Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε

Η τιμούλα, νομίζω, δεν έχει ξαναπαίξει... 

20,22 ειχε χθες από gearbest με κουπόνι (χωρίς tracking).. Με tracking 20.78 νομίζω

Επεξ/σία από s2117
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, bill987 είπε

Από συνήθεια το προτείνουν, δεν χρειάζεται από την στιγμή που είναι κάτω από 22€!

καθολου συνηθεια κ πολυ καλα κανουν

το τελευταιο διμηνο που εχουν σταματησει τελωνειο 3 φορες πραγματα αξιας λιγο πανω απο 10€

Επεξ/σία από what_if
Δημοσ.
Μόλις τώρα, what_if είπε

καθολου συνηθεια κ πολυ καλα κανουν

το τελευταιο διμηνο που εχουν σταματησει τελεωνειο 3 φορες πραγματα αξιας λιγο πανω απο 10€

Και???

Έγινε κάτι ??? Πλήρωσες δασμούς???

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, what_if είπε

οχι αλλα 22 ευρω ειναι ακριβως στο οριο

Εμεις, μιλάμε για 20.58... Οπότε είμαστε κομπλέ! 

11 λεπτά πριν, s2117 είπε

20,22 ειχε χθες από gearbest με κουπόνι (χωρίς tracking).. Με tracking 20.78 νομίζω

Κάποιο λινκ έχεις? 

Δημοσ.

Στο alliexpress παίζει στα 20Και κάτι χωρίς έξτρα λουριά κ ζελατίνα προστασίας, αν κανεις καινούριο λογαριασμό σου δίνει κ κουπόνι με έκπτωση 4 δολλάρια κ συνολικά πάει Στα 17ευρώ κ κάτι ψιλά

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, s2117 είπε

Το λινκ ήταν το :   και το κουπόνι το HKBAND, το οποίο όμως δεν περνάει πια. Χθες μεσημέρι έπαιζε, αλλά επειδή παίζει συχνά στα 21-22 € θεώρησα ότι δεν υπήρχε λόγος να το αναφέρω εδώ.

Πάντως για το τελωνείο, εγώ που είχα πάρει καμερούλα με 19 €, μου χρεώσανε 3 € τελωνειακό δασμό επειδή το άνοιξαν να το ελέγξουν (φίλος το γλίτωσε το 3ευρο παντως). Δεν έχω καταλάβει πότε το πληρώνουμε αυτό το 3ευρο και πότε όχι.

Έχει δίκιο ο φίλος..Τσέκαρα, μόλις τώρα, και δέχεται το κουπόνι... Οπότε, μπορεί να διαγραφεί το θέμα μου.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...