BritGreek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα στο forum. Απεγκατέστησα το Ubuntu και έβαλα το Kubuntu, καθώς στην τελευταία του έκδοση είναι σημαντικά πιο ελαφρύ από το Ubuntu στα δικά μου PC. Στο ημερολόγιο του Ubuntu, μπορούσα να έχω πρόσβαση στο Google Calendar και να περνάω τα ραντεβού μου, για να μην χρησιμοποιώ browser. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό στο Kubuntu; Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakos1112 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Working with Google Calendar https://userbase.kde.org/Working_with_Google_Calendar How To Setup KOrganizer for Google Calendar http://www.ubuntubuzz.com/2017/05/how-to-setup-korganizer-for-google-calendar.html Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από gakos1112 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Ναι, δεν λέω αυτό. Εγώ θέλω να ανοίγω το ημερολόγιο στην taskbar και να περνάω τα ραντεβού, όπως στο ubuntu. Γίνεται κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Χωρις να ξερω πως ακριβως γινεται στο gnome, νομιζω πως αυτο που εβλεπες στο tray ηταν το tray icon του evolution, του mail/calendar client του gnome δηλαδη. Οποτε, μιας και πηγες σε kde, θα χρειαστει να βρεις πως κανει το αντιστοιχο προγραμμα (korganizer) ελαχιστοποιηση στο tray. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, jim_p είπε Χωρις να ξερω πως ακριβως γινεται στο gnome, νομιζω πως αυτο που εβλεπες στο tray ηταν το tray icon του evolution, του mail/calendar client του gnome δηλαδη. Οποτε, μιας και πηγες σε kde, θα χρειαστει να βρεις πως κανει το αντιστοιχο προγραμμα (korganizer) ελαχιστοποιηση στο tray. Όχι, δεν νομίζω ότι ήταν αυτό, γιατί το evolution δεν το χρησιμοποιώ. Προσθέτοντας τον online account μου, πατώντας πάνω στο απλό ημερολόγιο μπορούσα να προσθέτω events. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πρέπει να βάλεις καινούριο widget, γιατί το ενσωματωμένο του KDE δεν έχει ενσωματώση με Google Calendar. Τσέκαρε το παρακάτω. Κάνει integrate με Google Calendar. https://github.com/Zren/plasma-applet-eventcalendar Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από thomasG4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakos1112 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 υπαρχει ενα widget που κανει αυτο που θες, το event calendar https://store.kde.org/p/998901/ αν το θες στην μπαρα πρεπει να προσθεσεις στο ημερολογιο το PIM Events Plugin https://www.reddit.com/r/kde/comments/7ch74p/how_to_get_and_install_pim_events_plugin/ https://www.reddit.com/r/kde/comments/7cbjay/how_to_add_event_from_korganizer_to_panel_calendar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παω να τα δοκιμάσω και επανέρχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Αυτά πώς εγκαθίστανται; Προσθέτω κάποιο ppa; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, BritGreek είπε Αυτά πώς εγκαθίστανται; Προσθέτω κάποιο ppa; Οι οδηγίες από το link που έβαλα πιο πάνω: Επίσης πριν το πρώτο βήμα σιγουρέψου ότι έχεις κάνει unlock τα widgets στη taskbar. A) Install via KDE Right Click Panel > Panel Options > Add Widgets Get New Widgets > Download New Widgets Search: Event Calendar Install Right Click your current calendar widget > Alternatives Select Event Calendar Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από thomasG4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Οι οδηγίες από το link που έβαλα πιο πάνω: Επίσης πριν το πρώτο βήμα σιγουρέψου ότι έχεις κάνει unlock τα widgets στη taskbar. A) Install via KDE Right Click Panel > Panel Options > Add Widgets Get New Widgets > Download New Widgets Search: Event Calendar Install Right Click your current calendar widget > Alternatives Select Event Calendar Δεν δουλεύει. Το event calendar είναι το default calendar που έχει το kubuntu, και δεν μου δίνει πουθενά δυνατότητα ρύθμισης. Απλά προστέθηκε ένα ίδιο calendar στην taskbar. Σ' ευχαριστώ πάντως. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από BritGreek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, BritGreek είπε Δεν δουλεύει. Το event calendar είναι το default calendar που έχει το kubuntu, και δεν μου δίνει πουθενά δυνατότητα ρύθμισης. Απλά προστέθηκε ένα ίδιο calendar στην taskbar. Σ' ευχαριστώ πάντως. Κάτι κάνεις λάθος. Το default widget λέγεται Digital Clock, οχι Event Calendar. Όταν έκανες εγκατάσταση το Event Calendar πάτησες δεξί κλικ στο ρολόι και μετά alternatives για να το αντικαταστήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Το έφτιαξα, χάρη στη βοήθειά σας, για άλλη μια φορά. Παιδιά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν απλό, αλλά δεν έχω δουλέψει ξανά με KDE. Να είστε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα