Προς το περιεχόμενο

Download files with BitTorrent,HOW????

tnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν βρήκα μία σελίδα από όπου μπορείς να κατεβάσεις αρχεία αλλά για να κατεβούν πρέπει να έχεις το BitTorrent, το κατέβασα και αυτό αλλά όταν πατάω να κατεβεί ένα αρχείο μου γράφει:

"Problem connecting to tracker - <url open error (10061, 'Connection Refused')>"

Τί μπορεί να φταίει?? Τί να κάνω?? Τα αρχεία τα συγκεκριμένα δεν τα βρίσκω πουθενά αλλού......

Α, έχω Windows XP και το BitTorrent 3.3....

Δημοσ.

Apla me to bittorent 8a prepei na to exeis sunexeia online gia na sunde8ei me ton allo xrhsth...

To error sto bgazei epeidh o allos xrhsths den einai online...

An exeis DSL asto online gia na katebasei to file pou 8es...

Filika

N1ghtW0lf

Δημοσ.

Πώς να το έχω συνεχώς on-line? Dsl έχω.

Αφού μου βγάζει μήνυμα λάθους και μετά μένει εκεί...

Μήπως έχεις βρεί καμιά άλλη έκδοση του???

Σε ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια....

Δημοσ.
Πώς να το έχω συνεχώς on-line? Dsl έχω.

Αφού μου βγάζει μήνυμα λάθους και μετά μένει εκεί...

Μήπως έχεις βρεί καμιά άλλη έκδοση του???

Σε ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια....

Tsekares tpt FAQ kai help files??

Yparxei kapoio site gia to bittorent?

Δημοσ.

Σίγουρα κάνεις την σωστή διαδικασία tnt? Πρωτα κατεβάζεις το torrent αρχείο με save target as.. και μετα το τρέχεις απο το pc σου.

Αν μεχρι εκεί όλα ειναι καλά αλλά δεν βρίσκει το url του tracker τότε ίσως αν το αφήσεις λιγο κάποια στιγμή θα το βρεί, αλλιώς είσαι άτυχος και θα πρέπει να βρείς άλλο torrent αρχείο να κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσ.

Τα έκανα αυτά αλλά πάλι τα ίδια.....Οk δεν παιράζει σε λίγες μέρες ούτως ή άλλως θα έκανα format.......thx in advance!!!

Δημοσ.

otan sto vgazi ayto kai to afisis kai den sinexizi ontos to exases.alla pols fores otan vgazi to minima stamatai na gemizi i mpara kai klisis to error tote vlepis oti exi sinexisi kai sinexizi.

to thema me torrent einai oti prepi na vris to arxio na to exoun poli oso pio poli toso mergaliteri taxitita

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...