master4848 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, διάβασα και τον σχετικό οδηγό που έχει γινει pinned αλλά δε βρήκα άκρη και δε ξέρω αν ταιριάζει στη περίπτωση μου. Λοιπόν έχω το ρουτερ(οτε) του σπιτιού μου στο παράθυρο κ θέλω να δώσω ίντερνετ σε ενα σπιτάκι λιγα μετρα πιο κατω το οποιο φαινεται ξεκαθαρα οπτικα ΑΛΛΑ ειναι χτισμενο απο ΠΕΤΡΑ. Συνεπως το wifi μου φτανει μεχρι κ την αυλη του η και πιο κατω αλλα στο εσωτερικο του σπιτιού οχι. Χρειαζομαι μια πολυ φθηνη λυση για να γινεται σωστη αναμεταδοση στο εσωτερικου του σπιτιού (να εχουν wifi ολες οι συσκευες μεσα. Να σημειωθει οτι διαθετω ενα ακομα ρουτερ του οτε οποτε σκεφτομουν μηπως γινεται να βαλω μια φθηνη εξωτερικη κεραια με καλωδιο που να το περναω μεσα στο ρουτερ και να δωσω wifi στο σπιτι. Δεν εχω ιδεα αν θα είναι συμβατο βεβαια και τι θυρες θα χρησιμοποιηθουν. Ευχαριστώ προκαταβολικά
M@dB0x Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Θες repeater να το βαλεις σε σημειο που πιανει απο το σπιτι τουλαχιστον 2 γραμμες για να εισαι αξιοπρεπης.
master4848 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δε γινεται να βαλω εξω repeater,χρειαζομαι κατι αδιάβροχο. Αν το βαλω μεσα δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα πιανει καλα. Αν παρω το mi router 3 που εχω διαβασει καλα λογια,μονο του ως repeater κανει; Η χρειαζεται κ τιποτα παρεμφερες για να λειτουργήσει σε αλλη πριζα;
M@dB0x Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Υπαρχουν αδιαβροχα housing για αυτη τη δουλεια.
AKAKIOS1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Ποσα χρηματα μπορειτε να διαθεσετε για εξοπλισμο για να γινει σωστη εγκατασταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα