Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παίδες! 

Υπάρχει ένα site με τις νέες κυκλοφορίες dvd και blue ray στην Ελλάδα που να είναι σοβαρά οργανωμένο και πλήρες όπως πολλά του εξωτερικού; Να έχει μια οργάνωση(να ενημερώνεται συχνά), να τα έχει τακτοποιημένα με ημερομηνίες κυκλοφορίας και να μην είναι χάος βασικά όπως τα περισσότερα εκεί έξω. Μέχρι και οι ίδιες οι εταιρίες διανομής έχουν κακοφτιαγμένα site και δυσλειτουργικά.

Ο λόγος που ψάχνω κάτι τέτοιο είναι απλός. Site με dvd releases για Αμερική υπάρχουν πολλά και πολύ ενημερωμένα. Αλλά για εδώ...Αρχικά θέλω να ελέγχω και τις κυκλοφορίες ελληνικών τίτλων για να βλέπω και κανένα δικό μας. Από εκεί και πέρα , την έλευση και μερικών ευρωπαϊκών-ασιατικών ταινιών στα μέρη μας. 

Ας είναι και vlog, ας είναι και ότι άλλο θέλει! Αλλού που κοίταξα τα έχουν χύμα χωρίς να λένε πότε ήρθαν ,πόσο καιρό έχουν στην Ελλάδα, χωρίς ημερομηνίες, κτλ

Άλλα γράφουν τις μισές, άλλα ενημερώνουν όταν το θυμούνται.. Δηλαδή πέιτε μου κι εσείς την άποψή σας..Πολλά ζητάω; ένα site οργανωμένο να σου λέει πχ: "Στην Ελλάδα οι νέες κυκλοφορίες ταινιών σε dvd-blue ray για το μήνα Φεβρουάριο θα είναι οι εξής"..Για πείτε μου καμιά άποψη βρε παίδες...

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιζει κανενα site με online ταινίες και αν είναι ξένες να έχουν ελληνικούς υπότιτλους?

Τσέκαρα πριν 1 μήνα γύρω στα 30 - 40 site με online ταινίες και ελληνικούς υπότιτλους

http://mavrixina.blogspot.gr/

Το καλύτερο απ' όλα.. έχει μπόλικες ταινίες, αρκετές εκ των οποίων μπορεί να μην έχουν παίξει καν στο cinema, 

όσο για σειρές.. δεν νομίζω οτι υπάρχει καλύτερο.. ανεβαίνουν την επόμενη μέρα απο την κυκλοφορία τους στο εξωτερικό..

Φορτώνουν γρήγορα, έχουν αρκετά καλή εικόνα, ειναι εντελώς free δεν χρειάζεται ουτε καν εγγραφη και εννοείται οτι όλα έχουν ελληνικούς υπότιτλους..

http://teniesonline.ucoz.com/

Είναι ένα βήμα πίσω απο το παραπάνω site..

Αρκετά καλό ομως κι αυτό..

Θα λεγα οτι είναι λιγακι χειρότερη η εικόνα, οτι παρουσιαζει συχνα πυκνα σφαλματα τύπου "the file does not exist" κι άλλα τέτοια,

και αν δεν έχεις adblock (ή κάποιο σχετικό addon) ανοίγει 4,5 σελίδες με διαφημισεις,

Επίσης δεν ανεβάζουν εξισου γρήγορα τις σειρες όπως το παραπάνω site.. αλλα δεν αργουν και πολύ κι όλας..

Είναι επίσης free και δεν χρειάζεται εγγραφή κι έχει κι αυτό πολλές επιλογες, απ όλα τα είδη..

Είναι το 2ρο καλύτερο σαιτ, γιατί ενώ είναι πιο πίσω απ'την mavrixina είναι πολύ πιο μπροστα απο τα υπολοιπα 30 κάτι σαιτ που τσέκαρα..

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και εγώ με την σειρά μου, θα ήθελα να επισημάνω ότι άνοιξαν πάλι οι πειρατές! 

Είχαν κλείσει για 2 μήνες αλλά  επανήλθαν με καλύτερη σελίδα και άλλο όνομα, μεγάλη γκάμα και πλούσιο υλικό γρήγορο και καλοστημένο site γρήγορη επικοινωνία και εξυπηρέτηση μακράν μια από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) σελίδες με online ταινίες! 

To site τους είναι πολύ έξυπνο με χρήσιμα plugins που βοηθάνε πολύ αυτούς που βλέπουν σειρές! Πρώτοι σε ενημερώσεις και χωρίς προβλήματα, 150 χιλιάδες κόσμο σε facebook μέσα σε 8-9 μήνες νομίζω! Δεν ξέρω τι άλλο να πω πιστεύω είναι το καλύτερο σίτε από όλα!!!! 

www.oipeirates.se 

Δημοσ.

Καλησπέρα και εγώ με την σειρά μου, θα ήθελα να επισημάνω ότι άνοιξαν πάλι οι πειρατές! 

Είχαν κλείσει για 2 μήνες αλλά  επανήλθαν με καλύτερη σελίδα και άλλο όνομα, μεγάλη γκάμα και πλούσιο υλικό γρήγορο και καλοστημένο site γρήγορη επικοινωνία και εξυπηρέτηση μακράν μια από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) σελίδες με online ταινίες! 

To site τους είναι πολύ έξυπνο με χρήσιμα plugins που βοηθάνε πολύ αυτούς που βλέπουν σειρές! Πρώτοι σε ενημερώσεις και χωρίς προβλήματα, 150 χιλιάδες κόσμο σε facebook μέσα σε 8-9 μήνες νομίζω! Δεν ξέρω τι άλλο να πω πιστεύω είναι το καλύτερο σίτε από όλα!!!! 

www.oipeirates.se 

το συγκ σαιτ που προτινεις σου ζηταει να δωσεις τον αριθμο του κινητου σου για να δεις τη ταινια.και φυσικα και τη ταινια ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ και θα ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ...

Δημοσ.

αυτά τα λένε άσχετοι. έχουν τόσες χιλιάδες κόσμο και βλέπω κάθε μέρα από εκεί από τότε που άνοιξε με 500 λικες... τα παιδιά είναι ασυναγώνιστα για αυτό είναι και η καλύτερη σελίδα!!! σου παραχωρώ το μήνυμα του διαχωριστή προς απάντηση σε κάποιον που είχε την ίδια εντύπωση μαζί σου! 

1509325_414364122041391_1061183797_t.jpg

Οι Πειρατές - Δείτε ταινίες Online χωρίς κατέβασμα Αν υποθετικά θέλετε να δείτε αυτή την ταινία: http://oipeirates.se/nfs/ πρέπει να πάτε στο τέλος του άρθρου εκεί που τελειώνει η περίληψη από κάτω της θα συναντήσετε 3 επιλογές σε κόκκινο μοτίβο (Streamcloud, Streaming.to, Vidd.tv) είναι η ίδια ταινία ανεβασμένη σε 3 διαφορετικούς servers. επιλέγετε ένα από αυτά (συνιστώ streamcloud) θα σας βάλει σε μια σελίδα που θα πρέπει να περιμένετε 5 δευτερόλεπτα, θα πατήσετε skip ad από πάνω δεξιά και μετά αυτόματα θα σας μεταφέρει στην σελίδα όπου θα δείτε την ταινία.
Εκεί περιμένετε 10 δευτερόλεπτα και μετά θα σας εμφανίσει ένα μπλε κουμπί "Watch movie now" το πατάτε και πατάτε play για να δείτε την ταινία!!!!!

Ελπίζω να βοήθησα, καλές προβολές!

Εν τέλει για εμένα καλύτερη σελίδα από τους πειρατές δεν υπάρχει :D www.oipeirates.se

Δημοσ.

αυτά τα λένε άσχετοι. έχουν τόσες χιλιάδες κόσμο και βλέπω κάθε μέρα από εκεί από τότε που άνοιξε με 500 λικες... τα παιδιά είναι ασυναγώνιστα για αυτό είναι και η καλύτερη σελίδα!!! σου παραχωρώ το μήνυμα του διαχωριστή προς απάντηση σε κάποιον που είχε την ίδια εντύπωση μαζί σου! 

1509325_414364122041391_1061183797_t.jpg

Οι Πειρατές - Δείτε ταινίες Online χωρίς κατέβασμα Αν υποθετικά θέλετε να δείτε αυτή την ταινία: http://oipeirates.se/nfs/ πρέπει να πάτε στο τέλος του άρθρου εκεί που τελειώνει η περίληψη από κάτω της θα συναντήσετε 3 επιλογές σε κόκκινο μοτίβο (Streamcloud, Streaming.to, Vidd.tv) είναι η ίδια ταινία ανεβασμένη σε 3 διαφορετικούς servers. επιλέγετε ένα από αυτά (συνιστώ streamcloud) θα σας βάλει σε μια σελίδα που θα πρέπει να περιμένετε 5 δευτερόλεπτα, θα πατήσετε skip ad από πάνω δεξιά και μετά αυτόματα θα σας μεταφέρει στην σελίδα όπου θα δείτε την ταινία.

Εκεί περιμένετε 10 δευτερόλεπτα και μετά θα σας εμφανίσει ένα μπλε κουμπί "Watch movie now" το πατάτε και πατάτε play για να δείτε την ταινία!!!!!

Ελπίζω να βοήθησα, καλές προβολές!

Εν τέλει για εμένα καλύτερη σελίδα από τους πειρατές δεν υπάρχει :D www.oipeirates.se

Και μόνο που θέλει like στη σελίδα τους στο fb για να δεις τα link, τρώει άκυρο απο εμένα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μόνο που θέλει like στη σελίδα τους στο fb για να δεις τα link, τρώει άκυρο απο εμένα. 

Γιατί ? Τόσο κόπο κάνουν και κάθε μέρα ενημερώσεις ποιο το πρόβλημα να τους κάνουμε Like τα λεφτά μας τρώνε? 

Σήμερα έφτιαξε και αυτό απ'ότι είδα! http://oipeirates.se/βοήθεια/

Edit: Άκυρο, το βγάλανε τελικά αυτό με το like, οπότε τώρα ούτε εσύ έχεις λόγο για να φάνε άκυρο χαχαχα

Επεξ/σία από nikolaos85
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλέπω κάποιοι ήδη μιλάτε για την σελίδα μου, Νικόλα σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! 

Η αλήθεια είναι ότι αυτό με τα λίκες το έκανα δοκιμαστικά για 1-2 μέρες αλλά όπως και με τα Pop under (πολλές σελίδες έχουν ενώ εγώ το αποφεύγω) δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός και το site μου ενοχλητικό για τους επισκέπτες του...  για αυτό και το αφαίρεσα!! :) 

Τώρα τι να πω... όσοι ξέρουν την σελίδα από παλιά θα ξέρουν ότι ήτανε Νο1, την έκλεισα για 2 με 2,5 μήνες και ο κόσμος διασπάστηκε παρόλα αυτά με το καινούριο domain σε ένα μήνα ανέβηκα ποιο πολύ από (... αυτούς που είχανε ανεβεί μετά απο εμένα...) και στο alexa πήγα και όλας 800 rank σε GR και 140k σε global... και άλλοι με το ίδιο domain 1 χρόνο ακόμα βρίσκονται στο 1500-1800....  αυτά για όσους θέλουν να μιλάνε με νούμερα.  (μην ξεχάσω της 2 σελίδες στο facebook, την μία με 162.000 και την άλλη με 90.000) 

Η διαφορά της σελίδας μου με της άλλες είναι πλέον πολλές, αποτελείτε απο πολλές ομάδες όχι απο 1-2 άτομα και κάθε μέρα δουλεύουμε σε κάτι καινούριο, καλά τα επεισόδια και τις ταινίες δεν το συζητάω καν... τα βάζουμε πριν απ'όλους! Απαντάμε και βοηθάμε τον κόσμο άμεσα, δυναμικό έξυπνο και γρήγορο site με ομοιομορφία και πολλά plugins για να σας κάνουν την πλοήγηση και την ενημέρωση ευκολότερη! 
Ανεβάζουμε σε 3 hosters και όχι σε 1, διορθώνουμε άμεσα τα dead links και ανεβάζουμε γρήγορα τις ταινίες η σειρές που μας ζητάτε, μεγάλη ποικιλία απο ταινίες σειρές και άνιμε και το καλύτερο απο όλα.... ΠΡΩΤΟΠΟΡΊΑ δεν είναι τυχαίο που το 90% της μάζας με σελίδες όπως την δικιά μας αντιγράφουν της ιδέες μας την δομή τα λινκς και τα plugins μας :) 

Ελπίζω να κάλυψα αρκετές ερωτήσεις, για οτιδήποτε έχετε απορία παρακαλώ σχολιάστε το! 

Δημοσ.

Το καλό με το σάιτ σου είναι ότι σε μερικές σειρές βγάζετε πιο γρήγορα υπότιτλους από τα γνωστά μέρη! Μπράβο σας!

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...