vairass Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Στράβωσε το usb και δεν βγάζει σήμα στην τηλεόραση.. Υπάρχει περίπτωση να φτιάχνεται;
nikos903 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Το USB στράβωσε ή το HDMI? Σε κάθε περίπτωση μπορείς είτε να ανοίξεις και να ξανακολλήσεις την θύρα ή αν έχει σπάσει να την αλλάξεις ή να κολλήσεις καλώδιο καινούργιο, ότι βολεύει καλύτερα. Αν δεν έχει θέμα η πλακέτα δεν έχεις θέμα δηλαδή, φτιάχνει, απλά αν δεν μπορείς μόνος σου και το πας έξω δεν ξέρω πόσο θα σου πάρουν και αν συμφέρει. 1
vairass Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, nikos903 είπε Το USB στράβωσε ή το HDMI? Σε κάθε περίπτωση μπορείς είτε να ανοίξεις και να ξανακολλήσεις την θύρα ή αν έχει σπάσει να την αλλάξεις ή να κολλήσεις καλώδιο καινούργιο, ότι βολεύει καλύτερα. Αν δεν έχει θέμα η πλακέτα δεν έχεις θέμα δηλαδή, φτιάχνει, απλά αν δεν μπορείς μόνος σου και το πας έξω δεν ξέρω πόσο θα σου πάρουν και αν συμφέρει. Δεν βρίσκω ανταλλακτικό, χάλασε το usb τελικά.
nikos903 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Τι εννοείς δεν βρίσκεις ανταλλακτικό; Γεμάτος ο τόπος είναι, οτι τύπο USB θες βρίσκεις. Στην χειρότερη πάρε ένα κοντό καλώδιο και κόλλα το. 1
vairass Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, nikos903 είπε Τι εννοείς δεν βρίσκεις ανταλλακτικό; Γεμάτος ο τόπος είναι, οτι τύπο USB θες βρίσκεις. Στην χειρότερη πάρε ένα κοντό καλώδιο και κόλλα το. Ωπα λάθος έκανα εγώ... Χάλασε ΤΟ HDMI ΤΟ πήγα σε μάστορα σήμερα, χάλασαν τα πινακια μέσα και δεν βγάζει εικόνα καθόλου μόνο παίρνει μπροστά. Οπότε χρειάζομαι hdmi ανταλλακτικό.
nikos903 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Και η hdmi αλλάζει αλλά είναι πολλά τα πινς και είναι λίγο πιο δύσκολο, τώρα με 10-15€ που έχει το chromecast δεν ξέρω αν αξίζει να μπεις σε αυτήν την διαδικασία... Πάντως σαν ανταλλακτικό η θύρα άντε να έχει 2€, αλλα αυτά που θα σου πάρει για να την κολλήσει το μαγαζί που θα το πας λογικά θα είναι παραπάνω απο τα 15 που έχει το chromecast άρα....
vairass Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 28 λεπτά πριν, nikos903 είπε Και η hdmi αλλάζει αλλά είναι πολλά τα πινς και είναι λίγο πιο δύσκολο, τώρα με 10-15€ που έχει το chromecast δεν ξέρω αν αξίζει να μπεις σε αυτήν την διαδικασία... Πάντως σαν ανταλλακτικό η θύρα άντε να έχει 2€, αλλα αυτά που θα σου πάρει για να την κολλήσει το μαγαζί που θα το πας λογικά θα είναι παραπάνω απο τα 15 που έχει το chromecast άρα.... 15 που το βρήκες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα