Προς το περιεχόμενο

Wondershare DVD Creator Review

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, Misokatsu64 είπε

Εχει και με 8,4 GB μην το ξεφτιλιζεις! :P Εαν κανεις καλη επεξεργασια σε μεγεθος 8,4 GB βγαζεις ωραια πραγματα και ακομα πιο ωραια οταν ειναι σε δυο δισκακια. Ειχα εναν φιλο φωτογραφο που εκανε γαματες δουλειες και ψαρωνες για 576p..

Τωρα για την Wondershare ητανε αυτη που εδινε στην αρχη δωρεαν το προγραμμα και μετα το πουλουσε 90 ευρω..

Σε δισκακι DVD μπορεις να γραψεις και 1080. Το γνωστο AVCHD, το οποιο ειναι στην ουσια BD σε DVD.Παιζει βεβαια σε BD player.Eχω αρκετα, απο εποχες που  οι οδηγοι και τα δισκακια BD ηταν πανακριβα.Ηταν ο  πιο φθηνος τροπος να αδειαζεις την camera και να κρατας αρχειο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Άκυρη διαφήμιση insomnia. Την παλεύεις αρθρογράφε? 

Επίσης γιατί στην άκυρη αυτή εφαρμογή γράφει "The complete PDF solution for your business".

Ποιό PDF ρε μαγκες... Τί σκουπίδια είναι αυτά....

1 ώρα πριν, Homecinemakias είπε

Έχω κάνει περίπου 150 με 200 γάμους και πάνω κάτω σε ίδιο αριθμό και οι βαπτίσεις. Ποτέ δεν με έχουν φωνάξει σε κηδεία. Αλλα και εγώ παρά την ενασχόλησή μου αυτή, δεν διανοήθηκα ούτε καν να βγάλω έστω μια φώτο σε αγαπημένους μου που μέσα στο πέρας των  23 χρόνων εργασίας μου, αποχαιρέτισα.

Γραφεία κηδειών προσφέρουν και live streaming. Οπότε, υποθέτω, και βιντεοσκοπήσεις.
Μακάβριο, ξέρω. Αλλά σκεφτείτε πως κάποιος συγγενής που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, ίσως θέλει να το παρακολουθήσει.

20 minutes ago, unforgiven said:

Γραφεία κηδειών προσφέρουν και live streaming. Οπότε, υποθέτω, και βιντεοσκοπήσεις.
Μακάβριο, ξέρω. Αλλά σκεφτείτε πως κάποιος συγγενής που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, ίσως θέλει να το παρακολουθήσει.

Αρα μπορεις να κανεις και record το stream και γυρναμε παλι στο εργαλειο του αρθρου να χρησημοποιησεις το wanderbra για να το εχεις και σε dvd. Στη δικια μ θα ζητησω να μπει disclaimer στην αρχη του stream περι πειρατειας. Ετσι για το σπασημο. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και μιλήσατε για βιντεοσκόπηση κηδείας.

Πριν καμιά 15αριά χρόνια, ένας μεσήλικας που είχε χάσει την σύζυγο του, φώναξε τον αδερφό για να βιντεοσκοπήσει την κηδεία της. Αν και στην αρχή δίστασε ο αδερφός μου, τελικά πήγε.

Όταν πήγε εκεί ο αδερφός μου, οι υπόλοιποι συγγενείς έμειναν έκπληκτοι και κοιτούσαν την κάμερα με αμηχανία μιας και δεν είχαν ενημερωθεί ότι θα βιντεοσκοπηθεί η κηδεία. Κάποια στιγμή αργότερα εμφανίζεται ο σύζυγος και λέει στον αδερφό μου "έλα εδώ κάμεραμαν, έλα να γράψεις τις σκατόφατσες τους", μετά άρχισε να βρίζει τους συγγενείς on camera και να τους αποκαλεί κοράκια και διάφορα άλλα και και γενικά απ' ότι θυμάμαι το όλο σκηνικό ήταν πολύ cult.

Επεξ/σία από panospc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποια πράγματα κάνουν κύκλους και ξανάρχονται στήν Μόδα ενώ ακόμα κάποιοι ασχολούνται με αυτά κάποια περισσότερο όπως τα βινύλια κάποια λιγότερο όπως τα DVD ακόμα και οι κασσέτες κλπ

Εγώ το βρίσκω old school αλλά δεν είναι και κακό σε ποιότητα οπότε μια χαρά είναι το πρόγραμμα θα βρεί πιστεύω το κοινό του αφού είναι και απλό και δεν χρειάζεται να ξέρεις προγραμματισμό και "πολλά πολλά"τεχνολογικά,για να το χρησιμοποιήσεις ^_^

Επεξ/σία από ELMastas

Κριμα που δεν υποστηριζει HD DVD..

Ενα καιρο φιλος μου εφτιαχνε rip απο Bluray σε HD DVD, με κουτια και εκτυπωμενα. Το lord of the rings trilogy ητανε απολαυση.

4 ώρες πριν, toyo73 είπε

Μαλλον ηταν δυσκολο πολυ να διαβασεις οτι  φτιαχνει και blu-ray.

Το σχόλιο αφορά το DVD, εσύ δε κατάλαβες τι σχολίασα.

3 ώρες πριν, Misokatsu64 είπε

Κριμα που δεν υποστηριζει HD DVD..

Ενα καιρο φιλος μου εφτιαχνε rip απο Bluray σε HD DVD, με κουτια και εκτυπωμενα. Το lord of the rings trilogy ητανε απολαυση.

Eννοεις BD-5, BD-9,  η αλλιως AVCHD και οχι HD-DVD.Στην ουσια μειωνε το bitrate ωστε να χωρεσει μια ταινιας BD σε ενα DVD συνηθως 8.5. Η αναλυση εμεινε 1920χ1080 απλως πετουσες εχτρα υλικο και ολες τις γλωσσες.Ριπαριζες την ταινια και εαν το προγραμμα ηταν καλο δεν ηταν αισθητη η απωλεια.Φυσικα δεν επαιζε σε dvd player.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...