Προς το περιεχόμενο

Θα κυκλοφορήσει επίσημα και στην Ελληνική αγορά το Pocophone F1 της Xiaomi

timk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 λεπτά πριν, runner69 είπε

Σε ενα ξενο φορουμ που ειχα διαβασει ελεγαν οτι δεν χρησιμοποιουν nfc. Δεν ξερω λεπτομερειες.

στην κινα χρησιμοποιούν το Wechat και πληρώνουν με ενα QR code που έχει σε κάθε καταστημα δίπλα στο ταμείο αμα δείτε και το σκαναρουν , εχει κάπου 1 δις ενεργούς χρήστες μηνιαίως λέει

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, madtheo είπε

http://en.miui.com/thread-385123-1-1.html 

Όριστε φίλε μου! Οι ίδιοι οι χρήστες θέλουν να αφαιρέσουν πολλά από εκεί! Δυστυχώς ή ευτυχώς την συσκευή την έχω δώσει στον αδερφό μου πλέον οπότε δεν την έχω για να σου κάνω μόνος μου την ακριβή λίστα. Όσο για το αν χρησιμοποιείς εσύ το Play movies είναι δικό σου θέμα, εγώ δεν το θέλω στο κινητό μου και το miui δεν με αφήνει να το απεγκαταστήσω, αλλά έστω ότι αυτό είναι οδηγία της google, γιατί δλδ να έχω και mi account και mifindmyphone και mibakcup κλπ και δεν είναι αυτό θέμα; δεν λέω και άλλες εταιρίες το κάνουν (βλέπε samsung) αλλά εκεί η αντίδραση της κοινότητας είναι τεράστια κάθε φορά και απλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που είναι όλοι τόσο φιλικά διακείμενοι απέναντι στην xiaomi και κάθε κινέζικη εταιρία ενώ κάνουν το ίδιο πράγμα και χρεώνουν πλέον (βλέπε huawei) τα ίδια και περισσότερα χρήματα κάποιες φορές.

Δυστυχως, το μεγαλυτερο ποσοστο απο τις εφαρμογες που αναφερονται, ειναι της GOOGLE.  και πριν απο λιγο καιρο ειχα διαβασει ενα πολυ ενδιαφερον θεμα, που ισως να λυσει -μερικες- αποριες, περι "ανοικτου ANDROID"......!!   και ισως ειναι και ενας λογος, που βλεπεις οτι σε καθε νεοτερη εκδοση Android ειναι και πιο δυσκολα/περιπλοκα τα πραγματα. ναι μεν σου δινει καποιες νεες δυνατοτητες, αλλα αππο την αλλη τοσο "κλεινει" το λειτουργικο της...!!     αν ειχε ολο το κωδικα του Android, open source... ισως ηταν αλλιως τα πραγματα....!  

το mi account ειναι/δεν ειναι το ιδιο υποχρεωτικο οσο και ο Google/microsoft/Samsung.... account.  δεν σε υποχρεωνει κανεις να δημιουργησεις. αλλα το κανεις για καποιο λογο..! 

αν θες να σου δωσει και επισημη αδεια για ROOT,  εεε.... το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι ενα Account. δλδ σε τοσα και τοσα Site, ανοιγουμε λογαριασμους, εκει μας πειραξε...??  

ΥΓ  επισης, μολις τωρα που κοιταξα ενα απλο REDMI 4A ελληνικης αντιπροσωπειας, με επισημη Global ROM(9,6,3,0) ,  οσον αφορα  Mi apps, εχει μονο 

Μi Forum - Mi Video - Mi Drop - Mi τηλεχειριστηριο.   δεν βλεπω καμια αλλη εφαρμογη MI... !

Επεξ/σία από cabdik

22 ώρες πριν, iGotProblems είπε

Ισπανια ξεκιναει απο 300 ευρω, πιστευω να γινει ιδια τιμη και στην Ελλαδα ! Αμα παιξει τιποτα 370 ευρω με τα ιδια παιρνεις Mi8 Global Version απο κινα.

Γιατι την ίδια φορολογία έχουν στην Ισπανία με εδώ για νά έχουμε ίδια τιμή? 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η xiaomi αργα μεθοδικα κ με μεγαλο κοστος για την ιδια υλοποιει το μακροπνοο σχεδιο της να κατακτησει την παγκοσμια αγορα smart συκευων

σου δινει απλες λιτες ευκολοχρηστες κ οσο πρεπει ποιοτικες συσκευες που κανουν αυτο που πρεπει να κανουν χωρις γκιμικιες, γκλαμουριες κ φανφαρες σε κοστος που δεν διανοεισαι 

ουσιαστικα γινεται apple χωρις ομως τα αρνητικα της

οποιος βρισκει αρνητικα μαλλον προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι δεν πιαστηκε μαλακας που χρυσοπληρωσε την υπερσυσκευη γνωστου κατασκευαστη

οσα reviews ειδα δεν βρισκουν κανενα ουσιαστικο αρνητικο κ το τηλεφωνο ειναι πολυ ανω του μετριου σε ολους τους τομεις ,οχι απλα ανω του μετριου μαλλον αλλα οι υπερτιμημενες υπερσυσκευες νιωθουν την καυτη ανασα του

one plus ,samsung ,huawei k apple πρεπει να τα χουν βαψει pitch black

τα midrange τους εχουν εξαφανιστει απο τον χαρτη κ τα flagships τους φανταζουν πλεον κοροιδιες

θα περιμενω επομενη εκδοση με amoled ,well done xiaomi

Επεξ/σία από what_if
  • Like 6

20 ώρες πριν, georgetsl είπε

και επισημα δηλαδη ,η xiaomi εμεσα μας ετοιμαζει αυξησεις τιμων για τα brand κινητα της που θα αναγραφουν xiaomi ...οι υπολοιποι poco !!!!

Καλυτερα πες οι υπολοιποι μοκο :-)

Μονο εγω απορω με αυτην την κίνηση;δηλαδή ρε xiaomi με το pocophone εχεις 3 σχεδον ιδια μοντελα με μικρες διαφορες και στην ουσια ακυρώνεις το mi mix 2s αφου ολοι θα στραφουν στο mi 8 ή στο poco,εκει στη xiaomi γιατι δεν βγαζουν ενα το πολυ μέχρι 5,5" με τα ιδια χαρακτηριστικα να κτυπησουν και αυτους που προτιμουν τα μικροτερα δεν θελουμε ολοι παντόφλες, η samsung εχει το s9/s9 plus η apple το απλο στις 4,7" και το plus ,βγαλε κανα 5" με 5,5" να θερισεις την apple

25 λεπτά πριν, kotsos1983 είπε

Καλυτερα πες οι υπολοιποι μοκο :-)

Μονο εγω απορω με αυτην την κίνηση;δηλαδή ρε xiaomi με το pocophone εχεις 3 σχεδον ιδια μοντελα με μικρες διαφορες και στην ουσια ακυρώνεις το mi mix 2s αφου ολοι θα στραφουν στο mi 8 ή στο poco,εκει στη xiaomi γιατι δεν βγαζουν ενα το πολυ μέχρι 5,5" με τα ιδια χαρακτηριστικα να κτυπησουν και αυτους που προτιμουν τα μικροτερα δεν θελουμε ολοι παντόφλες, η samsung εχει το s9/s9 plus η apple το απλο στις 4,7" και το plus ,βγαλε κανα 5" με 5,5" να θερισεις την apple

4 μοντελα έχει με 845, είναι και το black shark :P

• Like 1

8 λεπτά πριν, zygorito είπε

4 μοντελα έχει με 845, είναι και το black shark :P

Όντως αλλα το black shark το εχει παρουσιασει σαν gaming κινητο γι αυτο δεν το ανέφερα και με το mi 8 SE δανειζεται την φιλοσοφία της Huawei με τα lite

5 ώρες πριν, vargas είπε

Ειδικά με το note 7 καινοτομησε πολύ sammy ..τέτοια καινοτομία σε κινητό δεν έχει ξαναυπαρξει . Μην πούμε για την φοβερή κ τρομερή τιμολόγηση των midrange σκουπιδιών της εννοώ τηλεφωνων της σαν τον α6 κ το α8 . Ξέχασα έχουν ποιότητα κατασκευής ...Για το δε after sales της samsung μάλλον δεν είναι κ τόσο καλό όταν στην Ινδία η xiaomi είναι ήδη μπροστά https://www.business-standard.com/article/technology/xiaomi-leads-in-after-sales-service-in-india-followed-by-samsung-study-118082101174_1.html.

Φιλαράκι ξαναλέω... ότι πληρώνεις παίρνεις. Τώρα αν εσυ νιώθεις καλά με τις επιλογές σου μπράβο τ αγόρι μου. 

• Like 1

1 ώρα πριν, Dts_Dimensions είπε

Φιλαράκι ξαναλέω... ότι πληρώνεις παίρνεις. Τώρα αν εσυ νιώθεις καλά με τις επιλογές σου μπράβο τ αγόρι μου. 

World class επιχειρηματολογία 

• Like 1

2 ώρες πριν, Dts_Dimensions είπε

το iphone x ειναι 4 φορες καλυτερο απο αυτο;

ουτε καν 2 δεν ειναι

κ σε καθημερινη νορμαλ χρηση πολυ αμφιβαλω να θα καταλαβεις διαφορες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, cabdik είπε

Δυστυχως, το μεγαλυτερο ποσοστο απο τις εφαρμογες που αναφερονται, ειναι της GOOGLE.  και πριν απο λιγο καιρο ειχα διαβασει ενα πολυ ενδιαφερον θεμα, που ισως να λυσει -μερικες- αποριες, περι "ανοικτου ANDROID"......!!   και ισως ειναι και ενας λογος, που βλεπεις οτι σε καθε νεοτερη εκδοση Android ειναι και πιο δυσκολα/περιπλοκα τα πραγματα. ναι μεν σου δινει καποιες νεες δυνατοτητες, αλλα αππο την αλλη τοσο "κλεινει" το λειτουργικο της...!!     αν ειχε ολο το κωδικα του Android, open source... ισως ηταν αλλιως τα πραγματα....!  

το mi account ειναι/δεν ειναι το ιδιο υποχρεωτικο οσο και ο Google/microsoft/Samsung.... account.  δεν σε υποχρεωνει κανεις να δημιουργησεις. αλλα το κανεις για καποιο λογο..! 

αν θες να σου δωσει και επισημη αδεια για ROOT,  εεε.... το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι ενα Account. δλδ σε τοσα και τοσα Site, ανοιγουμε λογαριασμους, εκει μας πειραξε...??  

ΥΓ  επισης, μολις τωρα που κοιταξα ενα απλο REDMI 4A ελληνικης αντιπροσωπειας, με επισημη Global ROM(9,6,3,0) ,  οσον αφορα  Mi apps, εχει μονο 

Μi Forum - Mi Video - Mi Drop - Mi τηλεχειριστηριο.   δεν βλεπω καμια αλλη εφαρμογη MI... !

Το γεγονός και μόνο ότι υπάρχει Mi account είναι bloat. Πώς να το κάνουμε; έχω Back up Από το drive, έχω find my phone Πάλι από τη google, έχω play music κλπ κλπ αν θέλεις να το πάμε έτσι (αλλωστε είναι θέμα google λέτε, άλλο που στην δική μου συσκευή μπορώ να τα αφαιρέσω κανονικά χωρίς κανένα root). Το ότι δεν μπορείτε οι κινεζολάγνοι να καταλάβετε κάποια πράγαματα γιατί όντως οι συσκευές της xiaomi είναι πολύ τίμιες είναι άλλο θέμα. Δεν λέω ότι δεν θα έπρεπε να έχει mi υπηρεσίες κλπ καλά κάνει και τις έχει, αλλά όχι να λέμε ότι δεν είναι και bloat και να κατηγορείτε τους άλλους OEMS για τον ίδιο ακριβός λόγο. 

Επεξ/σία από madtheo
  • Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, DrStein είπε

Ξεκινησε... 424,70€      😅😂😅

https://www.skroutz.gr/s/15647523/Xiaomi-Pocophone-F1-64GB.html

360 https://www.bestprice.gr/item/2155398125/xiaomi-poco-f1-64gb.html?fromq=pocophone&from=cat-single

Επεξ/σία από Exoskeletor
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, what_if είπε

το iphone x ειναι 4 φορες καλυτερο απο αυτο;

ουτε καν 2 δεν ειναι

κ σε καθημερινη νορμαλ χρηση πολυ αμφιβαλω να θα καταλαβεις διαφορες

Καταλαβαίνεις διαφορές όταν το έχεις πάνω απο 1 χρόνο και δεν έχει φάει κόλλημα ποτέ, καταλαβαίνεις διαφορές όταν κάθε φορά που βγάζει η apple update στο iOS είναι σαν να έχεις καινούργια συσκευή επειδή ξαφνικά μπορείς να κάνεις νέα πράγματα με την ίδια, καταλαβαίνεις διαφορές όταν έχεις την απόλυτη φωτογραφική μηχανή η οποία τυχαίνει να είναι και τηλέφωνο, καταλαβαινεις διαφορές όταν το κρατάς και το χαζεύουν οι περισσότεροι...Αν ΕΣΥ δεν καταλαβαίνεις διαφορές, μείνε εκεί που είσαι, ΕΓΩ δεν κατηγόρησα/έκρινα ούτε την xiaomi, ούτε το pocophone ούτε το τι μπορείς ΕΣΥ να καταλάβεις..Ίσα ίσα μια χαρά είναι, απλά για άλλη μια φορά θα το ξαναπώ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ίσα τα Skoda με τα VW, ΕΛΕΟΣ!

Επεξ/σία από Dts_Dimensions
  • Sad 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Dts_Dimensions είπε

Καταλαβαίνεις διαφορές όταν το έχεις πάνω απο 1 χρόνο και δεν έχει φάει κόλλημα ποτέ, καταλαβαίνεις διαφορές όταν κάθε φορά που βγάζει η apple update στο iOS είναι σαν να έχεις καινούργια συσκευή επειδή ξαφνικά μπορείς να κάνεις νέα πράγματα με την ίδια, καταλαβαίνεις διαφορές όταν έχεις την απόλυτη φωτογραφική μηχανή η οποία τυχαίνει να είναι και τηλέφωνο, καταλαβαινεις διαφορές όταν το κρατάς και το χαζεύουν οι περισσότεροι...Αν ΕΣΥ δεν καταλαβαίνεις διαφορές, μείνε εκεί που είσαι, ΕΓΩ δεν κατηγόρησα/έκρινα ούτε την xiaomi, ούτε το pocophone ούτε το τι μπορείς ΕΣΥ να καταλάβεις..Ίσα ίσα μια χαρά είναι, απλά για άλλη μια φορά θα το ξαναπώ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ίσα τα Skoda με τα VW, ΕΛΕΟΣ!

Από τα λιγα τρολ που στον επίλογό τους λενε "εντάξει μην τρελαίνεστε, να να, τρολάρω" :P

Επεξ/σία από apos
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...