nikolelefth Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Είμαι νέα στο φόρουμ και χρειάζομαι την βοήθεια σασ ... Είχε μπλοκάρει το κινητό μετά από πολλέςλανθασμενεσ προσπάθειες των παιδιών μου στο πληκτρολόγιο . Έλεγε ότι πρέπει να το συνδέσω με i tunes οπψσ και το έκανα αλλά δε ανταποκρινόταν το πάω σε ένα καταστηεμα και μου λέει ότι μόνο φορμάτ μπορεισ να του κάνεις και αγιοσ ο θεοσ . Με τα πολλά και οτνα πήγα στο i cloud δε ητνα ενεργοποιημένη ρύθμιση για να πηγαινουν οι φωτό εκεί. Υπάρχει περίπτωση κάπου στο κινητό να μπορώ να κάνω κάτι δε το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου ακόμα και επισησ δε έχουν περάσει 30 μερεσ . Σασ παρακαλώ βοηθήστε με μηπωδ και βρω κάποιες από τις φωτογραφίες . Ευχαριστώ πολύ
SeNNinhA Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Θα σε απογοητευσω αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι. Τα δεδομενα στα iPhones ειναι κρυπτογραφημενα και δεν μπορουν να βρεθουν οπως σε ενα αλλο smartphone. Υπαρχουν πολλα προγραμματα που λενε οτι κανουν recovery αλλα δεν πιστευω οτι μπορουν να κανουν κατι διοτι απλα η Apple δεν αποθηκευει ολοκληρα τα αρχεια ενιαία και σε ενα μονο μερος της μνημης οποτε θεωρω οτι ειναι χαμενα λεφτα. Το ιδιο λεει και ο τυπος πιο κατω. " sorry, but no way to get data back! All these apps or programs for recovery of iOS devices are bullshit! Only take your money, thats it! I tested them all. Restores are only possible from Backups not from device directly! Therefore you only need iTunes, nothing more. I have a Phone Repair Company since 10 Years, knew what i'm speaking about. Backup, backup, backup your devices for the future ! Sorry for bad english, i'm german.. "
CheOnWeb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 20 hours ago, nikolelefth said: Είμαι νέα στο φόρουμ και χρειάζομαι την βοήθεια σασ ... Είχε μπλοκάρει το κινητό μετά από πολλέςλανθασμενεσ προσπάθειες των παιδιών μου στο πληκτρολόγιο . Έλεγε ότι πρέπει να το συνδέσω με i tunes οπψσ και το έκανα αλλά δε ανταποκρινόταν το πάω σε ένα καταστηεμα και μου λέει ότι μόνο φορμάτ μπορεισ να του κάνεις και αγιοσ ο θεοσ . Με τα πολλά και οτνα πήγα στο i cloud δε ητνα ενεργοποιημένη ρύθμιση για να πηγαινουν οι φωτό εκεί. Υπάρχει περίπτωση κάπου στο κινητό να μπορώ να κάνω κάτι δε το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου ακόμα και επισησ δε έχουν περάσει 30 μερεσ . Σασ παρακαλώ βοηθήστε με μηπωδ και βρω κάποιες από τις φωτογραφίες . Ευχαριστώ πολύ iCloud backup δεν υπάρχει; (Τελικά έκανες Restore? Είναι λειτουργικό το iPhone?) Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από CheOnWeb Add
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα