saruman123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, iSAD είπε Κατι αλλο χρειαζεται? Όχι εντάξει είσαι, την Global Stable έχεις . Μια χαρά. Του φίλου σου δεν ξέρω τη έχει. Πρέπει να την δούμε. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123
iSAD Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Όχι εντάξει είσαι, την Global Stable έχεις . Μια χαρά. Τελευταια ερωτηση ( και ο φιλος παντως τα ιδια ακριβως εχει δεν φταει λογικα η ρομ) Θα παρω κανονικα και αναβαθμισεις και δεν εχω κανενα θεμα ολα ρολοι ετσι? Ευχαριστω παντως για ολο τον χρονο
saruman123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, iSAD είπε Τελευταια ερωτηση ( και ο φιλος παντως τα ιδια ακριβως εχει δεν φταει λογικα η ρομ) Θα παρω κανονικα και αναβαθμισεις και δεν εχω κανενα θεμα ολα ρολοι ετσι? Ευχαριστω παντως για ολο τον χρονο Ναι κανονικά οι αναβαθμίσεις. Όχι δεν φταίει. Δεν ξέρω αν είναι κανένα bug της rom που ίσως φτιαχτή στην επόμενη αναβάθμιση. Για μένα κάνε μια επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.
armenistis1980 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Απο την φωτο φαινεται οτι η συσκευη αυτη εχει οfficial global rom (stable). Oποτε η διδικασια ειναι αυτη του παραπανω λινκ.βεβαια επειδη το εχω παρατησει λιγο το θεμα των rom λογω ελλειψης υπολογιστη, πρωτου κανεις οτιδηποτε ρωτα εκει στο φορουμ ή εδω εαν ξερει καποιος μη τυχον υπαρχει ο κινδυνος του rollback που εχουν τα redmi note 5.ρωτα ομως!!! Παντως αυτο που συμβαινει με το mi 8 ειναι πρωτη φορα.απο sd625 και πανω εχω αλλαξει ολες τις συσκευες.αυτο δεν συνεβαινε ποτε.αλλαζες ρομ κινεζικες, global ,dev , stable , custom για πλακα.τωρα εχει αρχισει και χαλαει το γλυκο πολυ.και στο λεει ενας χιαομακιας που και το επομενι κινητο χιαομι θα ειναι.
iSAD Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Ναι κανονικά οι αναβαθμίσεις. Όχι δεν φταίει. Δεν ξέρω αν είναι κανένα bug της rom που ίσως φτιαχτή στην επόμενη αναβάθμιση. Για μένα κάνε μια επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θα κανουμε αυριο το μεσημερι για να κανει αρχειο backup επαφες και εικονες , το θεμα ειναι οτι τα πηραμε μαζι πριν απο 15 μερες περιπου και εμενα ολα τελεια αλλα σε αυτον ολο αυτο. Θα κανουμε αυριο και θα γραψω εδω εαν ειδαμε διαφορα
saruman123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε Απο την φωτο φαινεται οτι η συσκευη αυτη εχει οfficial global rom (stable). Oποτε η διδικασια ειναι αυτη του παραπανω λινκ.βεβαια επειδη το εχω παρατησει λιγο το θεμα των rom λογω ελλειψης υπολογιστη, πρωτου κανεις οτιδηποτε ρωτα εκει στο φορουμ ή εδω εαν ξερει καποιος μη τυχον υπαρχει ο κινδυνος του rollback που εχουν τα redmi note 5.ρωτα ομως!!! Παντως αυτο που συμβαινει με το mi 8 ειναι πρωτη φορα.απο sd625 και πανω εχω αλλαξει ολες τις συσκευες.αυτο δεν συνεβαινε ποτε.αλλαζες ρομ κινεζικες, global ,dev , stable , custom για πλακα.τωρα εχει αρχισει και χαλαει το γλυκο πολυ.και στο λεει ενας χιαομακιας που και το επομενι κινητο χιαομι θα ειναι. Και το ξεκλείδωμα του bootloader 2 μήνες το πήγαν.
iSAD Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε Απο την φωτο φαινεται οτι η συσκευη αυτη εχει οfficial global rom (stable). Oποτε η διδικασια ειναι αυτη του παραπανω λινκ.βεβαια επειδη το εχω παρατησει λιγο το θεμα των rom λογω ελλειψης υπολογιστη, πρωτου κανεις οτιδηποτε ρωτα εκει στο φορουμ ή εδω εαν ξερει καποιος μη τυχον υπαρχει ο κινδυνος του rollback που εχουν τα redmi note 5.ρωτα ομως!!! Παντως αυτο που συμβαινει με το mi 8 ειναι πρωτη φορα.απο sd625 και πανω εχω αλλαξει ολες τις συσκευες.αυτο δεν συνεβαινε ποτε.αλλαζες ρομ κινεζικες, global ,dev , stable , custom για πλακα.τωρα εχει αρχισει και χαλαει το γλυκο πολυ.και στο λεει ενας χιαομακιας που και το επομενι κινητο χιαομι θα ειναι. Δεν νομιζω να πειραξω κατι , αφηνω να ερθουν οι αναβαθμισεις κανονικα και την χρηση του κινητου οπως κανω δεν ειμαι τοσο του πειραγματο ( ακομα) !
armenistis1980 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Αλλοι εχουν ξεκλειδωσει σε 720 ωρες (εγω πχ) αλλοι σε 1440 και τωρα τελευταιες μερες διαβασα οτι κουμπωσαν καποιοι mi unlock και ξεκλειδωσαν απευθειας.τι να πω.....που ειναι κατι 72 ωρες που μας φαινονταν και πολλες....
saruman123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε Αλλοι εχουν ξεκλειδωσει σε 720 ωρες (εγω πχ) αλλοι σε 1440 και τωρα τελευταιες μερες διαβασα οτι κουμπωσαν καποιοι mi unlock και ξεκλειδωσαν απευθειας.τι να πω.....που ειναι κατι 72 ωρες που μας φαινονταν και πολλες.... Τώρα είναι και επίσημο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32967-Η-Xiaomi-ανέβασε-την-αναμονή-για-Unlock-του-bootloader-εως-και-τους-2-μήνες/?pageNo=1 Και γω από 1-3 μέρες το πρόλαβα. 6 λεπτά πριν, iSAD είπε Δεν νομιζω να πειραξω κατι , αφηνω να ερθουν οι αναβαθμισεις κανονικα και την χρηση του κινητου οπως κανω δεν ειμαι τοσο του πειραγματο ( ακομα) ! Καλύτερα. Από την στιγμή που έχει κανονική rom δεν έχεις θέμα.
iSAD Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Τώρα είναι και επίσημο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32967-Η-Xiaomi-ανέβασε-την-αναμονή-για-Unlock-του-bootloader-εως-και-τους-2-μήνες/?pageNo=1 Και γω από 1-3 μέρες το πρόλαβα. Καλύτερα. Από την στιγμή που έχει κανονική rom δεν έχεις θέμα. Σε ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες σιγα σιγα μπαινω και εγω σε αυτον τον κοσμο! Θα ενημερωσω αυριο σε αυτο το ποστ αν εχουμε αλλαγη με την επαναφορα του φιλου! Ευχαριστω ολους για την βοηθεια και παλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα