Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιοι έχουν μπερδέψει τα πράγματα. Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για ένα USB μικρόφωνο και καλώς ή κακώς το Blue Yeti είναι ένα από τα καλύτερα ή και ίσως το καλύτερο USB μικρόφωνο της αγοράς. Αυτό είναι δεδομένο και γνωστό παγκοσμίως με συνεχής διακρίσεις στα πιο γνωστά reviews. Το λέω επίσης και από πείρα μιας και έχω το Blue Yeti και είναι πραγματικά εξαιρετικό μικρόφωνο και έχω δοκιμάσει αρκετά...Προφανώς και με ξεχωριστό εξοπλισμό με εξωτερική κάρτα ήχου και πυκνωτικό XLR μικρόφωνο μπορείς να πετύχεις καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα και πόσο μάλλον αν είναι πιο ακριβά όλα αυτά. Αυτό το ξέρουν και οι ίδιες οι εταιρείες που το φτιάχνουν...αυτό όμως είναι σχετικό με βάση το τι θες να κάνεις και είναι άλλο πράγμα. Εδώ μιλάμε για ένα USB μικρόφωνο που θα το πάρεις για λόγους φορητότητας απλότητας αλλά και ποιότητας και όλα αυτά με ένα προϊόν και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή. Είμαι σίγουρος ότι το νέο Yeti Nano θα είναι και αυτό πολύ δυνατό και στη κατηγορία τιμής των 100€ θα είναι μονόδρομος. Θα το περιμένω πως και πως να έρθει για να το πάρω !!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Panokost είπε

Κάποιοι έχουν μπερδέψει τα πράγματα. Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για ένα USB μικρόφωνο και καλώς ή κακώς το Blue Yeti είναι ένα από τα καλύτερα ή και ίσως το καλύτερο USB μικρόφωνο της αγοράς. Αυτό είναι δεδομένο και γνωστό παγκοσμίως με συνεχής διακρίσεις στα πιο γνωστά reviews. Το λέω επίσης και από πείρα μιας και έχω το Blue Yeti και είναι πραγματικά εξαιρετικό μικρόφωνο και έχω δοκιμάσει αρκετά...Προφανώς και με ξεχωριστό εξοπλισμό με εξωτερική κάρτα ήχου και πυκνωτικό XLR μικρόφωνο μπορείς να πετύχεις καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα και πόσο μάλλον αν είναι πιο ακριβά όλα αυτά. Αυτό το ξέρουν και οι ίδιες οι εταιρείες που το φτιάχνουν...αυτό όμως είναι σχετικό με βάση το τι θες να κάνεις και είναι άλλο πράγμα. Εδώ μιλάμε για ένα USB μικρόφωνο που θα το πάρεις για λόγους φορητότητας απλότητας αλλά και ποιότητας και όλα αυτά με ένα προϊόν και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή. Είμαι σίγουρος ότι το νέο Yeti Nano θα είναι και αυτό πολύ δυνατό και στη κατηγορία τιμής των 100€ θα είναι μονόδρομος. Θα το περιμένω πως και πως να έρθει για να το πάρω !!

Θα διαφωνήσω όσων αφορά την τιμή. Κατά τα άλλα συμφωνούμε.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Panokost είπε

Κάποιοι έχουν μπερδέψει τα πράγματα. Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για ένα USB μικρόφωνο και καλώς ή κακώς το Blue Yeti είναι ένα από τα καλύτερα ή και ίσως το καλύτερο USB μικρόφωνο της αγοράς.

Κάποιοι τα έχουν μπερδέψει ναι.

α) μιλάμε για μικρόφωνα δεν μιλάμε για "USB μικρόφωνα" γιατί η ιδιότητα "USB" δεν προσδίδει κάτι στο μικρόφωνο (αφαιρεί βασικά ποιότητα) ειναι απλά ένας τρόπος σύνδεσης οπότε ως καταναλωτής σε νοιάζει να πάρεις καλό μικρόφωνο και ας συνδέεται με κοκοψόψαρα... 

Μόνο αν δουλεύεις στο marketing της εταιρίας θα ήθελες να κάνεις έναν τέτοιο διαχωρισμό γιατί πολύ απλά (δια μέσω της απο πάνω πλάνης) μπερδεύει τους καταναλωτές και σε συμφέρει γιατι αφερείς ανταγωνισμό... 

β) Τα usb μικρόφωνα ακριβώς επειδή η μέθοδος σύνδεσης με USB δεν ειναι ενδείκνυται για την συγεκκριμένη χρήση ειναι GTP όλα τους και κινεζιές το να λες ότι ειναι το καλύερο USB μικρόφωνο ειναι σαν να λες ότι βλέπει καλύτερα ανάμεσα σε όλους τους τυφλούς... 

γ) το ίδιο το blue yeti κυκλοφορεί σε εκδοχή με USB και XLR (γιαυτό έχει την τρύπα κάτω η απλή έκδοση χωρίς XLR και μοιάζει παρεμπιπτόντως σαν εξωγήινος απο το abe's exodus  που κρατάει τα αφτιά του γιατί δεν αντέχει την φασαρία :P 

20180830_143613.jpg.f019e7d368860458080e521ba0060909.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...