Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφερει το θεμα ειναι οταν ερθει στην Ευρωπη απο που θα μπορεσουμε να το προμηθευτουμε.Και αν μπορουμε φυσικα γιατι τους εχω ικανους εδω να σου ζητανε εκκαθαριστικο 20.000 ευρω για να στο εγκρινουν.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lak10 είπε

Σε γνωστο ελληνικο gaming site θα κλαινε και θα λενε ποσο κακη ειναι η βιομηχανια για κανα μηνα θα πρεπει να κοψουμε την ακροαση

Ποιο εννοείς; 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, panosveto12 είπε

Άμα είναι να το κάνουν και το gaming σαν την Vodafone να μου λείπει . Θα το κόψω το άθλημα να ησυχάσω . 

Δηλαδή ρε φίλε τι ακριβώς σε ενοχλεί δηλαδή? Εξήγησέ μας να καταλάβουμε κι εμείς μπας και ενοχληθούμε 

5 ώρες πριν, lak10 είπε

Σε γνωστο ελληνικο gaming site θα κλαινε και θα λενε ποσο κακη ειναι η βιομηχανια για κανα μηνα θα πρεπει να κοψουμε την ακροαση

Σε γνωστΆ εννοείς μάλλον φίλε μου. Άσ'τα να πάνε.

Δημοσ.

Αηδία, πρέπει να είσαι 15χρονος, να στο πάρει ο μπαμπάς, για να βρει χρόνο να παίξει οσο περισσοτερα  παιχνίδια αλλιώς δεν αξίζει.

Και εγώ 5-6 τον χρόνο παίζω και τα 2-3 να τερματιζω και με όχι όλα τα achievements...

Οπότε όποιος έχει χρόνο και ας είναι 35 και θέλει να καίγεται στον καναπέ να το πάρει και οι 15 χρόνοι που δεν φωνάζουν οι γονείς για τους βαθμούς στο σχολείο...

• Confused 1
Δημοσ.

Καλά το site αυτό ανεκαθεν ανέκδοτο ηταν, δεν τους διαβάζει κανείς, δεν ενδιαφέρει κανέναν παρά παρεάκι 5 νοματαιων. 

Δημοσ.
Στις 28/8/2018 στις 7:27 ΠΜ, atsddd είπε

Απλά στην Ευρώπη θα είναι υποχρεωμένη για δύο χρόνια εγγύηση. Σε όλες τις χώρες. Ήταν κάτι στο οποίο και η apple είχε αντιδράσει αρχικά και προσπαθούσε να το κάνει γαργάρα, αλλά καμία εταιρεία δεν ξεφεύγει απ αυτό. 

Βέβαια αυτό ίσως σημαίνει και μικρή αύξηση συνδρομής για να καλυφθεί αυτού του είδους η ζημιά. 

Φίλε μου αυτό δεν ισχύει, στην Ελλάδα τουλάχιστον, ενώ σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα υπάρχει νόμος για 2 χρόνια εγγύηση μπορώ να σου πώ με απόλυτη σιγουριά (από εμπειρία και δική μου και άλλων), ότι η Sony πχ στα PlayStation δίνει μόνο 1 έτος ( εγώ την έπαθα με PS3 και όσο και να μίλησα με το support και το service και να απειλούσα η καλύτερη πρόταση τους ήταν να τους δώσω το δικό μου και 260 ευρώ για ανακατασκευασμένο και απλά πήγα και πήρα άλλο σε προσφορά τότε από 340 στα 240 και μου έμεινε η κονσολα) και νομίζω ότι σε εμάς το πέρασε και η Appe αλλά για αυτό δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/8/2018 στις 1:57 ΠΜ, aris1986 είπε

Αηδία, πρέπει να είσαι 15χρονος, να στο πάρει ο μπαμπάς, για να βρει χρόνο να παίξει οσο περισσοτερα  παιχνίδια αλλιώς δεν αξίζει.

Και εγώ 5-6 τον χρόνο παίζω και τα 2-3 να τερματιζω και με όχι όλα τα achievements...

Οπότε όποιος έχει χρόνο και ας είναι 35 και θέλει να καίγεται στον καναπέ να το πάρει και οι 15 χρόνοι που δεν φωνάζουν οι γονείς για τους βαθμούς στο σχολείο...

Μάλιστα. Είναι αηδία λοιπόν να προσφέρει η ίδια η εταιρία απευθείας τρόπο να αγοράσεις την κονσόλα, με 2 χρόνια την υπηρεσία του online multiplayer και επισης 2 χρονια την δεξαμενή 180 παιχνιδιών (αν υπολογίσεις οτι κάθε μήνα μπαίνουν και βγαίνουν περίπου 3 παιχνίδια) σε ανθρώπους και οικογένειες που δεν αντέχουν οικονομικά να δώσουν ενα μεγάλο ποσό μπράφ, και ολα αυτά ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟ. Τα 240 ευρώ του game pass που προβάλεις σαν τον καρκίνο του gaming είναι 3μιση full priced παιχνίδια. Εσύ παίξε όσο θέλεις, κάνε ότι θέλεις και να σου πω κι όλας, δεν σε ρώτησε και κανένας τίποτα. Το να θεωρείς αηδία όμως μια μοναδική ευκαιρία να ασχοληθεί κάποιος που δεν μπορούσε νωρίτερα με το gaming, τότε φίλε μου ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται ή έχεις τατού επάνω σου το σήμα του PlayStation ή PCMR.

Επεξ/σία από DarthGRE
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DarthGRE είπε

Μάλιστα. Είναι αηδία λοιπόν να προσφέρει η ίδια η εταιρία απευθείας τρόπο να αγοράσεις την κονσόλα, με 2 χρόνια την υπηρεσία του online multiplayer και επισης 2 χρονια την δεξαμενή 180 παιχνιδιών (αν υπολογίσεις οτι κάθε μήνα μπαίνουν και βγαίνουν περίπου 3 παιχνίδια) σε ανθρώπους και οικογένειες που δεν αντέχουν οικονομικά να δώσουν ενα μεγάλο ποσό μπράφ, και ολα αυτά ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟ. Τα 240 ευρώ του game pass που προβάλεις σαν τον καρκίνο του gaming είναι 3μιση full priced παιχνίδια. Εσύ παίξε όσο θέλεις, κάνε ότι θέλεις και να σου πω κι όλας, δεν σε ρώτησε και κανένας τίποτα. Το να θεωρείς αηδία όμως μια μοναδική ευκαιρία να ασχοληθεί κάποιος που δεν μπορούσε νωρίτερα με το gaming, τότε φίλε μου ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται ή έχεις τατού επάνω σου το σήμα του PlayStation ή PCMR.

Kανεις λαθος Xbox one S εχω 32 χρονων μαντραχαλος!😁

Δημοσ.
Στις 31/8/2018 στις 5:16 ΜΜ, aris1986 είπε

Kανεις λαθος Xbox one S εχω 32 χρονων μαντραχαλος!😁

Εξήγησε μου σε παρακαλώ για ποιο λόγο είναι αηδία το totall access.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...