Προς το περιεχόμενο

Brands Shopping Week @ AliExpress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να προσθέσω και γω μια προσφορά από aliexpress:

Όποιος ενδιαφέρεται για mi band 3 (chinese version): στο Mi Gshopper store υπάρχει κουπόνι (store coupon) 4$, και η τιμή πέφτει στα 20.63$. Αν μάλιστα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέο λογαριασμό (δεν είναι το ίδιο εύκολο με το ebay) παίρνετε άλλο ενα 4$ κουπόνι (new user aliexpress coupon), οπότε η τιμή πέφτει στα 16.63$. Πριν λίγο είχε 150 κομμάτια και ήδη έμειναν 97.

Edit: εξαφανίστηκαν σε λιγότερο από 2 ώρες.

Εdit 2ο: βγάζει διαρκώς νέα τεμάχια

Spoiler

0zqbUGc.jpg

Επεξ/σία από FKLDS
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, FKLDS είπε

Αν μάλιστα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέο λογαριασμό (δεν είναι το ίδιο εύκολο με το ebay) παίρνετε άλλο ενα 4$ κουπόνι

επειδή αυτό κοιτούσα και εγώ χθες αλλά δεν προχώρησα ακόμα σε αγορά, ξέρεις αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λογαριασμό ali pay που υπάρχει ήδη από άλλο ali expess account?

ή θα φάμε κανένα μπαν και στον παλιό λογραριασμό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως παραγγελνεις απο alliexpress πανω απο 22€ για αποφυγη τελωνειου ?

Επεξ/σία από JohnnyX
Δημοσ.

Ελαχιστοι πωλητές δίνουν δυνατότητα τριγωνικής συναλλαγής.Αν το κάνουν θα το λένε στην περιγραφή.

Αλλιώς κάνεις τον σταυρό σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλαβα ενημέρωση ότι το Car Bluetooth Dongle έφθασε Ελλάδα!🌐😄

~ Για βοήθεια με το tracking number των παραγγελίων σας από εξωτερικό με λογαριασμό στο https://www.17track.net/el καταχωρείτε μέχρι 40 αριθμούς και μπορείτε να απρακολουθέιτε την εξέλιξή τους ~

Επεξ/σία από Tantalord
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, JohnnyX είπε

πως παραγγελνεις απο alliexpress πανω απο 22€ για αποφυγη τελωνειου ?

Θα δεις να αναγράφει πάνω στο προϊόν τις παρακάτω λέξεις custom duty taxes free DHL σε τυχαία σειρά. Ή κάποιες από αυτές.

Για κάνα κινητό δηλαδή, δεν έχω δει για προϊόν των 25-40-50 ευρώ.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mikegad είπε

επειδή αυτό κοιτούσα και εγώ χθες αλλά δεν προχώρησα ακόμα σε αγορά, ξέρεις αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λογαριασμό ali pay που υπάρχει ήδη από άλλο ali expess account?

ή θα φάμε κανένα μπαν και στον παλιό λογραριασμό

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως απλά δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή. Το αλι, ενώ σου δίνει την επιλογή να μην αποθηκεύσεις την κάρτα, "θυμάται" όλες τις κάρτες που έχεις χρησιμοποιήσει έστω μία φορά.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηρα τον φορτιστη Nillkin αλλα δυστυχως πεταξα τη συσκευασια και τωρα δεν μπορω να τσεκαρω αν ειναι γνησιος.

Τον εχει παρει καποιος; Μπορει να μας πει αν ειναι γνησιος;

Οδηγιες για check γνησιοτητας https://www.youtube.com/watch?v=gbvRefaS7VU

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, crapatzi είπε

Πηρα τον φορτιστη Nillkin αλλα δυστυχως πεταξα τη συσκευασια και τωρα δεν μπορω να τσεκαρω αν ειναι γνησιος.

Τον εχει παρει καποιος; Μπορει να μας πει αν ειναι γνησιος;

Οδηγιες για check γνησιοτητας https://www.youtube.com/watch?v=gbvRefaS7VU

Αν τον πήρες από το Nillkin factory store, δεν τίθεται ζήτημα.

Δημοσ.

Παντως ο φορτιστης φορτιζει το κινητο μου (4000mAh μπαταρια) σε 6 ωρες ενω αλλοι 2Α φορτιστες το φορτιζουν σε 2-2.5 ωρες.

Εχω επικοινωνησει με τον πωλητη ζητωντας αντικατασταση και περιμενω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...