Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν κανένα μήνα έψαχνα ένα ρολόι που θα είναι ανθεκτικό όπως ένα Casio G-Shock αλλά θα προσφέρει κάποιου είδους ειδοποιήσεις και smart capabilities ταυτόχρονα. Έψαξα, είδα και το video των UnboxHolics και αποφάσισα να το ψάξω (αν και δεν παράγεται πια από τη Razer)

Το βρήκα στο Amazon.de σε προσφορά και το παρήγγειλα. Ήρθε πριν λίγο με UPS, 1 μέρα νωρίτερα από το αναμενόμενο και τώρα μετά το σετάρισμα, το φορτίζω.

Μπορείτε να το δείτε εδώ https://www.amazon.de/dp/B072HJHDZB

Πριν κάτι μέρες την απλή έκδοση την είχε προσφορά στο Public στα 100€. Όταν κυκλοφόρησε έκανε γύρω στα 200€ η Forged Edition ενώ η απλή γύρω στα 170€.

Η διαφορά των εκδόσεων είναι η έλλειψη των πράσινων κουμπιών και η χρήση μεταλλικών (ατσάλι).

Περισσότερα εδώ https://www2.razer.com/ap-en/nabu-watch

nabu-watch-forge.png

Επεξ/σία από vagdesign
  • Like 4
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μηνύματα, Viber, WhatsApp, Messenger κλπ, μπορείς να διαβάσεις όλο το μήνυμα ή έστω μέρος του ή μόνο πως έχεις μήνυμα κι από ποιον;

Δημοσ.

Διαβάζεις το μεγαλύτερο μέρος του μηνύματος κανονικά (Ελληνικά/Αγγλικά).

Στα Ελληνικά ίσως λιγότερους χαρακτήρες απ'ότι στα Αγγλικά.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, astrolabos είπε

Το λουράκι για τι καρπούς κάνει; Δε μπορώ να βρω πουθενά αυτή τη πληροφορία.

Για κανονικούς και μεγάλους. Δεν το προτείνω σε μικρούς/γυναικείους γιατί θα είναι σαν δύτης χωρίς στολή.

Το ρολόι έχει μεγαλύτερο πλάτος και πάχος από τα περισσότερα G-Shock.

Το πλάτος του λουριού είναι περίπου 2,5cm το μήκος του δεν το μέτρησα, λογικά θα σου κάνει εκτός άν έχεις το χέρι του Hulk που εκεί βάζεις ζώνη παντελονιού :P

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, astrolabos είπε

To Fitbit to Large κλείδωνε στη τελευταία τρύπα. Με αυτό θα έχω πρόβλημα;

Δεν ξέρω, ο δικός μου καρπός έχει περίμετρο 20cm και περισσεύουν 4 ακόμα τρύπες.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα χθες. Πρώτες εντυπώσεις πολυ θετικές. Σαν να χάνει την σύζευξη που και που αλλά πειραματίζομαι ακόμα οπότε θα του δώσω χρονο.

Κατά τα άλλα όλα καλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με γειά! Τη σύζευξη τη χάνει το δικό μου λόγω απόστασης από το κινητό (πέτρινο σπίτι με 50εκ τοίχο δεν περνάει το ΒΤ).

Λογικά θα σου έκανε firmware update μόλις το έτρεξες πρώτη φορά. Με τι κινητό το σύνδεσες/δουλεύεις;

Υ.Γ. Έχουν περάσει 12 μέρες από την πρώτη και μοναδική φόρτιση που έκανα και ακόμα είναι στο 21% η μπαταρία. Πολύ πάνω από τις προσδοκίες μου ;)

Επεξ/σία από vagdesign
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το περιμένω κι εγώ από την Κυριακή που το παράγγειλα. Από την Τετάρτη το tracking της ups λέει ότι έφυγε από Μιλάνο κι από τότε τίποτα. Εσάς πόσες μέρες έκανε να έρθει;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, BadRobot είπε

Το περιμένω κι εγώ από την Κυριακή που το παράγγειλα. Από την Τετάρτη το tracking της ups λέει ότι έφυγε από Μιλάνο κι από τότε τίποτα. Εσάς πόσες μέρες έκανε να έρθει;

Εμένα αγοράστηκε στις 12/8 και παραδόθηκε στις 27/8. Οπότε 15 μέρες γεμάτες. Πήρε 3-4 μέρες για να πάρω ειδοποίηση ότι το έστειλαν και το tracking number με UPS.

Μην αγχώνεσαι, θα σου έρθει ίσως και 1 μέρα πριν από την αναμενόμενη από τη UPS.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vagdesign είπε

Εμένα αγοράστηκε στις 12/8 και παραδόθηκε στις 27/8. Οπότε 15 μέρες γεμάτες. Πήρε 3-4 μέρες για να πάρω ειδοποίηση ότι το έστειλαν και το tracking number με UPS.

Μην αγχώνεσαι, θα σου έρθει ίσως και 1 μέρα πριν από την αναμενόμενη από τη UPS.

Ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...