Ocelote Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Στην εποχή που ολοένα και περισσότεροι υπολογιστές, κυρίως φορητοί, κυκλοφορούν χωρίς μονάδα ανάγνωσης οπτικών δίσκων, υπάρχουν ακόμα εκείνοι που δημιουργούν τα δικά τους DVD. Από τους επαγγελματίες φωτογράφους που βιντεοσκοπούν πάσης φύσεως εκδηλώσεις, μέχρι τους ενθουσιώδες ιδιώτες που θέλουν να αποτυπώνουν για πάντα με τον δικό τους τρόπο τις σημαντικότερες στιγμές τους, η λύση σε ό,τι αφορά τη δημιουργία ενός DVD ή Blu-ray μπορεί να είναι το DVD Creator της Wondershare. Είναι ένα από εκείνα τα προγράμματα που προσαρμόζονται χωρίς πολλά-πολλά στις απαιτήσεις και τις ικανότητες του εκάστοτε χρήστη. Αυτό εν τέλει είναι και το σημαντικότερο πλεονέκτημά του, το γεγονός ότι κάποιος είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα DVD, τόσο με ένα «κλικ», όσο και αφιερώνοντας ώρες ολόκληρες μέχρι να το τελειοποιήσει. Ποιες είναι όμως ακριβώς οι λειτουργίες του Wondershare DVD Creator και γιατί κάποιος να επενδύσει επάνω του; Η βασική δυνατότητα του DVD Creator είναι –προφανώς- η δημιουργία DVD και Blu-ray. Υποστηρίζονται περισσότεροι από 150 διαφορετικοί τύποι αρχείων, μέσα στους οποίους συναντάμε από τους δημοφιλέστερους (avi, mp4, wmv, mkv κ.α.) μέχρι άλλους που το πιθανότερο είναι πως δεν τους έχετε ξανακούσει ποτέ. Το βασικό είναι ότι το πρόγραμμα είναι κατά 99,99% συμβατό με ό,τι τύπο αρχείου βγάζει η κάμερα/φωτογραφική μηχανή σας ή διαθέτετε στον υπολογιστή σας, οπότε ουδείς λόγος ανησυχίας περί αυτού. Διαβάστε ολόκληρο το review Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtsef Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (γάμοι, βαφτίσια, κηδείες, σχολικές γιορτές, πάρτι γενεθλίων κλπ) κηδείες??? wtf ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 26 λεπτά πριν, dimtsef είπε (γάμοι, βαφτίσια, κηδείες, σχολικές γιορτές, πάρτι γενεθλίων κλπ) κηδείες??? wtf ? Ω ναι, ξερω φωτογραφο που τον καλεσανε σε κηδεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
busellatos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Spoiler Καντε κλικ στο 🔚 για να δειτε τις διαφημησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExCiZieR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 ok καντε edit να βγαλετε το "κηδειες" οσο ειναι καιρος. Στις κηδειες που πανε επαγγελματιες απο τηλεοπτικα καναλια για καποιο γνωστο προσωπο, δεν τα κανουν DVD, ουτε θα χρησιμοποιησουν Wondershare. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 δεν έχω χρησιμοποιήσει dvd εδώ και πολλά χρόνια , ακόμα και στο pc δεν το έχω συνδεδεμένο για να μην κάνει τσάμπα θόρυβο και άμα χρειαστεί συνδέω την παροχή και το sata και ξαναβγαίνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtheo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Τι έγινε ρε παιδιά; 2005 έχουμε; 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, madtheo είπε Τι έγινε ρε παιδιά; 2005 έχουμε; απο οτι φαινεται ναι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j2k Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 12 λεπτά πριν, georgepppo είπε δεν έχω χρησιμοποιήσει dvd εδώ και πολλά χρόνια , ακόμα και στο pc δεν το έχω συνδεδεμένο για να μην κάνει τσάμπα θόρυβο και άμα χρειαστεί συνδέω την παροχή και το sata και ξαναβγαίνουν. και εγω ετσι το εκανα αλλα στο νεο pc δεν εβαλα καθολου dvd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosjc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, ExCiZieR είπε ok καντε edit να βγαλετε το "κηδειες" οσο ειναι καιρος. Στις κηδειες που πανε επαγγελματιες απο τηλεοπτικα καναλια για καποιο γνωστο προσωπο, δεν τα κανουν DVD, ουτε θα χρησιμοποιησουν Wondershare. No no no! Έχει πάει φίλος σε κηδεία (κοινού θνητού) που είχαν βιντεοσκόπηση της κηδείας! Μου το έλεγε και είχε τρελαθεί! Ρωτήσαμε και το είχαν ακούσει και άλλοι ότι έχει αρχίσει να γίνεται μόδα! Αμερικάνικη "πατέντα" νομίζω. Γελοίο, αλλά υπάρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, nikosjc είπε No no no! Έχει πάει φίλος σε κηδεία (κοινού θνητού) που είχαν βιντεοσκόπηση της κηδείας! Μου το έλεγε και είχε τρελαθεί! Ρωτήσαμε και το είχαν ακούσει και άλλοι ότι έχει αρχίσει να γίνεται μόδα! Αμερικάνικη "πατέντα" νομίζω. Γελοίο, αλλά υπάρχει... Έχω κάνει περίπου 150 με 200 γάμους και πάνω κάτω σε ίδιο αριθμό και οι βαπτίσεις. Ποτέ δεν με έχουν φωνάξει σε κηδεία. Αλλα και εγώ παρά την ενασχόλησή μου αυτή, δεν διανοήθηκα ούτε καν να βγάλω έστω μια φώτο σε αγαπημένους μου που μέσα στο πέρας των 23 χρόνων εργασίας μου, αποχαιρέτισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, nikosjc είπε No no no! Έχει πάει φίλος σε κηδεία (κοινού θνητού) που είχαν βιντεοσκόπηση της κηδείας! Μου το έλεγε και είχε τρελαθεί! Ρωτήσαμε και το είχαν ακούσει και άλλοι ότι έχει αρχίσει να γίνεται μόδα! Αμερικάνικη "πατέντα" νομίζω. Γελοίο, αλλά υπάρχει... αμερικάνικη πατέντα, τι περιμένεις απο ανθρώπους που τρώνε για φαι μπέργκερ , πίνουν 10 λίτρα κοκακόλα την ημέρα και πρέπει να πας 21 για να πιεις μια μπύρα νόμιμα τους γάμους και τα χαρμόσυνα θες να τα θυμάσαι και τα τραβάς βίντεο και φωτογραφίες, την κηδεία τι να την θυμάσαι ? να θυμάσαι πως ήσουν όταν έφυγε κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 DVD ??? Αυτό με τα 4,7Gb ??? Και τι θα γράψεις 720p βίντεο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δουλειές με φούντες στην wondershare. Ποιανουν τον παλμό της αγοράς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Misokatsu64 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 31 λεπτά πριν, vagosd είπε DVD ??? Αυτό με τα 4,7Gb ??? Και τι θα γράψεις 720p βίντεο ? Εχει και με 8,4 GB μην το ξεφτιλιζεις! Εαν κανεις καλη επεξεργασια σε μεγεθος 8,4 GB βγαζεις ωραια πραγματα και ακομα πιο ωραια οταν ειναι σε δυο δισκακια. Ειχα εναν φιλο φωτογραφο που εκανε γαματες δουλειες και ψαρωνες για 576p.. Τωρα για την Wondershare ητανε αυτη που εδινε στην αρχη δωρεαν το προγραμμα και μετα το πουλουσε 90 ευρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα