what_if Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, apos είπε Από τα λιγα τρολ που στον επίλογό τους λενε "εντάξει μην τρελαίνεστε, να να, τρολάρω" δεν θα κατσω να βαλω μυαλο στον καθε πικραμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gippas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, Dts_Dimensions είπε καταλαβαίνεις διαφορές όταν κάθε φορά που βγάζει η apple update στο iOS είναι σαν να έχεις καινούργια συσκευή επειδή ξαφνικά μπορείς να κάνεις νέα πράγματα με την ίδια, Και επειδή ξαφνικά το τηλέφωνο σου είναι πιο αργό επίσης Για να μην ξεχνιόμαστε: https://www.nytimes.com/2018/01/31/technology/personaltech/iphone-battery-slowing-down.html Επίσης, το ξέρεις πως αυτό το "ξαφνικά μπορείς να κάνεις νέα πράγματα με την ίδια" ισχύει για ΟΛΑ ΤΑ MAJOR UPDATES ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Σε λίγο θα μας πεις πως το iPhone υπερτερεί γιατί μπορεί να κάνει κλήσεις και γιατί έχει έγχρωμη οθόνη. Όσο για την "απόλυτη φωτογραφική μηχανή" (Τρέμουν APS-C CMOS DSLR), δεν είναι καν το κινητό με την καλύτερη κάμερα. Αλλά έχει καλύτερες αυτοκόλλητες φάτσες στο instagram, να του το δώσουμε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dts_Dimensions Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gippas είπε Και επειδή ξαφνικά το τηλέφωνο σου είναι πιο αργό επίσης Για να μην ξεχνιόμαστε: https://www.nytimes.com/2018/01/31/technology/personaltech/iphone-battery-slowing-down.html Επίσης, το ξέρεις πως αυτό το "ξαφνικά μπορείς να κάνεις νέα πράγματα με την ίδια" ισχύει για ΟΛΑ ΤΑ MAJOR UPDATES ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Σε λίγο θα μας πεις πως το iPhone υπερτερεί γιατί μπορεί να κάνει κλήσεις και γιατί έχει έγχρωμη οθόνη. Όσο για την "απόλυτη φωτογραφική μηχανή" (Τρέμουν APS-C CMOS DSLR), δεν είναι καν το κινητό με την καλύτερη κάμερα. Αλλά έχει καλύτερες αυτοκόλλητες φάτσες στο instagram, να του το δώσουμε αυτό. Μajor update είσαι εσύ για το insomnia (ΝΕWBIE) φιλαράκι και εξ αιτίας σου θα μάθουμε και εμείς πολλά!!! Όταν γράφω σε προηγούμενο μου post απόλυτη φωτογραφική μηχανή την συγκρίνω με άλλες των αλλων κινητών όχι με DSLR κλπ. Καταλαβαίνω πως δεν κρατιώσουν και ήθελες να βγάλεις κάτι από μέσα σου, αλλά ας μην γράφουμε χαζομάρες. Όσο για τον ντόρο που έγινε με το παραπάνω link που έβαλες, ok , ήταν μαλακία της apple, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι αξιόπιστες οι συσκευές της. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από Dts_Dimensions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 17 ώρες πριν, madtheo είπε Το γεγονός και μόνο ότι υπάρχει Mi account είναι bloat. Πώς να το κάνουμε; έχω Back up Από το drive, έχω find my phone Πάλι από τη google, έχω play music κλπ κλπ αν θέλεις να το πάμε έτσι (αλλωστε είναι θέμα google λέτε, άλλο που στην δική μου συσκευή μπορώ να τα αφαιρέσω κανονικά χωρίς κανένα root). Το ότι δεν μπορείτε οι κινεζολάγνοι να καταλάβετε κάποια πράγαματα γιατί όντως οι συσκευές της xiaomi είναι πολύ τίμιες είναι άλλο θέμα. Δεν λέω ότι δεν θα έπρεπε να έχει mi υπηρεσίες κλπ καλά κάνει και τις έχει, αλλά όχι να λέμε ότι δεν είναι και bloat και να κατηγορείτε τους άλλους OEMS για τον ίδιο ακριβός λόγο. Αφού θεωρείς bloatware, μια εφαρμογή mi account...., την οποία ΑΝ θες την χρησιμοποιείς, τότε Οκ. Συμφωνώ μαζί σου. Είναι φουλ στο bloatware τα κινεζακια.......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeGendGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Στις 27/8/2018 στις 11:33 ΜΜ, Istros είπε Γιατί είναι για τα πανηγύρια η οθόνη του?ips οθόνη όπως το 90% των κινητών έχει με ανάλυση 1080 x 2246 και 403 ppi ενω το iPhone 8 plus έχει επίσης ips με αναλυση 1080 x 1920 και 401 ppi. Η οθόνη είναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό. Έχει μια μέτρια ips οθόνη φαίνεται σε όλα τα βίντεο που είδα ειδικά στα συγκριτικά, πάρα πολύ μέτριες γωνίες θέασης, μέτρια φωτεινότητα, πολύ μέτριο κάτω από τον ήλιο ,μέτρια απόδοση χρωμάτων, πολύ μέτριο μαύρο ,είναι μια μέτρια LCD μια χαρά για ένα κινητό στα 300 εύρο όμως. Είναι ένα μέσης κατηγορίας smartphone με 845 επεξεργαστή σε εξαιρετική τιμή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μόλις έσπασε η απαγόρευση των 14 ετών...οι Κινέζοι πήραν φόρα από την κατηφόρα και άντε σταματά τους τώρα... Είμαι κάτοχος τριών Xiaomi με τελευταίο απόκτημα το Mi 8. Είμαι καλυμμένος για μια διετία. Μετά ιδωμεν τι άλλο καλουδι έχει να προσφέρει η εταιρεία. Πάντως φαίνεται τούμπανο το κινητό στα λεφτά του. Θα πατήσει χαμού πολλούς Γιαπωνέζους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Exoskeletor είπε 360 https://www.bestprice.gr/item/2155398125/xiaomi-poco-f1-64gb.html?fromq=pocophone&from=cat-single Αουτς... Κατι μου λεει οτι σε λιγο καιρο θα το δουμε και στη 300αρα ακομα και εδω. Παντως αν δε κανει τιποτα 100+ ευρω παραπανω,με ψηνει αρκετα και η armored εκδοση. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από Dantε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LeGendGR είπε Η οθόνη είναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό. Έχει μια μέτρια ips οθόνη φαίνεται σε όλα τα βίντεο που είδα ειδικά στα συγκριτικά, πάρα πολύ μέτριες γωνίες θέασης, μέτρια φωτεινότητα, πολύ μέτριο κάτω από τον ήλιο ,μέτρια απόδοση χρωμάτων, πολύ μέτριο μαύρο ,είναι μια μέτρια LCD μια χαρά για ένα κινητό στα 300 εύρο όμως. Είναι ένα μέσης κατηγορίας smartphone με 845 επεξεργαστή σε εξαιρετική τιμή... Παμε να δουμε για την οθονη Pocophone F1 Iphone 8 plus Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors LED-backlit IPS LCD, capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.18 inches, 96.2 cm2 (~82.2% screen-to-body ratio) 5.5 inches, 83.4 cm2 (~67.4% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2246 pixels, 18.7:9 ratio (~403 ppi density) 1080 x 1920 pixels, 16:9 ratio (~401 ppi density) Multitouch Yes Yes Protection Corning Gorilla Glass (unspecified version) Ion-strengthened glass, oleophobic coating - MIUI 9.6 (POCO customization) Επισης παντου διαβαζω για κορυφαιες γωνιες θεασης που εχουν ολες οι ips οθονες χρονια τωρα μια χαρα φωτεινοτητα και κατω απο ηλιο και το μαυρο ναι ειναι χαλια οπως και στο iphone 8 plus οπως και σε ολες τις τηλεορασεις ακομα και των 1500 ευρω. Ετσι ειναι οι ips. Κορυφαια χρωματα γωνιες θεασης χαλια μαυρο και αντιθεση. Για αυτο υπαρχουν οι amoled που εχουν τα παραπανω συν την απειρη αντιθεση το απειρο μαυρο κτλ Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odiseas46 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Στις 27/8/2018 στις 11:03 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Σοβαρα εχει βγαλει κανενα η xiaomi με nfc? Εγω βαρεθηκα παντως να βλεπω δικαρτα και να μην ειναι dual active Τα mi 5, redmi note 5 pro, mi 8 που εχω εγω προσωπικα εχουν nfc. Με τα δυο τελευταία ομως να μην εχουν IR blaster, για χρήση τηλεκοντρολ που με βολεύει αρκετά καθως τα χανω συχνα😂. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, odiseas46 είπε Τα mi 5, redmi note 5 pro, mi 8 που εχω εγω προσωπικα εχουν nfc. Με τα δυο τελευταία ομως να μην εχουν IR blaster, για χρήση τηλεκοντρολ που με βολεύει αρκετά καθως τα χανω συχνα😂. Εχω βλακια αυτο, το note 4 με εσωσε σε ενα προβολι που δεν ειχα κοντρολ και ειχε 80 απο εξω γιατι το κλειδωσα και πανω στο προβολι δεν ειχε νουμερα να πατησω 0000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Εχω βλακια αυτο, το note 4 με εσωσε σε ενα προβολι που δεν ειχα κοντρολ και ειχε 80 απο εξω γιατι το κλειδωσα και πανω στο προβολι δεν ειχε νουμερα να πατησω 0000 Πας εστιατοριο εχουν τηλεοραση και θες να αλλαξεις καναλι. Βγαζεις κινητο σε μισο λεπτο κανεις οτι θελεις. Και με air condition και γενικα δουλευει παντου. Τι πιο βολικο δεν ξερω γιατι το αφαιρεσαν τελευταια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, Arkin είπε Παμε να δουμε για την οθονη Pocophone F1 Iphone 8 plus Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors LED-backlit IPS LCD, capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.18 inches, 96.2 cm2 (~82.2% screen-to-body ratio) 5.5 inches, 83.4 cm2 (~67.4% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2246 pixels, 18.7:9 ratio (~403 ppi density) 1080 x 1920 pixels, 16:9 ratio (~401 ppi density) Multitouch Yes Yes Protection Corning Gorilla Glass (unspecified version) Ion-strengthened glass, oleophobic coating - MIUI 9.6 (POCO customization) Επισης παντου διαβαζω για κορυφαιες γωνιες θεασης που εχουν ολες οι ips οθονες χρονια τωρα μια χαρα φωτεινοτητα και κατω απο ηλιο και το μαυρο ναι ειναι χαλια οπως και στο iphone 8 plus οπως και σε ολες τις τηλεορασεις ακομα και των 1500 ευρω. Ετσι ειναι οι ips. Κορυφαια χρωματα γωνιες θεασης χαλια μαυρο και αντιθεση. Για αυτο υπαρχουν οι amoled που εχουν τα παραπανω συν την απειρη αντιθεση το απειρο μαυρο κτλ Υπάρχουν οθόνες και οθόνες. Η τεχνολογία και τα νούμερα που παραθέτεις δεν λένε απολύτως τίποτα. Οι οθόνες των iPhone είναι έτη φωτός μπροστά από οποιαδήποτε άλλη LCD. OLED έχουν και τα Galaxy S και τα LG και Pixel αλλά δεν υπάρχει σύγκριση. Δε θέλω να σκεφτώ οτι δείχνεις τη σύγκριση των χαρακτηριστικών μεταξύ iPhone 8 και Pocophone για να υποστηρίξεις οτι "να, τα ίδια πράγματα έχουν, 700 ευρώ φθηνότερα στο poco" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, Abudi είπε Υπάρχουν οθόνες και οθόνες. Η τεχνολογία και τα νούμερα που παραθέτεις δεν λένε απολύτως τίποτα. Οι οθόνες των iPhone είναι έτη φωτός μπροστά από οποιαδήποτε άλλη LCD. OLED έχουν και τα Galaxy S και τα LG και Pixel αλλά δεν υπάρχει σύγκριση. Δε θέλω να σκεφτώ οτι δείχνεις τη σύγκριση των χαρακτηριστικών μεταξύ iPhone 8 και Pocophone για να υποστηρίξεις οτι "να, τα ίδια πράγματα έχουν, 700 ευρώ φθηνότερα στο poco" Μπορεις να βαλεις διπλα διπλα ενα 8 plus και ενα pocophone και να τα συγκρινεις μονος σου. Κυριως εβαλα τα χαρακτηριστικα για να δειξω το αθλιο ratio των iphone 8 plus με το εξαιρετικο των pocophone. Στα υπολοιπα διαβαζω για πολυ καλη δουλεια απο xiaomi στην οθονη και για καμερα σε συνθηκες μερας στο βραδυ υπαρχει θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos-5 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Ήδη κυκλοφορεί εδώ με τιμή 424! Χαχαχαχαχα ότι να ναι το ελληνικό καπέλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, mitsos-5 είπε Ήδη κυκλοφορεί εδώ με τιμή 424! Χαχαχαχαχα ότι να ναι το ελληνικό καπέλο https://www.bestprice.gr/item/2155398125/xiaomi-poco-f1-64gb.html?fromq=pocophone&from=cat-single Μη κοιτας ενα ακυρο μαγαζι που το εβαλε πρωτο πρωτο μπας και τσιμπησει κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα