petran91 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, sintalkas είπε ειναι μηπως αδιαβροχο? Στις 5 ατμόσφαιρες έχω την εντύπωση παρόλα αυτά στη θάλασσα δεν θα δοκιμάσω να το βάλω.
vagdesign Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντως για να λέμε την αλήθεια, κάποιοι δεν παίζεστε έτσι; Όλες οι πληροφορίες για αδιαβροχοποίηση είναι 1 κλικ και τα μεταφορικά αναγράφονται στον τίτλο. Πόσο πιο λιανά να τα γράψουμε ρε παιδιά; Έλεος. 1
liverpoolman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Το εντος παρενθεσεως κοβω το κεφαλι μου οιτ δεν το εμφανιζε... διαφορετικα it's my fault το παιρνω πανω μ!
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, liverpoolman είπε Το εντος παρενθεσεως κοβω το κεφαλι μου οιτ δεν το εμφανιζε... διαφορετικα it's my fault το παιρνω πανω μ! Aπό τη στιγμή που πατώντας στο Link του amazon.de βλέπεις ότι το ρολόι κοστίζει 75€ άρα αυτόματα τα μεταφορικά + η διαφορά φπα για Ελλάδα κοστίζει 6,35 ευρώ, αφού στον τίτλο αναφέρεται ξεκάθαρα σύνολο 81,35€ με τα μεταφορικά. Κάποια πράγματα παιδιά πρέπει να τα ψάχνετε λίγο και μόνοι σας, μη κάνετε άσκοπες ερωτήσεις και μην τα περιμένετε όλα από τον εκάστοτε TS. Φιλικά πάντα. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από lionheart75 1
newtech Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Φπα δεν αλλαζει καθώς ο Seller δεν ειναι το Amazon (απλα κανει fullfill)
liverpoolman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, lionheart75 είπε Aπό τη στιγμή που πατώντας στο Link του amazon.de βλέπεις ότι το ρολόι κοστίζει 75€ άρα αυτόματα τα μεταφορικά + η διαφορά φπα για Ελλάδα κοστίζει 6,35 ευρώ, αφού στον τίτλο αναφέρεται ξεκάθαρα σύνολο 81,35€ με τα μεταφορικά. Κάποια πράγματα παιδιά πρέπει να τα ψάχνετε λίγο και μόνοι σας, μη κάνετε άσκοπες ερωτήσεις και μην τα περιμένετε όλα από τον εκάστοτε TS. Φιλικά πάντα. Kαμμια σχεση 75 ελεγε ως τιμη και στο αμαζον δεν αναφερει εμταφορικα παρα μονο αν κανεις την διαδικασια
petran91 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν παίρνω ειδοποιήσεις για facebook, messenger, viber, emails στο ρολόι. Όταν με καλούν επίσης δεν βλέπω τίποτα παραμόνο όταν γίνει αναπάντηση και απο όσο πρόσεξα ούτε για SMS λαμβάνω ειδοποίηση. Επίσης μέσα από την εφαρμογή, στην επιλογή Send Test notification, πάλι δεν γίνεται τίποτα.. Χρησιμοποιώ Xiaomi Mi Max 2 με MIUI X την τελευταία beta. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από petran91 1
vagdesign Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, petran91 είπε Δεν παίρνω ειδοποιήσεις για facebook, messenger, viber, emails στο ρολόι. Όταν με καλούν επίσης δεν βλέπω τίποτα παραμόνο όταν γίνει αναπάντηση και απο όσο πρόσεξα ούτε για SMS λαμβάνω ειδοποίηση. Επίσης μέσα από την εφαρμογή, στην επιλογή Send Test notification, πάλι δεν γίνεται τίποτα.. Χρησιμοποιώ Xiaomi Mi Max 2 με MIUI X την τελευταία beta. Το έχω συνδεδεμένο με Samsung S7 Edge και παίρνει όλες τις ειδοποιήσεις από social media, διαβάζω το όνομα που καλεί και σχεδόν ολόκληρα τα SMS που λαμβάνω. Έχεις κάνει την ενημέρωση στο firmware του ρολογιού; Έχεις δόσει τα απαραίτητα δικαιώματα στην εφαρμογή Nabu για ειδοποιήσεις; Μήπως φταίει το MIUI;
petran91 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, vagdesign είπε Το έχω συνδεδεμένο με Samsung S7 Edge και παίρνει όλες τις ειδοποιήσεις από social media, διαβάζω το όνομα που καλεί και σχεδόν ολόκληρα τα SMS που λαμβάνω. Έχεις κάνει την ενημέρωση στο firmware του ρολογιού; Έχεις δόσει τα απαραίτητα δικαιώματα στην εφαρμογή Nabu για ειδοποιήσεις; Μήπως φταίει το MIUI; Τα έχω κάνει όλα αυτά ναι. Το send test notification λειτουργει κανονικά δηλαδή σε σένα;
vagdesign Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, petran91 είπε Τα έχω κάνει όλα αυτά ναι. Το send test notification λειτουργει κανονικά δηλαδή σε σένα; Ναι μόλις το έκανα.
BadRobot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 ωχ μη λέτε τέτοια και το περιμένω απο μέρα σε μέρα. Xiaomi έχω κι εγώ
vagdesign Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Νομίζω ότι πρέπει να επικοινωνήσει ο οποιοσδήποτε έχει πρόβλημα με τη συσκευή του εδώ https://support.razer.com/nabu-watch/ Επίσης, για οτιδήποτε καλό είναι να επικοινωνήσετε και με την Amazon αν δεν υπάρχει λύση για επιστροφή/refund. Περισσότερες πιθανότητες δίνω για ασυμβατότητα λειτουργικού (έχω Xiaomi Redmi Note 3 Pro) και ξέρω ότι το λειτουργικό πολλές εφαρμογές που παίζουν απροβλημάτιστα σε άλλες συσκευές (S7 Edge, Essential, S6 Edge παλαιότερα κτλ) δεν ανοίγουν, δεν συγχρονίζονται και ό,τι άλλο κουλό φανταστείτε. Έχω δοκιμάσει πολλά ROM, από Stock Android 8.1 (Nitrogen) μέχρι τα επίσημα Beta. Τελικά έκανα δουλειά τότε μόνo με Stable ROM. Ίσως πριν επικοινωνήσετε, να δοκιμάζατε κάτι τέτοιο...
petran91 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Προς στιγμήν δούλεψαν όλα. Πώς; Έκανα reinstall την εφαρογή στο κινητό. Ειδοποιήσεις, τεστ όλα κανονικά. Πέρασαν λίγα λεπτά και πάλι σταμάτησε. Ίσως επειδή έκλεισα την εφαρμογή και την ξαναάνοιξα; Δεν έχω ιδέα. Από ότι βλέπω είναι θέμα λειτουργικού όμως δεν μου φαίνεται για hardware θέμα. Κάνω πειράματα και επιστρέφω με αποτελέσματα.
BadRobot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, petran91 είπε Προς στιγμήν δούλεψαν όλα. Πώς; Έκανα reinstall την εφαρογή στο κινητό. Ειδοποιήσεις, τεστ όλα κανονικά. Πέρασαν λίγα λεπτά και πάλι σταμάτησε. Ίσως επειδή έκλεισα την εφαρμογή και την ξαναάνοιξα; Δεν έχω ιδέα. Από ότι βλέπω είναι θέμα λειτουργικού όμως δεν μου φαίνεται για hardware θέμα. Κάνω πειράματα και επιστρέφω με αποτελέσματα. 3 πράγματα που φαντάζομαι ίσως βοηθήσουν. Δώσε στην εφαρμογή δικαίωμα auto start, στο battery saver επέλεξε no restrictions και κλείδωσε την και στις πρόσφατες εφαρμογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα