panira Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, xgol said: Επισης σρ ξαναρώτησα, πες μας μια τιμή που σου δωσαν και με τι εξοπλισμο ερχεται το αμαξι. Το diesel στις 17160 και το ατμοσφαιρικό στις 14990. Εξοπλισμός Uptown EX. Θα προσθέσω σίγουρα κάποια συστήματα ασφαλείας (ADAS) με περίπου 500 ευρώ. Κατανάλωση καυσίμου: Μέση 5,6λίτρα/100χλμ σε diesel. 7λτ/100χλμ σε 1,4cc 4 hours ago, ziaba said: Επειδή κάνεις λίγα χλμ σε καεί η ασφάλεια, τέλη, τεκμήρια κλπ πάρε το 1000cc θα ναι κουτί για σένα ... Πρωσοπικά θα χτύπαγα αυτό με 7αρι κιβώτιο για επιδώσεις και λογικά θα χει μακριά 7μη για κατανάλωση Το 1000 δεν θα το προτιμήσω, διότι θέλω αυτοκίνητο για αρκετά χρόνια και με δοκιμασμένο κινητήρα. ΕΡΩΤΗΣΗ: Οι ασφάλειες μεταξύ του 1,4 και του 1,6 diesel τι διαφορά μπορεί να παρουσιάζουν; Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από panira
Dark_son20 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 εμένα το adas μου το είπαν 1000 και όχι 500
terry308 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, panira είπε Αν ρίξω τα χιλιόμετρα σε 12.000/έτος και κάνω απόσβεση εν καιρώ, αξίζει το diesel; Επίσης, ανάμεσα στο Seat Arona και το Kia Stonic, ποιο θα επιλέγατε; 12.000km θα έχω στα μέσα του μήνα.. και το παρέλαβα 25/5 (φέτος)... Τους υπόλοιπους μήνες τι θα κάνεις; Επίσης οι καταναλώσεις των εταιρειών και των συγκριτικων δοκιμών δεν είναι αξιόπιστες. Κοίταξε λίγο και στο sprit monitor αντίστοιχα μοντέλα τι κατανάλωση έχουν μέσω της αναζήτησης. Μη λυπηθείς εξοπλισμό ασφαλείας Για τις ασφάλειες μπορείς να δεις μόνο σου, online υπολογισμός.. Hellas direct, anytime κτλ Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από terry308
panira Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 8 hours ago, Dark_son20 said: εμένα το adas μου το είπαν 1000 και όχι 500 Πράγματι, 1000 είναι. Απλώς, επιλέγοντας συγκεκριμένα συστήματα και όχι το πλήρες πακέτο, το ποσό ανέρχεται στα 500. 3 hours ago, terry308 said: 12.000km θα έχω στα μέσα του μήνα.. και το παρέλαβα 25/5 (φέτος)... Τους υπόλοιπους μήνες τι θα κάνεις; Επίσης οι καταναλώσεις των εταιρειών και των συγκριτικων δοκιμών δεν είναι αξιόπιστες. Κοίταξε λίγο και στο sprit monitor αντίστοιχα μοντέλα τι κατανάλωση έχουν μέσω της αναζήτησης. Μη λυπηθείς εξοπλισμό ασφαλείας Για τις ασφάλειες μπορείς να δεις μόνο σου, online υπολογισμός.. Hellas direct, anytime κτλ Υπέροχα! Μόλις πήρα την απάντηση που ήθελα. 1,6 DIESEL λοιπόν με το πλήρες ADAS. Κοίταξα στο sprit monitor και βρήκα τις καταναλώσεις που ήθελα (σημαντικές διαφορές σε σχέση με αυτά που δίνουν οι κατασκευαστές). Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Έλαβα τις απαντήσεις που ζητούσα και πήρα την απόφασή μου. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους! Ευχαριστώ και πάλι, ________________________________ Panagiotis K. Arampatzis Professional Video Editor and Programmer Website: dinosaur.co.nf | pcsteps.gr
terry308 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μη τσιγκουνευτεις στην ασφάλεια αφού θα το κρατήσεις χρόνια με το καλό... Δυστυχώς εγώ δεν είχα την επιλογή να το "γεμίσω" όπως ήθελα,τουλάχιστον με το adaptive cruise control και τεμπέλη... και και Καλοτάξιδο Δες και τα Kona της Hyundai - Citroen C3 Aircross σε καλή τιμή επίσης το νεο Dacia Duster με κινητήρα Renault Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από terry308
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα