Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο λαπτοπ αλλά θα το παραλάβω με αντικαταβολή. Επειδή δεν το έχω ξανά κάνει με τέτοιο τρόπο έχω μια απορία. 

Όταν θα έρθει ο courier στο σπίτι θα έχω κάποιο χρόνο ώστε να το δοκιμάσω και να δω ότι όλα είναι οκ. Σωστά; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Όταν θα έρθει ο courier στο σπίτι θα έχω κάποιο χρόνο ώστε να το δοκιμάσω και να δω ότι όλα είναι οκ. Σωστά; 

Μόνο αν έχει δώσει ο αποστολέας εντολή στο κούριερ για έλεγχο κατά την παράδοση.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε

Μόνο αν έχει δώσει ο αποστολέας εντολή στο κούριερ για έλεγχο κατά την παράδοση.

Είναι παράνομο και κανένας δεν το κάνει.

5 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Καλησπέρα. Θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο λαπτοπ αλλά θα το παραλάβω με αντικαταβολή. Επειδή δεν το έχω ξανά κάνει με τέτοιο τρόπο έχω μια απορία. 

Συνεπως όχι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Είναι παράνομο και κανένας δεν το κάνει.

Συνεπως όχι.

Και τότε πως οι περισσότεροι από εδώ μέσα που στέλνουν με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα κάνουν τέτοιες αγορές από αγγελίες ?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Και τότε πως οι περισσότεροι από εδώ μέσα που στέλνουν με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα κάνουν τέτοιες αγορές από αγγελίες ?

Παιρνουν το αντικειμενο..αν τους βγει μαπα..ανοιγουν θεμα οτι ο ταδε ειναι απατεωνας και κλαινε τα λεφτα τους..πρωτη φορα ειναι ή η τελευταια?

Μεταχειρισμενο μονο χερι με χερι και ελεγχο εξονυχιστικο.Αλλιως amazon/ebay και λοιπα σαιτ και πληρωμη με paypal..κλαιγεσαι στο paypal αν γινει η στραβη , αφου κλαφτεις και στα προαναφερθεντα σαιτς..και παιρνεις τα λεφτα σου πισω 100%.
Οτιδηποτε αλλο , ειναι απλα μαλακια που περιμενει να συμβει.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mphxths είπε

Παιρνουν το αντικειμενο..αν τους βγει μαπα..ανοιγουν θεμα οτι ο ταδε ειναι απατεωνας και κλαινε τα λεφτα τους..πρωτη φορα ειναι ή η τελευταια?

Μεταχειρισμενο μονο χερι με χερι και ελεγχο εξονυχιστικο.Αλλιως amazon/ebay και λοιπα σαιτ και πληρωμη με paypal..κλαιγεσαι στο paypal αν γινει η στραβη , αφου κλαφτεις και στα προαναφερθεντα σαιτς..και παιρνεις τα λεφτα σου πισω 100%.
Οτιδηποτε αλλο , ειναι απλα μαλακια που περιμενει να συμβει.

Εγώ τόσα χρόνια ότι είναι να αγοράσω η να πουλήσω το κάνω μόνο χέρι με χέρι! Απλα επειδη μου έκατσε να είναι από μακριά και εφόσον φαντάστηκα ότι γίνετε έλεγχος πριν δώσω τα λεφτά στον courier δεν βρίσκω που είναι το πρόβλημα! Και το περίεργο είναι ότι εδώ μέσα οι περισσότεροι πουλάνε με αυτό τον τρόπο! Με αποστολή σε όλη την Ελλάδα λέει...

Άρα μάλλον κάτι δεν στέκει απ όλα αυτά!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Εγώ τόσα χρόνια ότι είναι να αγοράσω η να πουλήσω το κάνω μόνο χέρι με χέρι! Απλα επειδη μου έκατσε να είναι από μακριά και εφόσον φαντάστηκα ότι γίνετε έλεγχος πριν δώσω τα λεφτά στον courier δεν βρίσκω που είναι το πρόβλημα! Και το περίεργο είναι ότι εδώ μέσα οι περισσότεροι πουλάνε με αυτό τον τρόπο! Με αποστολή σε όλη την Ελλάδα λέει...

Άρα μάλλον κάτι δεν στέκει απ όλα αυτά!

Ναι, δεν ειναι όλοι τόσο καχύποπτοι.

Αν πχ αγοράσεις κάτι απο κάποιο μέλος του φόρουμ, πες εμένα για να μην βάζω άλλο όνομα, γιατί να ρισκάρω το όνομά μου και την παρουσία μου εδώ μέσα; Δεν θα έχω μούτρα να κυκλοφορώ αν βγω απατεώνας. Ομοίως και άλλοι χρόνια μέλη.

Τώρα όταν δεν έχει παρουσία εδώ, ναι είναι ρίσκο, το οποίο και παίρνεις. Κρίνεις τον άλλο απο το τηλέφωνο, οι μλκες κάνουν μπαμ απο μακριά.

• Like 3
Δημοσ.

Μονο χερι με χερι και πλεον εγω ουτε πουλαω ακομα και να μου ζητανε να μου κανουν καταθεση.

Να σκεφτεις εστειλα φορτιστη απο φορητο που ηξερα πως δουλευει 100% και μου τον εβγαλε χαλασμενο δεν εκατσα να ασχοληθω και να φαω την πρωτη κου αρνητικη αξιολογηση ενω εχω σχεδον 300 θετικες του εκανα καταθεση τα λεφτα.

Τωρα που εχω αγγελια ενα φορητο i7 προτιμω να το δωσω στον γιο μου παρα να το στειλω, μου λενε το ενα το αλλο η απαντηση μου ειναι μονο αν εχεις καποιον εδω Αθηνα να ερθει να το δει να του βγαλει τα ματια στα τεστ να μου το πληρωσει και να στο στειλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...