xristosk Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Καλημέρα παλικάρια, χθές το μεσημέρι γυρνώντας από την δουλειά είχα μια δυσάρεστη έκπληξη, πήγα να ανοίξω των υπολογιστή μου και δεν μπορούσε να bootari τα win από των ssd μου βγάζοντας ένα μήνυμα "Reboot and select proper boot device" μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε κανένα πρόβλημα, των έβγαλα και των συνδέσαμε σε άλλο Η/Υ και δεν γινόταν ούτε εκεί να των ανοίξω,από υγεία είναι στο 100% τέλος πάντων είπα να κάνω φορμάτ αλλά ούτε εκεί μπορώ να κάνω εγκατάσταση δεν μου δίνει δυνατότητα να διαγράψω το partition και μου πετάει μύνημα ότι πιθανώς ο ελεγκτής δίσκων στο bios δεν είναι ενεργοποιημένος, τo έχω επιλεγμένο σε IDE, στο bios των βλέπει κανονικά το δίσκο, έβγαλα και την μπαταρία τις μητρικής αλλά πάλι τίποτα. Τι άλλο να κάνω?
sstratos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Γύρνα τον controller στο bios απο ide σε ahci και ξαναδοκιμασε
xristosk Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 21 λεπτά πριν, sstratos είπε Γύρνα τον controller στο bios απο ide σε ahci και ξαναδοκιμασε Το δοκίμασα και δεν των έβλεπε καθόλου των ssd στο bios
slr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Αν δεν τον βλέπει το bios πως ξέρεις ότι έχει 100% υγεία; Το πιο πιθανό είναι ο ssd να παρέδωσε το πνεύμα... Αν είναι σε εγγύηση τον πας για αλλαγή.
xristosk Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δεν των βλέπει όταν βάζω ahci όταν το έχω IDE των βλέπει κανονικά, των βάλαμε σε μια βάση σε άλλο υπολογιστή και το hd sentinel των έδειχνε εντάξει αλλά δε μπορούσαμε να των ανοίξουμε.
sstratos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Σε αλλο υπολογιστή , εφόσον τον βλέπει το hdsentinel , πηγαινε στην διαχειριση υπολογιστή - μονάδες αποθήκευσης και πές μας το partition σαν τι το βλέπει (primary/raw κτλ)
xristosk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, sstratos είπε Σε αλλο υπολογιστή , εφόσον τον βλέπει το hdsentinel , πηγαινε στην διαχειριση υπολογιστή - μονάδες αποθήκευσης και πές μας το partition σαν τι το βλέπει (primary/raw κτλ) Raw έτσι το βλέπει, ούτε να του δώσω γράμμα μπορώ ούτε να του κάνω φορμάτ
sstratos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Για καποιο λόγο εχει καταστραφει το partition , κατέβασε το EasyUS πρόγραμμα απο το καράβι και ακολούθησε τις οδηγίες.
xristosk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, sstratos είπε Για καποιο λόγο εχει καταστραφει το partition , κατέβασε το EasyUS πρόγραμμα απο το καράβι και ακολούθησε τις οδηγίες. Πάω να δημιουργήσω partition και μου λέει ότι υπάρχει προστασία εγγραφής
sstratos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Χρησιμοποιησε το 8ο βήμα προσοχή μονο στους δισκους , μην διαγράψεις τον boot. Εννοειται οτι μετά θα πρεπει να ξαναπερασεις τα windows απο την αρχη. Θελεις να κρατησεις τα δεδομένα που εχει μέσα ???
xristosk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 12 λεπτά πριν, sstratos είπε Χρησιμοποιησε το 8ο βήμα προσοχή μονο στους δισκους , μην διαγράψεις τον boot. Εννοειται οτι μετά θα πρεπει να ξαναπερασεις τα windows απο την αρχη. Θελεις να κρατησεις τα δεδομένα που εχει μέσα ??? Μόλις φτάνω στο 6 σταματάει η διαδικασία σαν να κολάει
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, xristosk είπε Καμία ιδέα κανείς? Ποια μητρική έχεις & και ποια windows και σου κάνει αυτό?
xristosk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) asus Win 7 προσπαθώ να εγκαταστήσω και δεν μπορώ να κάνω ούτε φορμάτ στο δίσκο μπήκα και με live cd linux αλλά ούτε εκεί μπορώ να κάνω διαμόρφωση, πέρασα win άλλο σκληρό και παρατηρώ ότι όταν έχω τον ssd συνδεδεμένο αργή πολύ να μπεί στα win Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από xristosk
xristosk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Να τον στείλω πίσω? Είναι στην εγγύηση ένα μήνα των έχω, αλλά να φυτέψει αυτός ή να είναι καμία ρύθμιση του υπολογιστή μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα