ARGYVI Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) εχω το ακολουθο συστημα και ξαφνικα σημερα δεν μου εμφανιζει τιποτα στην οθονη δεν μπαινει σε μπαιος ενω κανει ρισταρτ μονο του καθε περιπου 4-5 δευτερολεπτα.... (i5 2400 h61-s2pv 8gb ram) εχω δοκιμασει να βαλω hhd,gpu,αλλο psu αλλα τιποτα... δεν ξερω τι παιζει, ευχαριστω για τον χρονο σας Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από ARGYVI Ορθογραφικο
FORIS78 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 αν έχεις 2 στικακια μνήμης δοκίμασε πρώτα με το ένα σε όλα τα slot και μετά με τα άλλο
FORIS78 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) αφού έβαλες άλλο σκληρό ,gpu/psu τότε μαλον έχει χαιρετίσει η μητρική η οι μνήμες αν υπάρχει η δυνατότητα να δοκίμαζες σε κάποιο άλλο σύστημα τις μνήμες. ριξε και ενα clear cmos μπας και γινει τίποτα αν δεν έχει jumper η μητρική κλείσε τροφοδοτικό βγάλε την μπαταριά της μητρικής και πάτα μερικές φόρες το power button άστο κάνα 5λεπτο ξανά βάλε μπαταριά και δες μήπως μπει στο bios Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από FORIS78
ARGYVI Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 εχω δοκιμασει clear cmos αλλα τα ιδια...
ARGYVI Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 τα ιδια.. εντωμεταξυ το παραξενο ειναι οτι εκανα ρεσταρτ και μετα παρουσιαστικε αυτο... ενω μεχρι εκεινη την ωρα λειτουργουσε κανονικα
ARGYVI Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 22 ώρες πριν, ARGYVI είπε Όχι αλλά έχω σκοπό να δοκιμάσω... κουμπωσα και αλλον επεξεργαστη και κανει το ιδιο
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Για βγαλε εντελως τις μνημες και ξεκινα το...Ηχειακι εχεις στην μητρικη? Αν εχεις και δεν κανει τουτ τουτ λογο ελλειψης μνημης, τοτε δεν νιωθει εντελως... Αν εχεις 2 dimm μνημης δυσκολο να τα παιξανε ταυτοχρονως και τα 2 αρα.. Ολα προς μητρικη οδηγουν..
ARGYVI Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 το εχω κανει και χωρις ραμ κανει τα χαρακτηριστικα μπεεπ
Undertaker25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Αφού δοκίμασες και δεύτερο psu, νομίζω πως φταίει η μητρική σου. Όταν η 970-G45 μου τα είχε φτύσει, έκανε ακριβώς τα ίδια. Συνεχόμενες επανεκκινήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα