Προς το περιεχόμενο

2Din Multimedia Help!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ! Εδώ και αρκετούς μήνες σκέφτομαι να αλλάξω το stock ραδιόφωνο από το αμάξι μου! Έχω βάλει μια 2din στο μάτι αλλά όντας τελείως άσχετος δεν ξέρω αν "κουμπώνει". ΕΦόσων δεν υπάρχει συννενόηση με κανέναν μάστορα, αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας μπας και βρω λύση στο πρόβλημα μου! Τι άλλο θα χρειαστώ πέρα από βάση για την πρόσοψη ? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων! 

P.S Fiat Stilo 2004!

Δημοσ.

Αν το αυτοκίνητο έχει χειριστήρια στο τιμόνι ή κάποια οθόνη ενδείξεων, και η 2din δεν έχει ανταπτορα για αυτά, εφόσον κι εσυ θέλεις να τα δουλέψεις αυτά. Τότε θα χρειαστεί αυτόν τον ανταπτορα.

Απο την πίσω πλευρά ρώτησε αν το αυτοκίνητο σου έχει τις συνηθισμένες iso φύσες που συνδέονται όλα τα ράδιο στα αυτοκίνητα. Αυτές τις έχει έτσι κι αλλιώς η οθόνη. Αν δεν έχει το αυτοκίνητο τότε χρειάζεσαι ανταπτορα και για αυτό

Απο εκεί και πέρα χρειάζεται την πρόσοψη και την βάση από πίσω (αυτό όχι απαραίτητα). Και αν η οθόνη έχει ανοιχτή ακρόαση, GPS και κάμερα οπισθοπορειας τότε αυτός που θα το περάσει θα χρειαστεί χρόνο καθώς θα χρειαστεί να ανοίξει σχεδόν το μισό αυτοκίνητο

Υπάρχει και η επιλογή οεμ οθονών που βγαίνει έτοιμη για το κάθε αυτοκίνητο και συνήθως περιλαμβάνουν όλα τα παραπάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι θα πει δεν υπάρχει συνεννόηση με κανένα μάστορα...;;;;

μονος σου μη τη βάλεις αν δε ξέρεις το πιο πιθανό είναι καπου να γίνει πατάτα. Κατά τα αλλά ένα πλαίσιο θέλει και μπαίνει κ ισως ένα σετακι iso adaptors για να μη κόψεις την πλεξούδα. Ποια οθόνη είδες; Τιμή;

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Τι θα πει δεν υπάρχει συνεννόηση με κανένα μάστορα...;;;;

μονος σου μη τη βάλεις αν δε ξέρεις το πιο πιθανό είναι καπου να γίνει πατάτα. Κατά τα αλλά ένα πλαίσιο θέλει και μπαίνει κ ισως ένα σετακι iso adaptors για να μη κόψεις την πλεξούδα. Ποια οθόνη είδες; Τιμή;

Πιθανολογω οτι τα μαστορια θελουν να πουλησουν δικες τους οθονες...Γενικα με multimedia οι κοινοι ηλεκτρολογοι δεν ξερουν πολλα πραγματα .

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Πιθανολογω οτι τα μαστορια θελουν να πουλησουν δικες τους οθονες...Γενικα με multimedia οι κοινοι ηλεκτρολογοι δεν ξερουν πολλα πραγματα .

Καλά αυτό λίγο πολύ παίζει αλλά προσωπικά βρήκα εύκολα μάστορα που δέχτηκε και την πέρασε και μάλιστα οικονομικά. 

• Like 1
Δημοσ.

Θυμάμαι σε Honda civic του 2007 ήθελα να βάλω οθόνη 2din 

Η ώρα όμως που εμφανιζόταν στο ταμπλό του αυτοκινήτου ήταν από την εργοστασιακή πηγή. Κανείς δεν αναλάμβανε και βρήκα μάστορα που μετέφερε χωρίς να καταργήσει την εργοστασιακή πηγή στο πορτ μπαγαζ και έβαλε και οθόνη 2din. 

Δύσκολη "επιχείρηση" αλλα ήξερε καλά ο μάστορας. 

Εχω κρατήσει φωτογραφίες. 

Δημοσ.

Άμα είναι ξύπνιος ο μάστορας όλα τα καταφέρνει. Θυμάμαι μου είχες στείλει τις φωτογραφίες. 

Ψάξε καλύτερο μάστορα ts

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω βάλει εγώ πιο παλιά και μετά από παρά πολύ ψάξιμο θα σου πω απλά τι αντιμετώπισα ... επώνυμη κονσόλα πανάκριβη αλλά θα κούμπωση μια χαρά με τον αντίστοιχο πλαίσιο για το αυτοκίνητο σου και την κατάλληλη φυσα θα είσαι κομπλέ..  κινεζική φθηνή αλλά δεν θα έχει εφαρμογή θα χρειαστεί σε κάποιες περίπτωση πέρα του πλαισίου και πρόσθετη εργασία με επωξικες(αυτό έκανα εγώ ) προβλήματα με ποιότητα σήματος ραδιοφώνου. Όλα είναι ρίσκο φίλε μου α αποφασίσεις να το κανείς μόνος και δεν έχεις κάποιες γνώσεις θα σου στοίχιση πολύ ακριβά. Προτείνω έναν μάστορα ο οποίος θα στο αναλάβει μέχρι να στο βγάλει σωστό ... αν ψαχτείς λίγο θα βρεις

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Lakou είπε

Επειδή έχω βάλει εγώ πιο παλιά και μετά από παρά πολύ ψάξιμο θα σου πω απλά τι αντιμετώπισα ... επώνυμη κονσόλα πανάκριβη αλλά θα κούμπωση μια χαρά με τον αντίστοιχο πλαίσιο για το αυτοκίνητο σου και την κατάλληλη φυσα θα είσαι κομπλέ..  κινεζική φθηνή αλλά δεν θα έχει εφαρμογή θα χρειαστεί σε κάποιες περίπτωση πέρα του πλαισίου και πρόσθετη εργασία με επωξικες(αυτό έκανα εγώ ) προβλήματα με ποιότητα σήματος ραδιοφώνου. Όλα είναι ρίσκο φίλε μου α αποφασίσεις να το κανείς μόνος και δεν έχεις κάποιες γνώσεις θα σου στοίχιση πολύ ακριβά. Προτείνω έναν μάστορα ο οποίος θα στο αναλάβει μέχρι να στο βγάλει σωστό ... αν ψαχτείς λίγο θα βρεις

Έχει κινεζικά και κινεζικά. Και μπορεί εξωτερικά να πάρεις κάτι ίδιο φαινομενικά και να είναι μέρα με τη νύχτα. Έχω 3 κινεζικές σε αμάξια μου και έχω πάρει 5, η μια ήταν για πέταμα όπως λες δεν έπιανε ράδιο κλπ και η μια κάηκε από κακή γείωση ο ενισχυτής της και έκαψε και τα ηχεία όπως φάνηκε. Αυτό βέβαια θα συνέβαινε με οποιαδήποτε. Εγώ είμαι θετικός στις κινεζικές υπό προϋποθέσεις. Και τώρα που σκέφτομαι να αλλάξω οθόνη στο αμάξι μου πάλι κινεζική θα πάρω !

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, LastSurvivor είπε

Και γω ψάχνω οθόνη για το αμάξι. Εσύ ποια έβαλες στο μάτι;

Oem θα πάρω. 

Εαν δεν έχεις θέμα για πολύ καλή μεταχειρισμένη σκέφτομαι να δώσω αυτή που έχω τώρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...