vfragos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λάθος thread Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από vfragos Λάθος
cmvrgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά της Πειραιώς δεν υπάρχει πια. Πήρα την τράπεζα και μου είπαν δεν ξέρουν αν θα βγάλουν ξανά τέτοια εφαρμογή. Από ότι βλέπω alpha μόνο. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από cmvrgr
sal123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, cmvrgr είπε Παιδιά της Πειραιώς δεν υπάρχει πια. Πήρα την τράπεζα και μου είπαν δεν ξέρουν αν θα βγάλουν ξανά τέτοια εφαρμογή. Από ότι βλέπω alpha μόνο. Alpha από ποια εφαρμογή; από το myalpha mobile δεν βλέπω κάτι...
thomasG4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, sal123 είπε Alpha από ποια εφαρμογή; από το myalpha mobile δεν βλέπω κάτι... My Alpha Wallet Πολύ καλή εφαρμογή για ελληνικά δεδομένα
sal123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 51 λεπτά πριν, thomasG4 είπε My Alpha Wallet Πολύ καλή εφαρμογή για ελληνικά δεδομένα Σωστός. Το κατέβασα ήδη! Ευχαριστώ!
Apostolos_k Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 περα απο την λυση της alpha που αναφερθηκε παραπανω καλη λυση ειναι το Google pay σε συνδυασμο με λογαριασμο στην dipocket(την αντιστοιχη revolut) Η διαδικασια απλη κατεβαζεις Google pay και την εφαρμογη της dipocket κανεις εναν λογαριασμο και μετα προσθετεις την ηλεκτονικη καρτα στο Google pay. Το συν στην ολη ιστορια ειναι οτι μπορεις να φορτισεις με χρηματα απο οποιαδηποτε αλλη χρεωστικη καρτα στο λεπτο το μειον ειναι οτι οι συναλλαγες δεν μετρανε στο αφορολογητο(οσο μπορει να το πει κανεις αυτο μειον). Οσο για το μηνυμα με το ρουτ τσεκαρε μηπως εχεις το ξεκλειδωμα OEM ανοιχτο απο τις επιλογες για προγραμματιστες 1
vagstef Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Στις 12/4/2019 στις 10:40 ΠΜ, cmvrgr είπε Παιδιά της Πειραιώς δεν υπάρχει πια. Πήρα την τράπεζα και μου είπαν δεν ξέρουν αν θα βγάλουν ξανά τέτοια εφαρμογή. ετοιμάζουν άλλη! η εταιρία μάλιστα που έχει επιλεχθεί λέγεται antelop https://www.nfcworld.com/2018/07/02/357471/piraeus-bank-picks-antelop/ ίσως εννοούσε ότι δεν θα βγει νέα εφαρμογή γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα θα ενσωματωθεί στο winbank mobile. και η συγκεκριμένη εταιρία αυτό κάνει, δίνει τη λύση για ενσωμάτωση nfc πληρωμών σε ήδη υπάρχουσες e-banking εφαρμογές πάντως απ όσο γνωρίζω το my alpha wallet μπορεί να σε κρεμάσει. το google pay ποτέ
Apostolos_k Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, vagstef είπε ετοιμάζουν άλλη! η εταιρία μάλιστα που έχει επιλεχθεί λέγεται antelop https://www.nfcworld.com/2018/07/02/357471/piraeus-bank-picks-antelop/ ίσως εννοούσε ότι δεν θα βγει νέα εφαρμογή γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα θα ενσωματωθεί στο winbank mobile. και η συγκεκριμένη εταιρία αυτό κάνει, δίνει τη λύση για ενσωμάτωση nfc πληρωμών σε ήδη υπάρχουσες e-banking εφαρμογές πάντως απ όσο γνωρίζω το my alpha wallet μπορεί να σε κρεμάσει. το google pay ποτέ Εμένα γιατί με κρεμάει το Google pay? Έχω περάσει την κάρτα κανονικά και μου βγάζει μήνυμα στο pos δοκιμάστε άλλη κάρτα δοκιμάστε άλλη μέθοδο κάτι τέτοιο...
vagstef Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, apostkourtis είπε Εμένα γιατί με κρεμάει το Google pay? Έχω περάσει την κάρτα κανονικά και μου βγάζει μήνυμα στο pos δοκιμάστε άλλη κάρτα δοκιμάστε άλλη μέθοδο κάτι τέτοιο... Ποια έβαλες;; ίσως κάποιες δεν τις δέχονται κάποια pos. πχ. στα αυτόματα του ΟΑΣΑ έχει αποτύχει το google pay με revolut. σε όσα καταστήματα το έχω χρησιμοποιήσει όμως παίζει κανονικά. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από vagstef 1
Apostolos_k Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, vagstef είπε Ποια έβαλες;; ίσως κάποιες δεν τις δέχονται κάποια pos. πχ. στα αυτόματα του ΟΑΣΑ έχει αποτύχει το google pay με revolut. σε όσα καταστήματα το έχω χρησιμοποιήσει όμως παίζει κανονικά. Την dipocket έχω περάσει. Έχεις βάλει τίποτα ρύθμισε στο Google pay όσον αφορά την διεύθυνση? Ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση γενικότερα?
vagstef Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, apostkourtis είπε Την dipocket έχω περάσει. Έχεις βάλει τίποτα ρύθμισε στο Google pay όσον αφορά την διεύθυνση? Ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση γενικότερα? άμα πέρασε κανονικά είναι έτοιμη για χρήση. θα μας πεις ο @Delas.46 που την χρησιμοποιεί με το gpay. έχω χρησιμοποιήσει μόνο revolut
Delas.46 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 55 λεπτά πριν, vagstef είπε άμα πέρασε κανονικά είναι έτοιμη για χρήση. θα μας πεις ο @Delas.46 που την χρησιμοποιεί με το gpay. έχω χρησιμοποιήσει μόνο revolut Με DiPocket έχω πληρώσει καμία 10ρια φορές απροβληματιστα. Με Revolut πληρώνω εδώ και μήνες απροβληματιστα επίσης. Θέμα είχα μόνο σε ΟΠΑΠ και 2 Today's που έχει στην Θεσσαλονίκη. Δεν γνωρίζω που κολλάει, αλλά τα μηχανήματα γράφουν error και στο support του Google Pay μου είπαν ότι όλα λειτουργούν κανονικά και ότι φταίει το POS τους. 1
VonLoutsos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Σε Ελβετικό S7 Edge πως μπορούμε να βάλουμε Google Pay; Το ψάχνω στο store και μου λεει οτι οι συσκευές μου δεν ειναι συμβατές. Χωρίς root χωρίς τίποτα. Ευχαριστώ.
Delas.46 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 52 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Σε Ελβετικό S7 Edge πως μπορούμε να βάλουμε Google Pay; Το ψάχνω στο store και μου λεει οτι οι συσκευές μου δεν ειναι συμβατές. Χωρίς root χωρίς τίποτα. Ευχαριστώ. Μπορείς να το κατεβάσεις εδώ και εδώ. Το πρώτο link σε πάει σε σελίδα όπου κατεβάζει το apk κατευθείαν από τον server της Google και για αυτό υποθέτω ότι είναι πιο ασφαλή. Το δεύτερο είναι από mirror site. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα