Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα ζευγάρι ακουστικά με μικρόφωνο (δεν έχουν κάποιο πρόγραμμα δικό τους) και όταν παίζω με φίλους online και ακούω μουσική ο ήχος της μουσικής περνάει από το set και την ακούνε και αυτοί.
Τα έχω κουμπωμένα στο front panel του case γιατί πίσω ένα τα main ηχεία μου που είναι είναι κλειστά όταν παίζω και φορώ το headset. 
Αν πιστεύετε ότι αυτό παίζει κάποιο ρόλο....

Έψαξα λίγο στις ρυθμίσεις ήχου στο control panel αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Έχει κανείς να προτείνει καμιά λύση?

Δημοσ.

Από ποια συσκευή έχεις επιλέξει να γίνεται εγγραφή και με ποιον τρόπο; Αν έχεις what you hear ή κάτι τέτοιο τότε γράφει ότι ακούγεται. Επέλεξε μόνο το μικρόφωνο.

Δημοσ.

Δε βλέπω κάτι περίεργο στα screenshots, για το stereo mix έλεγα να μην είναι επιλεγμένο για εγγραφή.
Μιλάτε με κάποιο πρόγραμμα ή μέσα από το παιχνίδι με ότι προσφέρει αυτό;

Δημοσ.

Μέσω του in game Voice Chat system.
Το παιχνίδι είναι το heroes of the storm της Blizzard.

Το οποίο από settings για το mic έχει μόνο για το αν θα είναι push-to-talk ή όχι.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω γιατί δεν έχω κάποιο headst να το δω, αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι ας συνεχίσει. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ επιπλέον είναι αν έχει η ίδια η κάρτα ήχου κάποιο control panel μέσω των drivers αλλά δεν ανέφερες ποια μητρική έχεις, δες ποια είναι και δες στο site του κατασκευαστή αν έχει τίποτα drivers για το λειτουργικό σου (να υποθέσω 10άρια).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω ότι έχει software για τον ήχο και είναι μάλιστα 300ΜΒ. Δοκίμασε να το στήσεις και δες αν έχει εκεί τίποτα επιλογές και ρυθμίσεις.

EDIT:

Βρήκα το παρακάτω σε ξένο forum και τοπαραθέτω μήπως σε βοηθήσει.

Αναφορά σε κείμενο

was also running into the same problem. I could hear my sound playing even though I muted my mic.

I fixed it by going to Control Panel > Realtek HD Audio Manager > Device Advanced Settings [gear icon on the left]. Under Recording Devices, uncheck "Tie up same type of input jacks" and check "Separate all input jacks as independent input devices."

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν είχα εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα, αλλά αυτό το echo cancellation έκανε την δουλειά.

Δεν το είχα επιλεγμένο και το επέλεξα καθώς έκανα το screenshot :P και το πρόσεξα μετά.
Το διάβασα και σε άλλα forum.

Επίσης διάβασα και αυτό με το Tie up same type of input jacks... οπότε θα έπαιζε και αυτό αν είχα εγκατεστημένο τον Realtek driver.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...