Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, Αν υποθετικά βρεθεί αγοραστής, πως μπορούν να γίνουν οι απαιτούμενοι έλεγχοι, ότι και καλά το σύστημα λειτουργεί σωστά; Φυσικά και όχι σπίτι, άρα ποια λύση μένει; Επίσης δε ξέρω αν υπάρχει αυτό το θέμα ξανά, αν ναι sorry που το ξανά ανοίγω.
Sheogorath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, τρεχει το σύστημα κάποιο free benchmark, πχ το 3Dmark06 και άμα το "βγάλει" θα είναι 99% μια χαρα. Φυσικα ο πωλητής θα δείξει στον αγοραστή φωτογραφίες με το σκορ στο τέλος, και θερμοκρασίες από το Hardware monitor που θα είναι ανοικτό όσο τρέχει το benchmark. Καλο θα ήταν να πήγαινε ο αγοραστής σπίτι του πωλητή, με τα λεφτά, έτοιμος για την συναλλαγή, και να τρέξει το προγραμμα μπροστά του. 10 λεπτά κάνει περίπου. Αλλιώς, φωτογραφίες ή βίντεο.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, τρεχει το σύστημα κάποιο free benchmark, πχ το 3Dmark06 και άμα το "βγάλει" θα είναι 99% μια χαρα. Φυσικα ο πωλητής θα δείξει στον αγοραστή φωτογραφίες με το σκορ στο τέλος, και θερμοκρασίες από το Hardware monitor που θα είναι ανοικτό όσο τρέχει το benchmark. Καλο θα ήταν να πήγαινε ο αγοραστής σπίτι του πωλητή, με τα λεφτά, έτοιμος για την συναλλαγή, και να τρέξει το προγραμμα μπροστά του. 10 λεπτά κάνει περίπου. Αλλιώς, φωτογραφίες ή βίντεο. Τέλεια! Σε ευχαριστώ, οπότε μάλλον βίντεο και φωτογραφίες την ώρα που τρέχει αυτά τα τεστάκια.
Sheogorath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Και πάλι 100% ΔΕΝ μπορεί να είναι σίγουρος κανεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Και πάλι 100% ΔΕΝ μπορεί να είναι σίγουρος κανεις. όντως απλά φοβάμαι κιόλας λίγο χεχε
kleo1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 σίγουρος 100% δε μπορείς να είσαι. και οι φωτογραφίες μια χαρά πειράζονται. μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που δεν φαίνονται με την πρώτη. πχ σε φορητό μου δε δούλευαν τα ηχεία και το μικρόφωνο. πως θα το καταλάβει ο άλλος; ειδικά το μικρόφωνο. κάποιες θύρες usb μπορεί να μη δουλεύουν. έχω κάρτα γραφικών προβληματική η οποία ανά κάποια διαστήματα χτυπούσε μπλε οθόνη και έκανε restart, σε διαφορετικά μηχανήματα και διαφορετικούς drivers. αν δε σου κάτσει αυτή τη στιγμή δε μπορείς να καταλάβεις ότι έχει πρόβλημα. ........
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) με TeamViewer όπου θα το ελέγχει εκείνος, και θα βλέπει ότι όντως είναι αυτό το σύστημα κτλπ, και θα κάνει και τα τεστακια; Το συγκεκριμένο σύστημα ουσιαστικά είναι μία motherboard, cpu και η ραμ. μπορεί να δει και το μοντέλο της μητρικής, αν δουλεύουν όλα τα ports, μπορώ να χρησιμοποιήσω θύρες κτλπ εκείνη την ώρα. και θα πραγματοποιηθούν και μερικά τεστάκια εκείνη την ώρα όπως το 3Dmark06, όπου προ ανέφερε ο Sheogorath. Θα τα έχω κάνει και έγω τα τεστάκια πιο πριν και θα έχω ανεβάσει σκορ, ώστε να γίνει και επαλήθευση. Νομίζω καλά δεν είναι; βέβαια θα μου πεις, μπορεί εγώ να έβαλα μία άλλη ραμ ή έναν άλλον παρόμοιο επεξεργαστή μέσα ο οποίος δε θα δουλεύει.....πφφφφ φακκκκκ δε ξέρω αλλον τρόπο, πραγματικά φοβάμαι να ανοίξω το σπίτι μου σε έναν ξένο άνθρωπο, μπορεί να μπει μέσα και να αρχίσει να φωτογραφίζει τον εσωτερικό χώρο, πες με παρανοικό αλλά..... δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος στην Aθήνα όπου μπορεί να γίνει αυτό; Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα