Προς το περιεχόμενο

Ποιον απο τους 2 δισκους να χρησιμοποιησω;

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρειζομαι τη βοηθεια  σας .Εχω εναν σταθερο υπολογιστη με i5 2310 8gb ram gtx 770 windows 10 x64

Τον χρησιμοποιω κυριως για gaming και μεχρι τωρα ειχα εναν σκληρο δισκο 500 αρι   ------->st 500dm002

Δυστυχως ο δισκος αποδειχθηκε μικρος σε χωρητικοτητα για καποιον που θελει να εχει 7-8  παιχνιδια εγκατεστημενα  οποτε εχω μπει στη διαδικασια τωρα που θα ξανακανω format αν θα πρεπει να συνεχισω να εχω τον ιδιο η  εναν που ειναι διπλασιος σε χωρητικοτητα    st 1000dl002

Το θεμα μου ειναι οτι ο 500αρης ειναι 7200 rpm ενω ο 1tb 5900rpm 

Απλα θα ηθελα τη γνωμη σας για το αν μπορω να χρησιμοποιησω τον 1tb γιατι οπως εχω ακουσει καποιες φορες οι λιγοτερες στροφες μπορει να αντισταθμιζονται με καποιο αλλο στοιχειο των δισκων  και επισης οτι οι 5400 δεν εχουν σημαντικες διαφορες με τις 7200.

Δυνατοτητα αγορας δισκου αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει.

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Επεξ/σία από vagelis81
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο 1ΤΒ εκτός απο μικρότερη ταχύτητα περιστροφής είναι και sata2 το οποιό σημαίνει μίση ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Θα δεις αισθητή διαφορά προς τα κάτω στην ταχυτητα boot-loading κτλ

κάνε clone τον 500αρη στον 1tb και δοκίμασε τον.... Εαν το μόνο που σε ενδιαφέρει ειναι η χωρητικότα αλλαξε τους. Αλλιώς πουλα και τους 2 και παρε εναν 1ΤΒ Sata3

Γιατι δεν βαζεις και τους 2 εφοσων τους εχεις?

Αφηνεις τον 7200 για win/programs και περνας τα games στον 5900.

Θα ναι σιγουρα πιο αργος αλλα νομιζω πως δεν θα δεις τρομακτικη διαφορα σε games.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...