giostau Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Καλημέρα, εγώ, πολύ πρόσφατα, βασισμένος στα reviews του ADAC, πήρα το KIDDY Evo-Luna i-Size Ο μικρός με το που μπαίνει κοιμάται! Εμείς έχουμε τη βάση μόνιμα στο αμάξι, και παίρνουμε το καρεκλάκι με το μωρό στο σπίτι. 1
Tmark Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Γιατί κοιτάς για combination seat; Δεν είναι καλή ιδέα. Γιατί το λες αυτό?
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Tmark said: Γιατί το λες αυτό? Υπάρχουν μερικές αλήθειες που ισχύουν από πάντα, όπως ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή ή ότι το σουβλάκι είναι καλύτερο από την πίτσα. Ένας τέτοιος κανόνας καθολικής ισχύος είναι ότι ποτέ, μα ποτέ δεν ξυπνάμε ένα νεογέννητο όταν κοιμάται. Π-Ο-Τ-Ε, όμως. Εκτός κι αν πέφτει μετεωρίτης στο σπίτι σου εκείνη την ώρα ξέρω 'γω. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να πάθει ένα υγιές μωρό είναι να μην τρώει, γιατί σε θλίβει. Το δεύτερο χειρότερο πράγμα που μπορεί να πάθει ένα νεογέννητο είναι να μην κοιμάται. Είναι ένα πράγμα που σου βιάζει την ψυχή, πραγματικά εξοντωτικό. Οπότε όταν θα έχει μείνει άυπνο μέχρι τις 4:00 τα ξημερώματα, θα αναγκαστείς να το βγάλεις βόλτα με το αμάξι σου, γιατί άνθρωπος είσαι, να ξεκουραστείς δυο ώρες πριν πας για δουλειά, μιας και το αυτοκίνητο έχει την τάση να τα κοιμίζει σε χρόνο dt. Την ώρα που θα κοιμάται σαν γατσουλίνι στο κάθισμά του, λοιπόν, το τελευταίο πράγμα στον κόσμο που θες εκείνη τη στιγμή θα είναι να ξυπνήσει, πράγμα που είναι δεδομένο ότι θα συμβεί αν το βγάλεις από το κάθισμά του. Οπότε, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και στη γυναίκα σου και πάρτε ένα κάθισμα τύπου «αυγό» κατηγορίας 0 ή 0+, που να μπορείς να το βγάζεις από το αυτοκίνητο μαζί με το μωρό, όταν αυτό κοιμάται και σε 12-15 μήνες παίρνεις άλλο μεγαλύτερο. Μην κάνεις το λάθος και πάρεις κάθισμα που μπαίνει μόνιμα στο αυτοκίνητο, τα λεφτά πάνω κάτω ίδια θα σου βγουν. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από Malthador 4
DhZou Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Θέλω κι εγώ καθοδήγηση, Μωρό 5μιση μηνών, τώρα έχουμε ένα δανεικό τύπου "αυγό" κατηγορίας 0 το οποίο πρέπει να επιστρέψουμε το Νοέμβριο που το δικό μας θα είναι 8 μηνών και περίπου 9 (ή και παραπάνω) κιλά. Τι προτείνετε να πάρω έχοντας σχετικά περιορισμένο budget; Τι κατηγορία αρχικά και το μοντέλο το βρίσκουμε. Παρατηρώ ότι αυτά που είναι για 9-25 ή 36 κιλά είναι μόνο front facing, κάνω λάθος; Σ' αυτή την περίπτωση μήπως είναι προτιμότερο ένα 0-25 ή 0-36 ώστε μέχρι τα 13 κιλά να το έχω γυρισμένο προς τα πίσω;
nemesiskp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγω νέο θέμα συνεχίζω εδώ. Ψάχνω ένα κάθισμα για την μικρή η οποία σιγά σιγά πλησιάζει τα 9 κιλά και το κλασσικό αυγό αρχίζει να μην την χωράει. Για αρχή βρήκα το britax romer advance fix r και περισσότερο το Cybex pallas m fix rumba. Το θέμα μου είναι ότι αυτά τα καθίσματα είναι μόνο για front facing ενώ παντού διαβάζω ότι μέχρι κάποια 1,5 ετών σχεδόν πρέπει να κοιτάει πίσω το παιδί. Οπότε ψάχνω ένα κάθισμα από 9-36kg (αν υπάρχει) ή 0-36 που να γυρνάει από πίσω μπροστά. Έτσι θα βολευτεί και η μικρή σε μεγαλύτερο κάθισμα και θα μου μείνει για όταν θα την γυρίσω μπροστά. Σε καλή μάρκα έχω βρεί το Joie every stage fx αλλά δεν βρίσκω crash test από adac κλπ. Να επισημάνω ότι το αμάξι δεν έχει iso fix σύστημα και το κάθισμα δένει με την ζώνη. Στο μέλλον υπάρχει η προοπτική για αγορά νέου αυτοκινήτου,οπότε και με τα δύο συστήματα θα βόλευε(αν και νομίζω ότι τα περισσότερα έχουν υποστίριξη και για τα δύο συστήματα). Έχετε κάποια πρόταση; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από nemesiskp
GMALAB Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 https://www.skroutz.gr/s/21451077/Cangaroo-Motion-Beige.html Μπορείτε να μου πείτε γνώμες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα