AntiCambeR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω το S4 mini Plus απο τον Ιούνιο του 2015.Ο κύριος λόγος που το κρατάω είναι το μικρό του μέγεθος και βάρος,χωράει και στην πιο μικρή τσέπη,πέφτει με απλή θήκη σιλικόνης και δεν παθαίνει τίποτα. Δεν του έχω αλλάξει ακόμα μπαταρία,μετά τα 2 χρόνια φάνηκε οτι "πέφτει" πιο γρήγορα αλλά δεν έχει φουσκώσει. Αν αποφασίσει ξαφνικά να "πεθάνει" καλώς... Για 130€ άξιζε και "έχει βγάλει τα χρήματά του". Δυστυχώς ελάχιστα τα compact κινητά,μόνο Sony που είναι ακριβά. Σε πόσο καιρό σας έκαψε πλακέτα;Παίζατε games συχνά; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από AntiCambeR
kpapageo1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Το κινητό είχε αγοραστεί τον Σεπτέμβριο του 2013, οπότε πριν πεθάνει έκλεισε αισίως τα 4μιση χρόνια. Παιχνίδια δεν έπαιζα ποτέ, η χρήση του ήταν κυρίως browsing, gps και φωτογραφίες. Σίγουρα φέρω ευθύνη για το κάψιμο της πλακέτας αλλά δεν γινόταν διαφορετικά. Πέρυσι το καλοκαίρι ταξιδεύοντας με την μοτοσυκλέτα μου στην Νορβηγία, μια Κυριακή μετά από μια δυνατή μπόρα το κινητό πήρε νερό στην υποδοχή φόρτισης η οποία κάηκε. Μετά από λίγες ώρες χρήσης φυσικά τελείωσε και η μπαταρία. Έχοντας μείνει στην μέση του πουθενά χωρίς κινητό (χωρίς gps βασικά, αυτό ήταν το πιο σημαντικό) αναγκάστηκα να κόψω το καλώδιο του USB, γύμνωσα το κόκκινο (+) και το μαύρο (-) καλώδιο και τα συνέδεσα απευθείας πάνω στην πλακέτα στις αντίστοιχες ενδείξεις, μαζί με την μπαταρία. Αυτό επέτρεψε στην μπαταρία να φορτίζει και εμένα να επιστρέψω στο σπίτι μου χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω νέο τηλέφωνο εκεί, αλλά πιθανόν προξένησε ήδη ζημιά στην πλακέτα. Αυτό συνέβη πέρυσι τον Ιούλιο. Παρήγγειλα και άλλαξα την υποδοχή φόρτισης τον Οκτώβριο, και έκτοτε μπορούσα να φορτίζω κανονικά το κινητό μέχρι τον Απρίλιο που πέθανε οριστικά.
bebis4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) και εγω εχω το S4 mini Plus απο τον Ιουνιο του 2016 και ειναι ακομη οκ. παχνιδια δεν παιζω, το εχω για ιντερνετ και gps. εχω αλλαξει μια φορα μπαταρια αυθεντικη. τωρα μου κραταει με μετρια χρηση και με 1 ωρα ανοιχτα δεδομενα η με wifi μια ημερα. Αν ειχε παραπανω αποθηκευτικο χωρο και επαιρνε και αναβαθμιση θα ημουν οκ. τωρα θα παρω προς το παρον μια μεγαλυτερη μπαταρια Qoltec Battery for Samsung Galaxy S4 Mini, B500BE 2600mAh 52003. γιανα κραταει περισσοτερο. τι λετε αν βαλω αυτη την μπαταρια θα δημιουργησω καπιο θεμα στην πλακετα? Σημαντικο για μενα το χαμηλο sar. Σκεφτομαι να αλλαξω συσκευη αλλα με προβληματιζει το μεγεθος τους και το sar τους στα λεφτα που μπορω να δωσω. Aν ηταν μικρεοτερο σε διαστασεις τωρα θα επαιρνε xiomi redmi note 4. τελος ενα φιλος ειχε το ιδιο κινητο και του καηκε η πλακετα στον πρωτο χρονο. Η μπαταρια φιλε μου εσενα ποσο σου κραταει? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από bebis4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα