aleilo03 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα Εδώ και λίγες μέρες ο 7700Κ μου έχει αρχίσει και κάνει κάτι απότομες αυξήσεις στη θερμοκρασία του χωρίς να κάνω σχεδόν τίποτα...Εκεί που παίζει στους 38-40 βαθμούς χτυπάει κάτι 74αρια στα καλά καθούμενα και παίρνουν μπροστά ανεμιστήρες κτλ με Load 4% πχ...Σε παιχνίδια, για παράδειγμα στο BF1 βαράει 100αρια και κολλάει το σύστημα.. Έχει πάνω υδρόψυξη Kraken X62 και πριν λίγο έβαλα και φρέσκια πάστα αλλά πάλι τα ίδια Τρέχω τελευταία έκδοση bios για την Z270E της ASUS και δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.. Από την αρχή βέβαια ο επεξεργαστής χτύπαγε υψηλές θερμοκρασίες αλλά όχι έτσι στο άκυρο και πόσο μάλλον 100 βαθμούς σε παιχνίδι... Λέτε να ανοίξω ticket στην Intel για αντικατάσταση?Είναι σε εγγύηση ακόμα απλά αγοράστηκε από το εξωτερικό.. Αν έχετε καμία άλλη ιδέα θα σας ήμουν ευγνώμων!! Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από aleilo03
FasTaker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Tον τρεχεις stock ή του εχεις φτασει το OC στον Θεό;
mindtrapper Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Release the Kraken! Δοκίμασε με καμία αερόψυκτρα γιατί έχω μια εντύπωση ότι η Χ62 παραδίδει αντλία ή έχει φάει κανένα κόλλημα το Cam. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα