kostasxiaomi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Ευτυχώς που μας ενημερώνετε απο τον τίτλο για το κέρατο πανω στην οθόνη για να μην μπαίνουμε στον κόπο...
vbeka9733 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 110 ευρω???? 10 φορες κατω απο το iphone? το 1/3 απο το xiaomi mi8 se?
mechpanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δεν με ενθουσιάζει κα-θο-λου! 6.2 ίντσες - παντόφλα~ εδώ με το ζόρι κουμαντάρω το Redmi Note 4X στις 5.5, και έχω και μεγάλα χέρια! Επιπλέον 720p οθόνη, φουλ κουραστικό στα μάτια θα είναι, ο κόκκος του pixel θα φαίνεται τόσο ώστε να κοντεύει να σου βγάλει το μάτι! Από design τα είπανε και οι προηγούμενοι, μα καλά τι είναι αυτή η μανία με το notch??? Ευτυχώς θα κρατήσω την συσκευή μου μέχρι την επόμενη γενιά που θα έχει περάσει η μόδα. Να το βάλει καμία ναυαρχίδα που παρουσιάζει και ένα extreme bezel-less all screen design με και δεν έχει που να στριμώξει το ηχείο, τις κάμερες και τους αισθητήρες απόστασης, να πω ναι...αλλά σε τέτοιες συσκευές με bezel όσο το δάχτυλό μου, εκτός του ότι δεν προσφέρει κάτι παρά να φωνάζει "αντιγράφω την apple", είναι και αντιαισθητικό! Και όντως, δεν ξέρω ποιο market need έρχεται να καλύψει αυτή η συσκευή, τι διάλο υπάρχει ζήτηση για φθηνές παντόφλες και δεν το κατάλαβα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα