margaritagr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 The day is here... Βγήκε η επιδότηση που περίμενα και οι δυο συσκευες έχουν διαφορά γυρω στα 40€ όποτε επιβεβαιώνεται το διλημμα. Ειχα γράψει και εδώ σε αλλο τοπικ πριν λίγες μέρες και γενικά έχω δει πολλα βίντεο , έχω διαβάσει, και απόφαση ακόμα δε μπορω να παρω εχω ως σήμερα το α5 2017 το οποίο μου βγήκε χειρότερο του 2016 αφού έχει τύχει να κάνει restart μονο του κάποιες φορές, και τρώει κοληματα. Η μπαταρία του ειναι πολυ καλή , παρα πολυ καλή βασικά και η κάμερα του πάσχει στην έλλειψη ois το οποίο ειναι ορατό κυρίως στο βίντεο. Η μπροστινή selfie ειναι πολυ καλή. Εμενα τα κοληματα μου τη δίνουν ΑΠΕΙΡΑ και επισης θέλω οσο το δυνατόν καλύτερη φωτογραφική. Δε με ενδιαφέρουν δακτυλικά αποτυπώματα ουτε ραδιόφωνα. Θέλω επισης την πιστοποίηση για την αντοχή σε νερό/σκόνη. Πως έχω δει οτι διαφοροποιούνται τα δυο? Α8 +πολυ καλή selfie cam, πολυ καλή αυτονομία, οθόνη βελτίωμενη σε σχέση με το α5, ύπαρξη bezels στην οθόνη-αντοχή -ελειψη ois S8 +καλύτερη πίσω κάμερα με ois, θεωρητικά καλύτερος επεξεργαστής - edge οθόνη , χαμηλότερη αυτονομία Για την μπροστά κάμερα του s8 δεν έχω άποψη, δεν την έχω δοκιμάσει
vargas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο . Το s8 είναι χαοτικα μπροστά σε όλα .ο 835 δεν είναι θεωρητικά μπροστά είναι στην πραγματικότητα πολύ μπροστά από το αδύναμο cpu που φοράει το α8 Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από vargas 1 1
SeNNinhA Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, margaritagr είπε The day is here... Βγήκε η επιδότηση που περίμενα και οι δυο συσκευες έχουν διαφορά γυρω στα 40€ όποτε επιβεβαιώνεται το διλημμα. Ειχα γράψει και εδώ σε αλλο τοπικ πριν λίγες μέρες και γενικά έχω δει πολλα βίντεο , έχω διαβάσει, και απόφαση ακόμα δε μπορω να παρω εχω ως σήμερα το α5 2017 το οποίο μου βγήκε χειρότερο του 2016 αφού έχει τύχει να κάνει restart μονο του κάποιες φορές, και τρώει κοληματα. Η μπαταρία του ειναι πολυ καλή , παρα πολυ καλή βασικά και η κάμερα του πάσχει στην έλλειψη ois το οποίο ειναι ορατό κυρίως στο βίντεο. Η μπροστινή selfie ειναι πολυ καλή. Εμενα τα κοληματα μου τη δίνουν ΑΠΕΙΡΑ και επισης θέλω οσο το δυνατόν καλύτερη φωτογραφική. Δε με ενδιαφέρουν δακτυλικά αποτυπώματα ουτε ραδιόφωνα. Θέλω επισης την πιστοποίηση για την αντοχή σε νερό/σκόνη. Πως έχω δει οτι διαφοροποιούνται τα δυο? Α8 +πολυ καλή selfie cam, πολυ καλή αυτονομία, οθόνη βελτίωμενη σε σχέση με το α5, ύπαρξη bezels στην οθόνη-αντοχή -ελειψη ois S8 +καλύτερη πίσω κάμερα με ois, θεωρητικά καλύτερος επεξεργαστής - edge οθόνη , χαμηλότερη αυτονομία Για την μπροστά κάμερα του s8 δεν έχω άποψη, δεν την έχω δοκιμάσει Εαν επιλεξεις κινητο με βαση την selfie camera παντως θα εισαι αξια της τυχης σου! Δεν υπαρχει σοβαρη συγκριση αναμεσα στα δυο. Τι το συζηταμε. S8! Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από SeNNinhA 2 2
stavros750 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, vargas είπε Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο . Το s8 είναι χαοτικα μπροστά σε όλα .ο 835 δεν είναι θεωρητικά μπροστά είναι στην πραγματικότητα πολύ μπροστά από το αδύναμο cpu που φοράει το α8 Παρένθεση,τον 835 τον έχουν μόνο τα Αμερικάνικα και κινέζικα μοντέλα ,το ευρωπαϊκό έχει τον Exynos 8895.
vargas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, stavros750 είπε Παρένθεση,τον 835 τον έχουν μόνο τα Αμερικάνικα και κινέζικα μοντέλα ,το ευρωπαϊκό έχει τον Exynos 8895. Όντως αλλά είναι αντίστοιχος του 835 που σημαίνει ότι η διαφορά μεταξύ των 2 παραμένει . Έχει κάνει πάντως καλή δουλειά η sammy στο brand name σε σημείο που κινητά των 200 ευρώ μπορούν να πωλούνται 350
stavros750 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, vargas είπε Όντως αλλά είναι αντίστοιχος του 835 που σημαίνει ότι η διαφορά μεταξύ των 2 παραμένει . Έχει κάνει πάντως καλή δουλειά η sammy στο brand name σε σημείο που κινητά των 200 ευρώ μπορούν να πωλούνται 350 Όντως είναι αντίστοιχος αλλά δυστυχώς σε GPU μένει πολύ πίσω, γιατί το κομμάτι αυτό το έχει αναλάβει η Mediatek. Αν έφερνε και Ευρώπη Snapdragon,ίσως έπαιρνα Samsung αλλά τώρα όχι(για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία). Καλά εννοείται έχει κάνει δουλειά αλλά προσωπικά δεν της δίνω πολύ χρόνο ζωής, έχουν ξυπνήσει αρκετοί και ακόμη και οι "ασχετοι" έχουν γνωστούς που θα τους προτείνουν ένα xiaomi στα μισά λεφτά ή έστω ένα huawei αν θέλουν καλύτερη κάμερα. Εδώ Ελλάδα χάνει συνέχεια μερίδιο στα midrange η Samsung, εξωτερικό δεν ξέρω.
ziaba Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, stavros750 είπε Όντως είναι αντίστοιχος αλλά δυστυχώς σε GPU μένει πολύ πίσω, γιατί το κομμάτι αυτό το έχει αναλάβει η Mediatek. Αν έφερνε και Ευρώπη Snapdragon,ίσως έπαιρνα Samsung αλλά τώρα όχι(για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία). Καλά εννοείται έχει κάνει δουλειά αλλά προσωπικά δεν της δίνω πολύ χρόνο ζωής, έχουν ξυπνήσει αρκετοί και ακόμη και οι "ασχετοι" έχουν γνωστούς που θα τους προτείνουν ένα xiaomi στα μισά λεφτά ή έστω ένα huawei αν θέλουν καλύτερη κάμερα. Εδώ Ελλάδα χάνει συνέχεια μερίδιο στα midrange η Samsung, εξωτερικό δεν ξέρω. που κολλάει η ΜΤΚ εδώ?
stavros750 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, ziaba είπε που κολλάει η ΜΤΚ εδώ? Λάθος μου,θεώρουσα την Mali GPU την κατασκευάζει η Mediatek. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από stavros750
TEOKOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Και σιγά μην μένει πίσω ο Mali. Γρηγορότερος είναι.
margaritagr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Και σιγά μην μένει πίσω ο Mali. Γρηγορότερος είναι. Κι εσυ s8 ψηφιζεις;
Christos c_k Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Γενικα εισαι απαιτητική σαν χρήστης? Το S8 είναι σαφως ανωτερο σε όλους τους τομείς εκτος μπαταρίας αλλα και πάλι δεν θα έχεις θεμα. Τη μερα θα τη βγάζεις. Η selfie του καμερα είναι αρκετά καλή και θα σε καλύψει απόλυτα αν σε προβληματίζει αυτο. Αν θέλεις να εχεις καλύτερη μπαταρία σε σχέση με το απλό S8 πάρε το S8+ (3500 mΑh) εφόσον δεν έχεις θέμα με τη μεγαλύτερη οθονη και τα χρηματα φυσικά. 1
samsunglife Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, GianniSM είπε S8+ αν μπορείς, πάντως όχι Α8 Γιατί όχι α8; τόσο χάλια είναι;
Christos c_k Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Ωραίο και το Α8 καλύπτει σε όλα. Απλα για αυτα που προσφερει ειναι κάπως τσιμπημενο τιμολογιακα.Και σε σχέση με το S8 υπολείπεται σε πολλά! Μαλιστα, το φέτινο Α8 ειναι ετη φωτος μπροστά σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα Α και πάταει κάτω πολλα midrange σημερινα κινητά!
GianniSM Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, samsunglife είπε Γιατί όχι α8; τόσο χάλια είναι; Δεν είναι χάλια, απλά το S8 είναι καλύτερο, και προσφέρει περισσότερα για τα χρήματα που θα δώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα