Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, cpgr είπε

Δε μπορεις να κανεις customization, root, να στελνεις οπως θες και ανοιγεις οτι αρχεια γουσταρεις, τετοια πραματα..super cool ολα και χρησιμα αλλα οκ υπαρχει και κατι που λεγεται φορητος υπολογ. για να κανεις τη δουλεια σου οπως πρεπει.. 

Ούτε τη μουσική σου σαν άνθρωπος δε μπορείς να μεταφέρεις

Φίλος μου που πήγε μετά από χρόνια σε μήλο σε android ήταν το πρώτο πράγμα που μου σχολίασε "ελευθερία"

• Απαντ. 347
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν εχεις αδικο αυτη τη στιγμη εχω ταυτοχρονα ακουστικα στο 3.5 και φορτιστη απο κατω. Απιστευτη ευκολια. 

E ναι κι εγώ το φορτίζω και ακούω μουσική από τα airpods ασύρματα, so what? 😉

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koumos είπε

Αυτό εννοείς φυλακή λοιπόν....ΟΚ τα δέχομαι όλα τα παραπάνω αλλά έχω μία ερώτηση και ένα statement.

Μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά από ένα απλό android κινητό με το αντισυμβαλλόμενο να είναι mac?

Αν είσαι ήδη στο οικοσύστημα...δε δουλεύουν όλα εκπληκτικά όμορφα και άνετα?

Όχι, πως θα κάνω τα παραπάνω με ένα iPhone αν έχω Mac? και εκεί χρειάζομαι iTunes. Το μόνο μειονέκτημα του Android σε σχέση με το Mac είναι ότι χρειάζομαι τον Android File Manager στο Mac έχουν αφαιρέσει την υποστήριξη διαχείρισης αρχείων Android τηλεφώνων 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Plapoutas είπε

Οι εποχές αλλάζουν, δεν θα είσαι πάντα στην κορυφή ως εταιρία. Μπορεί σε μερικά χρόνια να είναι πάλι αλλιώς τα πράγματα, θα δείξει.

Ήταν ποτέ η Apple στην κορυφή;

Δημοσ.

E ναι κι εγώ το φορτίζω και ακούω μουσική από τα airpods ασύρματα, so what? 😉

Λες για τα air pods την 150 ευρω? Γιατί εγώ έχω κάτι γαματα xiaomi pistons 3 10 ευρώ και ακούγονται απίστευτα καλά. Έχω και ασύρματα μεγάλα over ear για υπολογιστή τα δουλεύω και σε κινητό όταν βλέπω καμία ταινία σειρά. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Plapoutas είπε

Όχι, πως θα κάνω τα παραπάνω με ένα iPhone αν έχω Mac? και εκεί χρειάζομαι iTunes. 

Ρε συ με το ίδιο σκεπτικό και στα windows χρειάζεσαι Windows Explorer, τι λέμε τώρα?

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Λες για τα air pods την 150 ευρω? Γιατί εγώ έχω κάτι γαματα xiaomi pistons 3 10 ευρώ και ακούγονται απίστευτα καλά. Έχω και ασύρματα μεγάλα over ear για υπολογιστή τα δουλεύω και σε κινητό όταν βλέπω καμία ταινία σειρά. 

Ναι αυτά λέω. Που συνδέονται και με το apple TV στην τηλεόραση όταν βλέπω καμία ταινία σειρά κι εγώ. Και στο mac μου πατώντας απλά ένα κουμπί. 😉

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jimmy08 είπε

Ήταν ποτέ η Apple στην κορυφή;

Στις αρχές του iPhone μέχρι το 6 αν δεν κάνω λάθος η Apple πουλούσε μια χαρά και μια χαρά ποσοστά είχε στην αγορά. Απλά οι εποχές αλλάζουν όπως και οι ανάγκες, όταν δεν εξελίσσεις το ΛΣ μιας συσκευής καθώς και το Hardware σε μερικά σημεία για να συμβαδίζει με τις ανάγκες των εποχών, θα χάσεις πελάτες στον ανταγωνισμό. Πάνε οι εποχές που το iOS ήταν δική του κατηγορία, πλέον το Android δεν έχει το παραμικρό θέμα. 

Ρε συ με το ίδιο σκεπτικό και στα windows χρειάζεσαι Windows Explorer, τι λέμε τώρα?

Ναι αυτά λέω. Που συνδέονται και με το apple TV στην τηλεόραση όταν βλέπω καμία ταινία σειρά κι εγώ. Και στο mac μου πατώντας απλά ένα κουμπί. 😉

Και τα JBL μου με ένα κουμπί συνδέονται, το όμορφο UI της Apple είναι που κάνει τη διαφορά στην σύνδεση? 🙄

Ο Windows Explorer είναι Built in όπως ο αντίστοιχος Finder στα Mac. Στον Finder όμως δεν μπορώ να διαχειριστώ τα αρχεία ενός Android τηλεφώνου όπως στα Windows/Linux με τον Built-in explorer/finder θα χρειαστώ έξτρα πρόγραμμα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Στις αρχές του iPhone μέχρι το 6 αν δεν κάνω λάθος η Apple πουλούσε μια χαρά και μια χαρά ποσοστά είχε στην αγορά. Απλά οι εποχές αλλάζουν όπως και οι ανάγκες, όταν δεν εξελίσσεις το ΛΣ μιας συσκευής καθώς και το Hardware σε μερικά σημεία για να συμβαδίζει με τις ανάγκες των εποχών, θα χάσεις πελάτες στον ανταγωνισμό. Πάνε οι εποχές που το iOS ήταν δική του κατηγορία, πλέον το Android δεν έχει το παραμικρό θέμα. 

Ναι αλλά νομίζω ποτέ δεν ήταν στη θέση 1 της λίστας. Πάντα ήταν στην πεντάδα όμως.

Αν κάποιος το θυμάται σίγουρα ας μας διαφωτίσει, απλά για την απορία.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Ο Windows Explorer είναι Built in όπως ο αντίστοιχος Finder στα Mac. Στον Finder όμως δεν μπορώ να διαχειριστώ τα αρχεία ενός Android τηλεφώνου όπως στα Windows/Linux με τον Built-in explorer/finder θα χρειαστώ έξτρα πρόγραμμα.

Ωραία, άρα το iTunes είναι το πρόβλημα? Που έχει μόνιμα οργανωμένη την μουσική και απλά συγχρονίζεις κάθε συσκευή και τέλος? Εγώ γιατί δεν το βλέπω σαν πρόβλημα?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Όχι άδικα. 

Το Android έχει φτάσει στο peak του κάνει τα πάντα στην κυριολεξία 

Η Samsung έχει ξεφύγει σε τιμές 

Η Apple ακόμα χειρότερα με τα 1400 του X

Huawei βγάζει εξαιρετικές συσκευές στα 300 400

Xiaomi βγάζει εξαιρετικές vfm συσκευές από 80 ευρώ μέχρι 400

Έβαλε μέχρι και notch support!

Πραγματικά τα κάνει όλα...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Ούτε τη μουσική σου σαν άνθρωπος δε μπορείς να μεταφέρεις

Φίλος μου που πήγε μετά από χρόνια σε μήλο σε android ήταν το πρώτο πράγμα που μου σχολίασε "ελευθερία"

Κοιτα να δεις τι συμβαινει στον κοσμο,εμενα ολοι φιλοι που ειναι απλοι χρηστες με επωνυμα android  των 350-400 ευρω που ολα εχουν καποιο κουσουρι μετα απο καιρο, πχ ενα Galaxy A5 δεν λεει με τιποτα να βαλει την τελευταια ενημερωση και ειναι μονιμα η ειδοποιηση στο πανελ και αλλα τετοιες ωραιες μικρες ευχαριστες μαλακιουλες λενε να παρω ενα  iPhone να ηρεμησω.Ενα iPhone, δεν θελουν καν το νεοτερο μοντελο!  :D

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, koumos είπε

Ωραία, άρα το iTunes είναι το πρόβλημα? Που έχει μόνιμα οργανωμένη την μουσική και απλά συγχρονίζεις κάθε συσκευή και τέλος? Εγώ γιατί δεν το βλέπω σαν πρόβλημα?

Άμα χρησιμοποιείς apple music δεν σου είναι θέμα. Τι γίνεται όμως όταν θες να μεταφέρεις λοιπά αρχεία σε υπολογιστή χωρίς iTunes? Το iTunes είναι καλό για Backup, δεν λέω να μην υπάρχει αλλά να μην είναι υποχρεωτικό 

1 λεπτό πριν, Talepwros είπε

Κοιτα να δεις τι συμβαινει στον κοσμο,εμενα ολοι φιλοι που ειναι απλοι χρηστες με επωνυμα android  των 350-400 ευρω που ολα εχουν καποιο κουσουρι μετα απο καιρο, πχ ενα Galaxy A5 δεν λεει με τιποτα να βαλει την τελευταια ενημερωση και ειναι μονιμα η ειδοποιηση στο πανελ και αλλα τετοιες ωραιες μικρες ευχαριστες μαλακιουλες λενε να παρω ενα  iPhone να ηρεμησω.Ενα iPhone, δεν θελουν καν το νεοτερο μοντελο!  :D

Ενώ στο iPhone δεν σου πετάει full screen ειδοποίηση κάθε φορά μέχρι να την εγκατστησεις?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Talepwros είπε

Δεν θα διαφωνήσω ότι υπάρχουν μικρές μαλακιουλες εδώ κι εκεί συχνά πυκνά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και στο μήλο, ξέρω άτομο που έκανε το κινητό του τούβλο σε αναβάθμιση και πήγε και πλήρωσε μετά να ολοκληρωθεί και πάνω από όλα να μπορεί να το χρησιμοποιήσει..

Εγω, εσύ κάποιος που νιώθει τελοσπαντων μπορεί να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα μόνος τους δεν θα τον σώσει απαραίτητα το λειτουργικό

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SiLeNtOne-- είπε

Το 0,2% διαφορά είναι για συζήτηση λες εσυ τωρα; Τα νούμερα αυτα τα θέλει η Apple, θέλει τα κινητά της να είναι διαθέσιμα στο upper 12% οικονομικά του παγκόσμιου πλυθισμού γιατι θέλει να πλουτίζει, θέλει τους λεφτάδες!!

Φιλικά.

η φοτο σου τα λέει όλα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...