Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω  το ακολουθο συστημα και ξαφνικα σημερα δεν μου εμφανιζει τιποτα στην οθονη δεν μπαινει σε μπαιος ενω κανει ρισταρτ μονο του καθε περιπου 4-5 δευτερολεπτα.... (i5 2400 h61-s2pv 8gb ram) εχω δοκιμασει να βαλω hhd,gpu,αλλο psu αλλα τιποτα... δεν ξερω τι παιζει, ευχαριστω για τον χρονο σας

Επεξ/σία από ARGYVI
Ορθογραφικο
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αφού έβαλες άλλο σκληρό ,gpu/psu τότε μαλον έχει χαιρετίσει η μητρική η οι μνήμες

αν υπάρχει η δυνατότητα να δοκίμαζες σε κάποιο άλλο σύστημα τις μνήμες.

ριξε και ενα clear cmos μπας και γινει τίποτα αν δεν έχει jumper η μητρική κλείσε τροφοδοτικό βγάλε την μπαταριά της μητρικής και πάτα μερικές φόρες το power button  άστο κάνα 5λεπτο ξανά βάλε μπαταριά και δες μήπως μπει στο bios

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ.

τα ιδια.. :P

εντωμεταξυ το παραξενο ειναι οτι εκανα ρεσταρτ και μετα παρουσιαστικε αυτο... ενω μεχρι εκεινη την ωρα λειτουργουσε κανονικα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, ARGYVI είπε

Όχι αλλά έχω σκοπό να δοκιμάσω... 

κουμπωσα και αλλον επεξεργαστη και κανει το ιδιο

Δημοσ.

Για βγαλε εντελως τις μνημες και ξεκινα το...Ηχειακι εχεις στην μητρικη? Αν εχεις και δεν κανει τουτ τουτ λογο ελλειψης μνημης, τοτε δεν νιωθει εντελως...

Αν εχεις 2 dimm μνημης δυσκολο να τα παιξανε ταυτοχρονως και τα 2 αρα.. Ολα προς μητρικη οδηγουν..

Δημοσ.

Αφού δοκίμασες και δεύτερο psu, νομίζω πως φταίει η μητρική σου. Όταν η 970-G45 μου τα είχε φτύσει, έκανε ακριβώς τα ίδια. Συνεχόμενες επανεκκινήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...