Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα καλά που πάνε με τόσο μικρό Notch? Άμα δεν το βγάλουν σαν του ❤️ iPhone X ❤️ δεν το παίρνω, Go Big or go Home. τέλος! 🙃

Επεξ/σία από akistras1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexistefania είπε

Καλησπέρα όλα αυτά που έγραψες τα σκέφτηκες μόνο σου η είχες και παρέα;

Ειχα συσωμο το ευρωκοινοβουλιο και 2 μπραβους

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Istros είπε

Όταν το έβγαλαν δεν σκέφτηκαν εσένα που είσαι large και χαλάς 1200€ για κινητό ούτε το εκλεπτυσμένο γούστο σου,αλλά τους Ινδούς που βγάζουν 20$ το μήνα.Αυτοι οι ταλαίπωροι βγάζουν πολλά από τα προϊόντα που χρησιμοποιεις.

H αληθεια βρισκεται καπου στη μεση, ουτε το να πετας παρα πολλα χρηματα σε ενα smartphone αξιζει οσο smart και να ειναι -εκτος και αν δε σε νοιαζει- αλλα ουτε και να αγοραζεις τοσο χαμηλου εππιπεδου συσκευες εχει νοημα...

Ασχετα με το συγκεκριμενο αν ειναι γρηγορο δε ξερω, τα  περισσοτερα κινητα αυτης της κατηγοριας ειναι απλα για πεταμα μονο και μονο επειδη δεν ανταποκρινονται στις πραγματικες αναγκες του μεσου ανθρωπου και κολανε συνεχεια...Καλυτερα μην παρεις καθολου smartphone αμα ειναι να κολαει συνεχεια.. τι να τις κανω τις μεγαλες οθονες και μπαταριες αμα ειναι να θες 5 λεπτα να κανεις κατι που θα χρειαζοταν 1...

Στη τελικη αυτος που αγοραζει μια φθηνη συσκευη καταληγει να εχει δωσει παραπανω χρηματα απο το να αγοραζε κατι σοβαρο εξ'αρχης.

Μια εταιρια που θελει ενα Χ ποσοστο κερδους θα το βγαλει ειτε απο 1 ακριβη ειτε απο 10 φθηνες.. στη τελικη ομως αυτος που αγοραζει τις φθηνες βγαινει χαμενος...γιατι εχει αγορασει και τις 10 πεφτοντας παντα στη ιδια παγιδα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CyanBlue είπε

Θα δούμε και αποδεκτά smartphones με 30 ευρώ... Ήταν να μην μπει η Κίνα στο παιχνίδι. Ας πρόσεχαν οι "μπλαζέ" πολυεθνικές με την διογκούμενη πείνα για μεγιστοποίηση αφορολόγητων κερδών και ανάθεση "φασόν" σε εργοστάσια με φτηνά εργατικά στην Κίνα. Η τεχνογνωσία είναι το πιο δύσκολο, αποκτήθηκε. Τα κεφάλαια, βρίσκονται (εκεί...). Η ειρωνία είναι πως η Κίνα δεν ήταν καπιταλιστική χώρα... τώρα που ξύπνησε και έχει μεγάλη όρεξη για χρήμα και (πραγματική) ανάπτυξη.

Για 30 δεν ξέρω στα 50 υπάρχουν όμως καιρό τώρα 

Screenshot_20180828-174424.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cpgr είπε

H αληθεια βρισκεται καπου στη μεση, ουτε το να πετας παρα πολλα χρηματα σε ενα smartphone αξιζει οσο smart και να ειναι -εκτος και αν δε σε νοιαζει- αλλα ουτε και να αγοραζεις τοσο χαμηλου εππιπεδου συσκευες εχει νοημα...

Ασχετα με το συγκεκριμενο αν ειναι γρηγορο δε ξερω, τα  περισσοτερα κινητα αυτης της κατηγοριας ειναι απλα για πεταμα μονο και μονο επειδη δεν ανταποκρινονται στις πραγματικες αναγκες του μεσου ανθρωπου και κολανε συνεχεια...Καλυτερα μην παρεις καθολου smartphone αμα ειναι να κολαει συνεχεια.. τι να τις κανω τις μεγαλες οθονες και μπαταριες αμα ειναι να θες 5 λεπτα να κανεις κατι που θα χρειαζοταν 1...

Στη τελικη αυτος που αγοραζει μια φθηνη συσκευη καταληγει να εχει δωσει παραπανω χρηματα απο το να αγοραζε κατι σοβαρο εξ'αρχης.

Μια εταιρια που θελει ενα Χ ποσοστο κερδους θα το βγαλει ειτε απο 1 ακριβη ειτε απο 10 φθηνες.. στη τελικη ομως αυτος που αγοραζει τις φθηνες βγαινει χαμενος...γιατι εχει αγορασει και τις 10 πεφτοντας παντα στη ιδια παγιδα..

Το συγκεκριμένο κατασκευάστηκε για την αγορά της Ινδίας.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, euronmyous είπε

Μαλλον στην Κινα οι τραπεζες διοργανωνουν διαγωνισμους μ@λακοδανειων στην εταιρια που θα σχεδιασει το πιο αδιαφορο προιον που πρεπει οπωσδηποτε να βγει στην αγορα γιατι απλα δεν χρειαζεται αλλα πρεπει να βγει για να υπαρχει αλλη μια αδιαφορη επιλογη στις ηδη τοσες που υπαρχουν. Μπραβο στην Κινα και στις εταιριες της (που ειναι αξιο αποριας που βρισκουν τα λεφτα για νεο προιον, την στιγμη που αλλα τοσα ιδια σχεδον δεν ειδαν στον ηλιο μοιρα.... η μηπως ειδαν? Ειναι και τοσα μυρια εκει οι ταλαιπωροι)

Είπε ο ειδικός Έλληνας στέλεχος της nasa ......

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Είπε ο ειδικός Έλληνας στέλεχος της nasa ......

Ενω εσυ Κινεζακι 1.20 αγοραζεις οτι παπαρια βγαζουν...σωραιος

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, euronmyous είπε

Ενω εσυ Κινεζακι 1.20 αγοραζεις οτι παπαρια βγαζουν...σωραιος

Φίλε πάντως άποψη για τις τράπεζες της Κίνας σε θέμα για κινητό oppo δεν εχω εκφέρει ( εκφέρει = εχω εκφράσει = μου πα σου πα στην δίκη σου γλώσσα ) .  

• Thanks 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Φίλε πάντως άποψη για τις τράπεζες της Κίνας σε θέμα για κινητό oppo δεν εχω εκφέρει ( εκφέρει = εχω εκφράσει = μου πα σου πα στην δίκη σου γλώσσα ) .  

ελα ξεκουρασου τωρα keyboard warrior  τελειωσε η ζωη σου και σημερα.....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, euronmyous είπε

ελα ξεκουρασου τωρα keyboard warrior  τελειωσε η ζωη σου και σημερα.....

Γράψε εσυ ένα γράμμα στις κινεζικές τράπεζες πως να κάνουν την δουλειά του και στις κινεζικές εταιρίες τι κινητά θα βγάλουν μπας και τους μάθεις εσυ , και άσε με εμένα ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Istros είπε

Όταν το έβγαλαν δεν σκέφτηκαν εσένα που είσαι large και χαλάς 1200€ για κινητό ούτε το εκλεπτυσμένο γούστο σου,αλλά τους Ινδούς που βγάζουν 20$ το μήνα.Αυτοι οι ταλαίπωροι βγάζουν πολλά από τα προϊόντα που χρησιμοποιεις.

χαχαχαχαα πρεπει να με ξερεις πολυ καλα για να πιστευεις οτι ασχολουμε με  σαπια μηλαρακια με αυτα τις απιστευτικες value for money συσκευες.... ειπα εγω πουθενα οτι δικαιολογειται να βγαζουν ενα σωρο ακριβα κινητα και τα φθηνα τα παιρνει η πλεμπα? Μαλακια ειναι ετσι και αλλιως το γενογος οτι βγαζουν  τοσες  πολλες συσκευες και καταστρεφουν και το περιβαλλον (μεσα στα κινητα και τα pc_tablet_κτλ κτλ)...κατακριτεο για μενα ειναι το γεγονος ...δεν μιλαω για την αποψη του Κωστα ...Γιωργου....Μαριλου.....πλασματικη αναγκη αν εχεις ακουστα ....αν εχεις τοτε τα ιδια λεμε αλλα εσυ σχολιαζεις υποθετικα πραγματα που δεν εγραψα

Οσο για το φοβερο μου iphone που πιστευεις οτι εχω Vernee Apollo Lite ... αυτο το πανακριβο εχω 3 χρονια τωρα γιατι βλέπεις αλλαζω και συχνα ακριβα κινητα

Επεξ/σία από euronmyous
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Για 30 δεν ξέρω στα 50 υπάρχουν όμως καιρό τώρα 

Screenshot_20180828-174424.png

Θα δεις και με 30 ευρώ και μάλιστα θα κάνουν τη δουλειά τους... (αυτή για την οποία φτιάχτηκαν).

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, euronmyous είπε

χαχαχαχαα πρεπει να με ξερεις πολυ καλα για να πιστευεις οτι ασχολουμε με  σαπια μηλαρακια με αυτα τις απιστευτικες value for money συσκευες.... ειπα εγω πουθενα οτι δικαιολογειται να βγαζουν ενα σωρο ακριβα κινητα και τα φθηνα τα παιρνει η πλεμπα? Μαλακια ειναι ετσι και αλλιως το γενογος οτι βγαζουν  τοσες  πολλες συσκευες και καταστρεφουν και το περιβαλλον (μεσα στα κινητα και τα pc_tablet_κτλ κτλ)...κατακριτεο για μενα ειναι το γεγονος ...δεν μιλαω για την αποψη του Κωστα ...Γιωργου....Μαριλου.....πλασματικη αναγκη αν εχεις ακουστα ....αν εχεις τοτε τα ιδια λεμε αλλα εσυ σχολιαζεις υποθετικα πραγματα που δεν εγραψα

Οσο για το φοβερο μου iphone που πιστευεις οτι εχω Vernee Apollo Lite ... αυτο το πανακριβο εχω 3 χρονια τωρα γιατι βλέπεις αλλαζω και συχνα ακριβα κινητα

Το ότι αγοράζεις κινητό ανάλογα με τη χρήση που κάνεις και στα χρήματα που πιστεύεις ότι πρέπει να δώσεις η διαθέτεις αυτό σε τιμάει.Οπως εσύ όμως πήρες μια συσκευή για να κάνεις τη δουλειά σου φαντάζομαι το ίδιο δικαίωμα έχουν και οι Ασιάτες των 20$ το μήνα.Οποτε καλό είναι να υπάρχουν πολλές συσκευες-εταιρειες για να υπάρχει ανταγωνισμός και να πέφτουν οι τιμές.Κινητο θα αγοράσουν είτε υπάρχουν 3 εταιρείες είτε 33 οπότε για το περιβαλλον που αναφέρεις είναι το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...