήσεις με... heated debates για android vs ios οπότε είναι πολύ αστείο αν πιστεύετε ότι "βοηθάτε" κιόλας με τέτοιες συζητήσεις, ... Πείτε καλύτερα ότι απολαμβάνετε αυτό που γίνεται και μη προσπαθείτε να παραμυθιάσετε τους υπόλοιπους ούτε τον εαυτό σας. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από D.Luffy 11
AtiX Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Σκέψου τον εαυτό σου αυτή τη στιγμή πόσο καλά νιώθεις ψυχολογικά από αυτή τη συζήτηση, και μετά έλα να μου πεις ότι δεν έχεις κανένα συμφέρον από αυτό... Ούτε αυτούς λοιπόν είναι καλύτερα να ακούς γιατί μπορεί να μην έχουν οικονομικό συμφέρον αλλά έχουν ψυχολογικό συμφέρον να... δικαιολογήσουν την αγορά τους ως καλύτερη στους υπόλοιπους αλλά και στον εαυτό τους. Φυσικά με τα προσωπικά τους κριτίρια. Και επειδή ο καθένας μας είναι διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικά κριτίρια ίσως θα ήταν καλύτερο να κάνει μια έρευνα αγοράς στο τι προφέρει μια συσκευή και μετά να αποφασίσει σύμφωνα με τα δικά του κριτίρια. Έτσι στο τέλος θα επιλέξει αυτό που τον ικανοποιεί περισσότερο. Αυτό είναι το επιθυμητό και όχι αυτό που θα του πλασάρουν ως καλύτερη συσκευή ο Luffy και ο Arkin σε ένα φόρουμ ή ο πωλητής που θα πάρει προμήθεια. Τώρα για τα άτομα του περίγυρου σας (τα οποία δεν ξέρουν τίποτα από τεχνολογία) που δήθεν προσπαθείτε να βοηθήσετε, έτσι κι αλλιώς δεν συμμετέχουν σε ένα φόρουμ όπως το insomnia και ούτε παίρνουν μέρος σε ειδήσεις με... heated debates για android vs ios οπότε είναι πολύ αστείο αν πιστεύετε ότι "βοηθάτε" κιόλας με τέτοιες συζητήσεις, ... Πείτε καλύτερα ότι απολαμβάνετε αυτό που γίνεται και μη προσπαθείτε να παραμυθιάσετε τους υπόλοιπους ούτε τον εαυτό σας. ΈΓΡΑΨΕΣ!!!
atheatos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Arkin είπε Ας βγαζουν πανω απο 285 χιλιαδες που βγαζουν τα mi8 και βλεπουμε. Επισης ο 845 ειναι 8 μηνων socket ο A12 θα τον συγκρινουμε με τον 855. Η καθημερινη χρηση μετραει βρε συ ενας στους 100000 θα κανει rendering σε κινητο και αν. Το mi8 ειδικα το 8gb μοντελο τρωει για πρωινο το X με τα 3gb ram. Και σε gpu ο 845 ειναι αρκετα δυνατοτερος. Ίσως θα πρέπει να βάλουν snapdragon στα iPhone να μην έχουν προβλήματα στην καθημερινή χρήση... Οπως επίσης Android ,για να είναι ο κόσμος ελεύθερος από την καταπίεση του iOS... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από atheatos
cpgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Plapoutas είπε Ωραία για λέγε τώρα, μπορώ να κατεβάσω μερικά έγγραφα στην συσκευή μου να τα επεξεργαστώ, να τα Zipάρω και να τα στείλω με Mail επιλέγοντας απλά το Zip αρχείο; Μπορώ να κατεβάσω οποιοδήποτε αρχείο στην συσκευή μου και να μπορώ να το βρω σε φάκελο και να μπορώ να το ανοίξω από οπουδήποτε όπως σε έναν υπολογιστή; Οχι οποιοδηποτε αρχειο.. πχ zip απο skype δε κατεβαινει..γενικα αλλα αρχεια κατεβαινουν και αποθηκευονται σε folder της επιλογης σου. Μπορώ να μεταφέρω αρχεία μέσω OTG όταν χρειαστώ κάτι λόγω δουλειάς δίχως να χρειάζομαι έξτρα πρόγραμμα στον υπολογιστή; Ναι idisk Μπορώ να βάλω σε 32GB iPad ή iPhone επέκταση μνήμης ώστε να κατεβάσω ταινίες από Streaming υπηρεσίες δίχως να γεμίσει; Ναι idisk Μπορώ να αντικαταστήσω τις Default εφαρμογές της συσκευής με άλλες από το Store? Να τις θέσω ως Default. Εν μερη Μπορώ να στείλω αρχεία ασύρματα σε άλλη συσκευή ή υπολογιστή εκτός της Apple? Ναι με pushbullet πχ Μπορώ να παραμετροποιήσω την επιφάνεια εργασίας (Homescreen) και να την φέρω στα μέτρα μου; Όπως σε έναν υπολογιστή; (Μιλάμε πάντα για Smartphone, υπολογιστής τσέπης που κοστίζει και ένα σεβαστό ποσό). Οχι αλλα ουτε στο αντροιντ μπορεις σε μεγαλο βαθμο Μπορώ να συνδέσω Universal περιφερειακές συσκευές μέσω USB σε iOS συσκευή δίχως να χρειάζεται την άπληστη MFi άδεια; Μπορώ να συνδέσω σε iPad ποντίκι ασύρματα ή ενσύρματα; Ναι με bluetooth οτι θες ασυρματα και lighting to usb ενσυρμ. Μπορώ να χειριστώ έξυπνες συσκευές με την Siri που δεν είναι συμβατές με HomeKit? Δε γνωριζω Μπορώ να παραμετροποιήσω το Control Center και να βάλω εκεί τους διακόπτες που χρειάζομαι και όχι αυτούς που η Apple πιστεύει ότι χρειάζομαι; Ναι οτι θες βαζεις/βγαζεις Άμα είναι να πληρώσω 1200€ για να χρησιμοποιώ το "Smart"phone για Messaging, Social Media, φωτογραφίες και μουσική, τότε μπορώ να πάρω και ένα low-spec θα κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα, αλλά με χειρότερη κάμερα. Ο ίδιος σου είπες: "Θέλει απλά ένα εργαλείο να δουλεύει υπο κάθε συνθήκη εύκολα και γρήγορα." Και το λαπτοπ δουλευει υπο καθε συνθηκη γρηγορα αλλα οχι τοσο ευκολα οταν εισαι περπατας πχ...Αμα ειναι να μη σου κανει το apple πολυ απλα μην το παρεις.. εσυ αποφασιζεις για σενα.. οχι εμεις. Όταν μιλάμε λοιπόν για εργαλείο τότε πρέπει να είναι ευέλικτο και συμβατό με όλες τις συσκευές και όχι κλειδωμένο στο οικοσύστημα της Apple. Συμφωνα με τις δικιες σου αναγκες μαλλον ετσι θα ειναι δεν ισχυει το ιδιο για ολους. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από cpgr 2
tadegr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, Fubar.gr είπε Δέν υπάρχει σύγκριση μεταξύ ακριβών αυτοκινήτων (Ferrari) και ακριβων κινητών. Το πιό ακριβό iphone X κοστίζει γυρω στα 1500 ευρώ. Δέν είναι πολλά λεφτά, ακόμα και ο πιό μπατίρης μπορεί κανοντας οικονομίες και βάζοντας δόσεις να το πάρει. Τη Ferrari όμως το 99% του πληθυσμού δέν μπορεί ουτε τα αναλωσιμα να αγοράσει, ακόμα και να του τη χαρίζανε. Πλάκα κάνεις ε? Γουστάρεις δηλαδή να μας χαλάς το όνειρο 5 χρόνια οικονομίας για να πάρεις το καλύτερο μήλο σκας στο τένις club και το σκαλίζεις έχοντας αφήσει τα κλειδιά του αυτοκίνητου με το μπρελόκ της Ferrari στο τραπέζι να φαίνονται πουλάς τη μούρη του αιώνα κι εσύ πας να το χαλάσεις όλο αυτό λυπήσου μας... 😁 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 52 minutes ago, randomcat said: LOL! Καλά κρασιά - στην υγειά των κορόιδων! 😂 Και όσο για τα iPhone, το παραμύθι με τα ακριβά και επώνυμα κρασιά δεν έχει πέραση πια μιας και υπάρχουν πάρα πολλές πανάκριβες και επώνυμες ναυαρχίδες με Android. Ο προύχοντας αγοράζει Samsung και Huawei! Κανονικά έπρεπε να κάνεις embed τον Κόκκοτα στο σημείο του ρεφρεν: και ειναι ο πονος σου* αβάσταχτος καλε μου... Ps: Τα καλά κρασιά απαιτούν και έμπειρους καταναλωτές. Αλλιώς φτάνουμε στο σημείο να ζητούν ... παγάκια για να δροσίσουν το κόκκινο κρασι! 😛 * Ποιητική α(η)δεία. 2
AquaC Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Εταιρεία που δεν αφήνει να ξεκλειδωθεί ο bootloader της στα κινητά της έπρεπε να έχει κλείσει από χθες Αυτά για την Χαβάη σας..
Plapoutas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μιλάς για αυτό όταν λες iDisk @cpgr όχι μόνο είναι 10πλάσιο σε μέγεθος σε σύγκριση με μια MicroSD, δεν έχει τις ίδιες ταχύτητες και είναι πανάκριβο.. εξήγησε μου πως θα αποθηκεύσει η εφαρμογή του Netflix τις ταινίες μέσα σε αυτό το Stick που για να δουλέψει θέλει ειδική εφαρμογή αφού η Apple δεν υποστηρίζει OTG. Οπότε είναι άκυρο το παραπάνω και ξαναεπιβεβαιώνω τα λεγόμενα μου, δύσχρηστο ΛΣ και συσκευή. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από Plapoutas 1
Arkin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Jimmy08 είπε Έβαλε μέχρι και notch support! Πραγματικά τα κάνει όλα... Το notch το απεχθανομαι ειναι οτι χειροτερο μπηκε ποτε σε κινητο. Σαν κερατακια ειναι. 45 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Σκέψου τον εαυτό σου αυτή τη στιγμή πόσο καλά νιώθεις ψυχολογικά λόγω έπαρσης από αυτή τη συζήτηση, και μετά έλα να μου πεις ότι δεν έχεις κανένα συμφέρον από αυτό... Ούτε αυτούς λοιπόν είναι καλύτερα να ακούς γιατί μπορεί να μην έχουν οικονομικό συμφέρον αλλά έχουν ψυχολογικό συμφέρον να... δικαιολογήσουν την αγορά τους ως καλύτερη στους υπόλοιπους αλλά και στον εαυτό τους. Φυσικά με τα προσωπικά τους κριτίρια. Και επειδή ο καθένας μας είναι διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικά κριτίρια ίσως θα ήταν καλύτερο να κάνει μια έρευνα αγοράς στο τι προφέρει μια συσκευή και μετά να αποφασίσει σύμφωνα με τα δικά του κριτίρια. Έτσι στο τέλος θα επιλέξει αυτό που τον ικανοποιεί περισσότερο. Αυτό είναι το επιθυμητό και όχι αυτό που θα του πλασάρουν ως καλύτερη συσκευή ο Luffy και ο Arkin σε ένα φόρουμ ή ο πωλητής που θα πάρει προμήθεια. Τώρα για τα άτομα του περίγυρου σας (τα οποία δεν ξέρουν τίποτα από τεχνολογία) που δήθεν προσπαθείτε να βοηθήσετε, έτσι κι αλλιώς δεν συμμετέχουν σε ένα φόρουμ όπως το insomnia και ούτε παίρνουν μέρος σε ειδήσεις με... heated debates για android vs ios οπότε είναι πολύ αστείο αν πιστεύετε ότι "βοηθάτε" κιόλας με τέτοιες συζητήσεις, ... Πείτε καλύτερα ότι απολαμβάνετε αυτό που γίνεται και μη προσπαθείτε να παραμυθιάσετε τους υπόλοιπους ούτε τον εαυτό σας. Ουτε xiaomi εχω ουτε oneplus προσωπικα δεν εχω κανενα συμφερον. Ουτε χαζομαρες με επαρση κτλ που γραφεις. Αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι υπαρχει κοσμος που την παταει με το marketing και νομιζει οτι κατι xiaomi oneplus huawei ειναι κινεζιες του κ@@λου δικαιωμα σου. Εγω εχω αντιθετη αποψη και προσπαθω να βοηθησω αυτους που θελουν να μην πετανε τα χρηματα τους σε υπερτιμημενα προιοντα. Εσυ απο το να κραζεις αυτους που προσπαθουν να βοηθησουν κανε και τιποτα αλλο. 38 λεπτά πριν, atheatos είπε Ίσως θα πρέπει να βάλουν snapdragon στα iPhone να μην έχουν προβλήματα στην καθημερινή χρήση... Οπως επίσης Android ,για να είναι ο κόσμος ελεύθερος από την καταπίεση του iOS... Οχι ο A11 ειναι υπεραρκετος και καλυτερος σε raw απο 845 και λιγο κατωτερος σε gpu. Για το android ναι εκει ειναι η πραγματικη ελευθερια.
cpgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Μιλάς για αυτό όταν λες iDisk @cpgr όχι μόνο είναι 10πλάσιο σε μέγεθος σε σύγκριση με μια MicroSD, δεν έχει τις ίδιες ταχύτητες και είναι πανάκριβο.. εξήγησε μου πως θα αποθηκεύσει η εφαρμογή του Netflix τις ταινίες μέσα σε αυτό το Stick που για να δουλέψει θέλει ειδική εφαρμογή αφού η Apple δεν υποστηρίζει OTG. Οπότε είναι άκυρο το παραπάνω και ξαναεπιβεβαιώνω τα λεγόμενα μου, δύσχρηστο ΛΣ και συσκευή. Δε ξερω τι κανει η νετφλιξ (λογικα ουτε στο αντροιντ γινεται αυτο που εννοεις εκτος αν εχει επιλογη μεσα στο app να αλλαξεις το directory) αλλα το να μεταφερεις ολα σου τα αρχεια και να ελευθερωσεις χωρο μια χαρα γινεται και απο ταχ. πιανει usb 3.1 gen1 και πανω... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από cpgr
Arkin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, cpgr είπε Δε ξερω τι κανει η νετφλιξ (λογικα ουτε στο αντροιντ γινεται αυτο που εννοεις) αλλα το να μεταφερεις ολα σου τα αρχεια και να ελευθερωσεις χωρο μια χαρα γινεται και απο ταχ. πιανει usb 3.1 gen1 και πανω... Το netflix μπορει να αποθηκευσει offline ταινιες σειρες οπου θελεις ακομα και σε otg. Εγω εχω micro sd και τα βαζω εκει χωρις να εχω θεμα χωρου. Επισης συνδεω κανονικα 2tb σκληρους δισκους με otg γινεται κατι τετοιο στο ios?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα