talibanakos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 ΦΙλη μου απο τα βορεια επιμενει οτι την παρασκευη πηγε και πληρωσε κληση για παρκαρισμα. Στο χαρτι αναγραφοταν 80 ευρω και πληρωσε 40 επειδη ηταν εντος 10ημερου. Νομιζα οτι ειχε καταργηθει αυτο,παιζει να ισχυει ακομα; Μου φαινεται πολυ κουλο καθως και οι ιδιοι μου ειπαν οτι δε γινεται πλεον το 50% αλλα εχεις 2 μηνες καιρο να την πληρωσεις. Τι ισχυει;
isay Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Εχει καταργηθει, οποτε είτε η φίλη σου, σου λεει αερολογίες ή ήταν τόσο τυχερή που επεσε σε υπαλληλο που δεν ξέρει τι γινεται. Σε κάθε περιπτωση ξεμπέρδεψε. Αν τώρα μιλάς για καθαρά δημοτική αστυνομία και οχι τροχαία, ίσως παιζει καμια εξαιρεση για το συγκεκριμένο δήμο, πχ παραταση εφαρμογής 1
talibanakos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, isay είπε Εχει καταργηθει, οποτε είτε η φίλη σου, σου λεει αερολογίες ή ήταν τόσο τυχερή που επεσε σε υπαλληλο που δεν ξέρει τι γινεται. Σε κάθε περιπτωση ξεμπέρδεψε. Αν τώρα μιλάς για καθαρά δημοτική αστυνομία και οχι τροχαία, ίσως παιζει καμια εξαιρεση για το συγκεκριμένο δήμο, πχ παραταση εφαρμογής Αν το ηξερα θα εστελνα την κληση στη φιλη μου να την πληρωσει.. Λογικα ειναι κληση δημοτικης αστυνομιας στη Σαλονικα.
isay Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Αν μιλάμε για δημοτική αστυνομία, οντως εκει τα πράγματα μπορει να ειναι λιγο διαφορετικά ανα δημο, δήμαρχο, κλπ. Σε κάθε περιπτωση πες της οτι το μισο δεν ισχύει για κλήσεις τροχαίας. Πχ γνωρίζω δήμο που για ελεγχομενη σταθμευση χρεώνει προστιμο 10 ευρω και ο διπλανος χρεώνει 20. Η πλακα ειναι οτι αμα παρκάρεις απο την απεναντι πλευρά που δεν εχει θεσεις στάθμευσης (δρομος με δυο λωρίδες ιδιας κατευθυνσης), η δημοτική δεν κάνει τιποτα, αλλα αν περάσει η τροχαία, ειναι 80αρι (καθαρό, χωρίς εκπτώσεις)
talibanakos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, isay είπε Αν μιλάμε για δημοτική αστυνομία, οντως εκει τα πράγματα μπορει να ειναι λιγο διαφορετικά ανα δημο, δήμαρχο, κλπ. Σε κάθε περιπτωση πες της οτι το μισο δεν ισχύει για κλήσεις τροχαίας. Πχ γνωρίζω δήμο που για ελεγχομενη σταθμευση χρεώνει προστιμο 10 ευρω και ο διπλανος χρεώνει 20. Η πλακα ειναι οτι αμα παρκάρεις απο την απεναντι πλευρά που δεν εχει θεσεις στάθμευσης (δρομος με δυο λωρίδες ιδιας κατευθυνσης), η δημοτική δεν κάνει τιποτα, αλλα αν περάσει η τροχαία, ειναι 80αρι (καθαρό, χωρίς εκπτώσεις) Φοβερο κολπο! Αν στειλω εκει καποια κληση λες να πληρωθει στο 50% ;; Η κληση κοπηκε κεντρο σαλονικα και πληρωθηκε στο 5ο Δ.Δ ( Μαρτιου ) .
patsi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Να επιβεβαιώσω και γω ότι δεν ισχύει το 10μερο μου έκοψαν θεσσαλονικη κλήση 50κο για 74χλμ(τα 4 με έφαγαν αλλιώς θα πλήρωνα 20 και δεν θα έπαιρνα πόντους στο δίπλωμα) και το πλήρωσα κανονικά ολόκληρο. 1
dollyyy19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 που σε μετρησαν με 74?χεριου ή στθερο ρανταρ?
Ntinaras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Εχουν μεινει ακομα τα παλια μπλοκακια, που αναγραφουν περι 50% εκπτωσης, αλλα δεν ισχυει εδω και αρκετους μηνες.
patsi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, dollyyy19 είπε που σε μετρησαν με 74?χεριου ή στθερο ρανταρ? Στη Μοναστηριού μετά τη στροφή Επταλοφου.Χεριού. Αυτό που σημαδεύει για κάποια απόσταση μέχρι να σε πιάσει. Απλά ήμουν από 12ωρο δουλειά και δεν τους πρόσεξα από μακρυα. Μου λέει έπεσες στην περίπτωση εντάξει είσαι άτυχος. Γιατί μετά από εμένα πέρασαν τουλάχιστον 10 αμάξια με 100 αλλά δεν σήκωσε καν το ραντάρ. Ούτε το ότι τον παρακάλεσα Μα γράψει 70 αφού δεν υπήρχε κάπου γραμμένη η μέτρηση έπιασε και έτσι πήγε το μεροκάματο εκεί. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από patsi
talibanakos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, patsi είπε Ούτε το ότι τον παρακάλεσα Κακως.Ετσι και αλλιως η κληση ειναι πεταμενα λεφτα,με το να πληρωσεις παραπανω επειδη δε θες να "παρακαλεσεις" ( να μιλησεις σαν ανθρωπος στο οργανο δλδ ) δεν καταφερνεις τιποτα,ουτε αποδεικνυεις κατι σε καποιον.
dollyyy19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 εννοεις μετα την αγιων παντων,βγαινοντας απο την πολη?δλδ ,μετα τα εσακια που κανουν και για πιστα αυτοκινητου,αλλα ειναι μεσα στην πολη,εννοεις οτι εκει ,λιγο μετα τα εσακια και το φαναρι,ειχες 75 χλμτρα?
patsi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, talibanakos είπε Κακως.Ετσι και αλλιως η κληση ειναι πεταμενα λεφτα,με το να πληρωσεις παραπανω επειδη δε θες να "παρακαλεσεις" ( να μιλησεις σαν ανθρωπος στο οργανο δλδ ) δεν καταφερνεις τιποτα,ουτε αποδεικνυεις κατι σε καποιον. Μα αυτό έκανα. Του μίλησα ευγενικοτατα παραδέχτηκα οτι ήταν λάθος μου και του εξήγησα ότι 50€ είναι σχεδόν 2 μεροκάματα μου αλλά και όταν αρνήθηκε και πάλι ευγενικοτατα του είπα ότι το δέχομαι. 1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε εννοεις μετα την αγιων παντων,βγαινοντας απο την πολη?δλδ ,μετα τα εσακια που κανουν και για πιστα αυτοκινητου,αλλα ειναι μεσα στην πολη,εννοεις οτι εκει ,λιγο μετα τα εσακια και το φαναρι,ειχες 75 χλμτρα? Μετά την Αγίων πάντων νε κατεύθυνση δυτικά καμία 2-3 χλμτρα. 1
ELTASSOS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Σιγα μην την πατησει ο δημοσιος υπαλληλος. Για σταθμευση η ταριφα ειναι 40 βασει κωδικα...τωρα αν για ψαρωμα γραφουν 80 και χρεωνουν 40 οταν πληρωνεις ειναι κολπο και για κανα εξτραδακι...σε ειδος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα