Fotis Deutschland Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Καλησπερα αναμεσα σε sedan Και hatchback τι θα επιλεγατε και γιατι? 1
KoreanW Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 αναλόγως το ζητούμενο ένα δίλημμα ανάμεσα σε C-Klasse και σε A-Klasse είναι διαφορετικό από το δίλημμα Golf vs Passat επίσης άλλο το sedan Passat και άλλο το sedan Fiat Tipo, όπως επίσης άλλο το hatchback Polo και άλλο το Golf
Fotis Deutschland Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Αναμεσα σε passat και Golf?
KoreanW Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Fotis Deutschland said: Αναμεσα σε passat και Golf? θα περίμενα κάποιους μήνες να δω το επόμενο Golf και πάλι αναλόγως το ζητούμενο και τις τιμές Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από KoreanW
BritGreek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Απο θέμα πορτ μπαγκάζ, νομίζω δεν υπάρχει σύγκριση. Μου τη σπάει, όμως, που τα περισότερα sedan δεν έχουν υαλοκαθαριστήρα στο πίσω τζάμι. Γενικά, είμαι υπέρ του μεγάλου αυτοκινήτου.
KoreanW Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) τα sedan δε λέγονται τυχαία τριών όγκων, σημαίνει ότι ο όγκος του πορτμπαγκάζ του sedan δε γίνεται ενιαίος με το σαλόνι όπως σε ένα hatchback εν ολίγοις, στο hatchback ο όγκος του χώρου αποσκευών είναι πιο εκμεταλλεύσιμος και ευέλικτος 2 minutes ago, Fotis Deutschland said: Δεω εχω οικογενεια. μάλλον hachback λοιπόν, αλλά και πάλι δεν υπάρχει κανόνας, υπάρχουν ζητούμενα μόνο Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από KoreanW 1
Whargoul Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Στο προηγούμενο επεισόδιο του "Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω - Η γκάμα της VW", με πρωταγωνιστή τον TS, είχαμε " H απόλυτη μάχη Sedan - SUV, Tiguan ή Passat οεοοο??? Σε αυτό το επεισόδιο, "Passat ή Golf, μήπως τα sedan είναι πλέων ξεπερασμένα?". Το επόμενο θα είναι "Golf ή Up, χρειάζομαι όντως τους χώρους???" Ευτυχώς που η VW σταματά στα τετράτροχα και δεν βγάζει και παπάκια γιατί θα θέλαμε 3 seasons. 2
Whargoul Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε Οκ. Είσαι ελεύθερος να βγάλεις όσα επεισόδια θέλεις. Humor κάνουμε. Εγώ προσωπικά για νέο, χωρίς άμεσες οικογενειακές υποχρεώσεις και για αυτοκίνητο πόλης (και όχι μόνο), προτιμώ sport mini-κατηγορίας. Εάν ήταν πλήρως απροβλημάτιστα τα Cooper S, θα στο πρωτινά αυτό. Οδηγική ευχαρίστηση, σπιρτάδα, ευκολία παρκαρίσματος και κατανάλωση συνδυασμένα, δεν θα βρεις πουθενά. Εάν σκέφτεσαι οικογενειακές υποχρεώσεις, αυτός ο οδηγός θα βοηθήσει Spoiler Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από Whargoul
Fotis Deutschland Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Το ξέρω ότι κανείς πλάκα.Μαλλον θα πάρω το Tiguan.
Nickokin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Γιατί δεν κοιτάς και το Τ-Roc που είναι κάτι ανάμεσα σε golf και tiquan.....
Fotis Deutschland Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Για πείτε απόψεις Golf η Passat?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα