SuperiorSpidey Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδες, Οπως ολοι γνωριζετε η κυκλοφορια της νεας γενιας καρτων γραφικων βρισκεται κοντα, και κατα συνεπεια εχουμε εμφανη πτωση τιμων στις παλαιοτερες καρτες. Οπως εψαχνα στο eBay για καποια καρτουλα σε τιμη ευκαιριας, βρηκα μια GTX 1070 στα 240-250 ευρω (συμπεριλαμβανομενου και κοστους μεταφορικων). Το παλικαρι ανεφερε πως την καρτουλα την χρησιμοποιει για mining εδω και 1 ετος, με μεγιστο load να αγγιζει τα 76% και fan speeds στα 46% διατηρωντας την θερμοκρασια σταθερη στους 65 βαθμους Κελσιου. Του ζητησα να μου τρεξει benchmark στο FurMark και τα αποτελεσματα ηταν τα εξεις: Επισης ισχυριστηκε πως οι ανεμιστηρες βρισκονται σε αψογη κατασταση, λογω σχετικα χαμηλου φορτου εργασιας. Θεωρειτε πως αξιζει το ρισκο ή προτεινετε να περιμενω λιγο ακομα; Σκοπευω να την κρατησω εως οτου να ανακοινωθουν οι High-End Navi --αν δεν συμβει κατι τετοιο, τοτε θα παω στην νεα γενια της NVidia. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από SuperiorSpidey
Sheogorath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Καλημέρα, φυσικα και αξίζει, αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση.
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Από Ebay πρόσεχε πολύ. Τα scam πάνε σύννεφο 1
Arkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Αν σου δωσει κανα χρονο εγγυηση την περνεις με κλειστα ματια. Η εγγυηση ειναι πολυ σημαντικο σε καρτες που δουλευουν συνεχεια σε mining.
SuperiorSpidey Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και με συγχωρειτε για την καθυστερημενη απαντηση --δεν ειχα καποια ειδοποιηση. 18 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλημέρα, φυσικα και αξίζει, αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση. 12 ώρες πριν, Arkin είπε Αν σου δωσει κανα χρονο εγγυηση την περνεις με κλειστα ματια. Η εγγυηση ειναι πολυ σημαντικο σε καρτες που δουλευουν συνεχεια σε mining. Η καρτα βρισκεται εντος εγγυησης, αλλα δυστυχως ειναι αγορασμενη απο το Miami της Αμερικης. Φανταζομαι πως σε περιπτωση πιθανης βλαβης/υπολειτουργιας θα χρειαστει να την αποστειλω εκει. Διορθωστε με αν κανω λαθος. 12 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Από Ebay πρόσεχε πολύ. Τα scam πάνε σύννεφο Για να ειμαι απολυτα ειλικρινης, ειμαι λιγο επιφυλακτικος σε ο,τι αφορα το eBay, αλλα το παιδι εχει 331 θετικες κριτικες, με ποσοστο θετικων να αγγιζει το 100%. Στο Insomnia βρηκα 980ti στα 290ευρω και 1070 στα 320 ευρω. Θεωρειτε πως αξιζει να πληρωσω επιπλεον και να αγορασω καρτουλα απο Ελληνα;
DiaperCh@nger Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Στα 250 τελική η 1070 είναι ευκαιριάρα. 59 λεπτά πριν, SuperiorSpidey είπε Για να ειμαι απολυτα ειλικρινης, ειμαι λιγο επιφυλακτικος σε ο,τι αφορα το eBay, αλλα το παιδι εχει 331 θετικες κριτικες, με ποσοστο θετικων να αγγιζει το 100%. Πρόσεχε γιατί μπορεί να έχει 95% ευχαριστημένους πελάτες από πωλήσεις risers και 5% δυσαρεστημένους από κάρτες γραφικών... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 28/8/2018 στις 5:19 ΠΜ, SuperiorSpidey είπε Καλησπερα παιδες, Οπως ολοι γνωριζετε η κυκλοφορια της νεας γενιας καρτων γραφικων βρισκεται κοντα, και κατα συνεπεια εχουμε εμφανη πτωση τιμων στις παλαιοτερες καρτες. Οπως εψαχνα στο eBay για καποια καρτουλα σε τιμη ευκαιριας, βρηκα μια GTX 1070 στα 240-250 ευρω (συμπεριλαμβανομενου και κοστους μεταφορικων). Το παλικαρι ανεφερε πως την καρτουλα την χρησιμοποιει για mining εδω και 1 ετος, με μεγιστο load να αγγιζει τα 76% και fan speeds στα 46% διατηρωντας την θερμοκρασια σταθερη στους 65 βαθμους Κελσιου. Του ζητησα να μου τρεξει benchmark στο FurMark και τα αποτελεσματα ηταν τα εξεις: Επισης ισχυριστηκε πως οι ανεμιστηρες βρισκονται σε αψογη κατασταση, λογω σχετικα χαμηλου φορτου εργασιας. Θεωρειτε πως αξιζει το ρισκο ή προτεινετε να περιμενω λιγο ακομα; Σκοπευω να την κρατησω εως οτου να ανακοινωθουν οι High-End Navi --αν δεν συμβει κατι τετοιο, τοτε θα παω στην νεα γενια της NVidia. οταν λες "συμπεριλαμβανουμενου και κοστους μεταφορικων" υπολογιζεις και τελωνεια?
SuperiorSpidey Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 16/9/2018 στις 7:49 ΠΜ, Lezantas26 είπε οταν λες "συμπεριλαμβανουμενου και κοστους μεταφορικων" υπολογιζεις και τελωνεια? Το παληκαρι μενει στην Δομινικανή Δημοκρατία. Αν θυμαμαι καλα δεν υπηρχαν import fees.
GoMaR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 εγω θα επαιρνα μια 1070 απο δω με 300-320Ε.. δε θα εμπαινα στο ρισκο για μια καρτα ταλαιπωρημενη και απο εναν αγνωστο στην αλλη ακρη της γης. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα