Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχω δει, αλλα θέλω να μάθω εαν μπορώ να κάνω export τις σειρές που έχω στον λογαριασμό μου ή γενικά τι δυνατοτητές προσφέρει.

Για παράδειγμα στο anidb.net μπορώ να export τα στοιχεία που έχω στο λογαριασμό μου και μπορώ να 'παίξω' μαζί τους.

Αυτό που ψάχνω είναι μια καθολική λίστα των τηλεοπτικών σειρών, να επιλέγω αυτές που θέλω και να τις βλέπω μετά σαν σύνολο

Απλά ρωτάω για να μην δημιουργώ λογαριασμούς σε διάφορα site.

Ευχαριστώ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για ολα τα sites που δινετε. Πολυ χρησιμα, και ολα μαζεμενα σε ενα thread. Μπραβο, αυτο το θεμα αξιζει πολλα. Εχω λυσει πολλα προβληματα μου μεσα απο εδω.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
http://www.epguides.com

και κατι αλλο που εψαχνα, ειναι ενας/μια χρηστης εδω που εχει στο signature ενα πολυ καλο site με ημερολογιο, βαζεις ποιες σειρες σε ενδιαφερουν και σου λεει για καθε μερα αν υπαρχει νεο επισοδειο για καποια απο τις σειρες που επελεξες. Το βρηκα παρα πολυ χρησιμο αλλα δυστιχως εχω χασει τους σελιδοδεικτες μου.. Αν καποιος ξερει για τι μιλαω ας ποσταρει εδω η ας μου στειλει μυνημα

Μάλλον λες αυτό?

Δημοσ.

ωραία τα σάιτ που έχετε παραθέσει αλλά νομίζω ότι το καλύτερο σουλάχιστον σε ξένη βάση είναι το imdb.;)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απορω που κανεις δεν εχει αναφερει το filmaffinity. Ειναι το αγαπημενο μου και το χρησιμοποιω συνεχεια. Εχει και επιλογη για soul mates και recommended movies.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ανακάλυψα πρόσφατα ένα νέο site (www.kinimatografoi.gr) για τις ώρες των προβολών του σινεμά. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ πιο εύχρηστο κ λειτουργικό από αθηνόραμα κλπ

Προτείνω λοιπόν να προστεθεί στη λίστα για τους fans του σινεμά :)

• 9 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Απορω που κανεις δεν εχει αναφερει το filmaffinity. Ειναι το αγαπημενο μου και το χρησιμοποιω συνεχεια. Εχει και επιλογη για soul mates και recommended movies.

μια και αναστήθηκε αυτο το τοπικ να γράψω και εγώ οτι χρησιμοποιώ πολύ συχνά το filmaffinity.. και είδα οτι πρόσφατα ανανεώθηκε σε κάποιους τομείς.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...