splanis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα έχω ένα motospeed ck104 με μπλε διακοπες και ενα κουμπι του, το "d" συγκεκριμενα, εχει κλαταρει, μια πατιεται μια δεν πατιεται, υπαρχει καποιος τροπος να φτιαχτει; να αλλαξει ο διακοπτης η κατι τετοιο; μπορω να το παω καπου στην Αθηνα να το δουνε;
sakis92 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Βγαλε το πληκτρολόγιο από το Usb.. Βγαλε το κουμπι ..ρίξε ίσα ισα μια σταγόνα οινόπνευμα (εγώ είχα βαλει παραπάνω 🤣) ΠΑΝΩ στο διακόπτη πατά τον 3-4 φορές και φυσά δυνατά.. καθως είναι πατημενος... και..Άστο να στεγνώσει καλά η φυσά το ξανα με Hair dryer στο κρύο εννοείται.. βάλε το κουμπί ξανα μόλις έχει στεγνώσει τελειως λογικά δια μαγείας θα στρώσει.. Εχω και εγώ το CK104 είχα το ίδιο πρόβλημα σε 3-4 κουμπιά και όλα επανήλθαν με αυτόν τον τρόπο. (Από youtube το είχα δει) Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από sakis92 2
Voodooman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Εγώ μόλις πήρα το πρώτο μου μηχανικό και, λογικά, θα περάσουν κάποια χρόνια μέχρι να αντιμετωπίσω πρόβλημα, αλλά το έχω απορία. Αν χαλάσει ένα πλήκτρο, υπάρχει τρόπος να αντικατασταθεί; Αν ναι, μπορεί αυτό να γίνει από έναν ερασιτέχνη ή χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις, ικανότητες και εξοπλισμό;
7nisiotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Ναι μπορείς να αλλάξεις το διακοπτακι. Όλα έτσι είναι συνήθως. Φωτογραφίες "ξεβρακωμενο" το CMstorm Quickfire μου Κολλητηρι χρειαζεσαι, ένα switchακι και υπομονή/όρεξη 1
splanis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Ναι μπορείς να αλλάξεις το διακοπτακι. Όλα έτσι είναι συνήθως. Φωτογραφίες "ξεβρακωμενο" το CMstorm Quickfire μου Κολλητηρι χρειαζεσαι, ένα switchακι και υπομονή/όρεξη Άρα θέλει γνώσεις και εργαλεία 😛 Ως δια μαγείας αφού το πάτησα πααααρα πολλες φορές χθες φαίνεται να έστρωσε. Ελπίζω να κρατήσει.
7nisiotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Εύκολο είναι να το ανοίξεις.. Εγώ εχω θέμα με το = Α = switch. Κάθε τρεις και λίγο πατέντες με ισοπροπυλική αλκοόλη και σταγόνες βραστό νερό για να στρώσει.
splanis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Εύκολο είναι να το ανοίξεις.. Εγώ εχω θέμα με το = Α = switch. Κάθε τρεις και λίγο πατέντες με ισοπροπυλική αλκοόλη και σταγόνες βραστό νερό για να στρώσει. μωρε να το ανοιξεις ευκολο θα ναι το θεμα ειναι ειναι πως βγαζεις τους διακοπτες και τους ξαναβαζεις εγω δεν εχω καθολου γνωσεις απ αυτα btw ξερεις να αλλαζεις ετσι απλα διακοπτες αλλαξε το A με καποιο αλλο που δεν χρησιμοποιεις τοσο, αυτο θα εκανα και γω με το D
panosveto12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Αγοράστε καινούργιο γιατι βλεπω να τα κανετε χειρότερα τα πράγματα αν τα ανοίγετε
Salvation81 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στα περισσοτερα μηχανικα πληκτρολογια χαλανε οι πλακετες και οχι οι διακοπτες. Το εχω παθει σε 3 τα τελευταια 7 χρονια.....Η πλακα ειναι πως σου λενε 50 εκκατομυρια επαναληψεις για τους διακοπτες αλλα η πλακετες ειναι αλλου παπα ευαγγελιο (οποιος εχει θεμα με πλακετα θα εχει θεμα με ολα σχεδον τα κουμπια - καποια θα πατανε μια στις 2-3 φορες, αλλα θα πατανε 2 φορες αντι για μια και ουτω καθεξης). Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από Salvation81
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα