Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε

Έχω καιρό να σε πετύχω ... απο τότε που έδωσα το νοκια και σταμάτησα να μπαίνω στο θέμα των windows phone ...τι χρησιμοποιείς σήμερα ?

Έχω ένα Xiaomi MI NOTE 3

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_3-8707.php

Το οποίο έχει καλό hardware και σε DSP και σε κάμερα, αλλά τελικά τζίφος. Μόνο με google camera κάτι κάνει αλλά δεν παίζει απροβλημάτιστα. Το DXOMARK βέβαια το έβγαλε κορυφαίο στην εποχή του, και από τότε έπαψα να το εμπιστεύομαι. :)

Δημοσ.

Συμφωνω, οι φωτογραφιες που βγαζει το Lumia 1020 ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ και μεχρι στιγμης δεν υπαρχει smartphone που να βγαζει καλύτερες. ισως το Samsung s9+ να πλησιαζει αλλα και παλι.... 

ειμαι επαγγελματιας στο χωρο της φωτογραφιας και δεν ειναι τυχαιο που σχεδον ολοι εχουμε το lumia1020

(ακομα κ αν η MS το πέθανε)

και τελος, πριν αρχισουν οι ασχετοι "εξυπνακηδες" να λενε τα δικα τους να πω αυτο:

Δεν υπαρχει καλυτερο flash απο το Xenon/ οποτε καταλαβαίνετε.... κ 4 Καμερες να εχει πισω, χωρις xenon flash ειναι μουφα...

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, mader είπε

Συμφωνω, οι φωτογραφιες που βγαζει το Lumia 1020 ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ και μεχρι στιγμης δεν υπαρχει smartphone που να βγαζει καλύτερες. ισως το Samsung s9+ να πλησιαζει αλλα και παλι.... 

ειμαι επαγγελματιας στο χωρο της φωτογραφιας και δεν ειναι τυχαιο που σχεδον ολοι εχουμε το lumia1020

(ακομα κ αν η MS το πέθανε)

και τελος, πριν αρχισουν οι ασχετοι "εξυπνακηδες" να λενε τα δικα τους να πω αυτο:

Δεν υπαρχει καλυτερο flash απο το Xenon/ οποτε καταλαβαίνετε.... κ 4 Καμερες να εχει πισω, χωρις xenon flash ειναι μουφα...

Γιατί το Lumia 950 xl που είχε rgb flash, για πιο natural απόχρωση. Ποιος βάζει rgb flash σήμερα; Το πολύ dual.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Έχω ένα Xiaomi MI NOTE 3

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_3-8707.php

Το οποίο έχει καλό hardware και σε DSP και σε κάμερα, αλλά τελικά τζίφος. Μόνο με google camera κάτι κάνει αλλά δεν παίζει απροβλημάτιστα. Το DXOMARK βέβαια το έβγαλε κορυφαίο στην εποχή του, και από τότε έπαψα να το εμπιστεύομαι. :)

Το dx0mark κοιτάει πολύ διαφορετικά πράγματα πέρα από  από τη συνολική ποιότητα εικόνας....

Εγω Με το s8 εδώ και ένα χρόνο ... 

Από xiaomi to mi a1 έχω πάρει στην γυναίκα ... και για τα λεφτά του είναι κορυφή (δύναμη η xiaomi ... τρέμε one plus τώρα που βγαίνει το pocophone)

10 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Γιατί το Lumia 950 xl που είχε rgb flash, για πιο natural απόχρωση. Ποιος βάζει rgb flash σήμερα; Το πολύ dual.

Οι ναυαρχίδας τις Samsung δεν έχουν καν dual tone  flash ...

Μου θυμίζει αυτό ...

Παλιά διαφήμιση του Lumia 925

Επεξ/σία από dimitrisdim14
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Είναι εταιρία που δεν μένει μόνο στο όνομα αλλά και στο όραμα της Nokia ... καμία άλλη εταιρία δεν θα μπορούσε να επαναφέρει τς νοκια πίσω στο 2018 όπως η hmd και αυτό γιατί η hmd είναι η ίδια η νοκια που έφτιαξε το pure view ...το n9...το n8 ... το n900.... Η εταιρία αποτελείται από άτομα που απέλυσε η Microsoft όταν αγόρασε το mobile τμήμα της Nokia ...

Ολα τα άτομα της hmd είχαν προηγούμενος δουλέψει στην  Nokia κάνοντας φοβερά πράγματα ...

Δεν είναι τυχαίο που το νοκια 6 ήταν πο πιο ανθεκτικό κινητό του 2017 και το νοκια 7plus βραβεύτηκε για τον σχεδιασμό την τιμή και την απόδοση του. Η νοκια θα ανακάμψει με τα χρόνια γτ ξύπνησε ... γλύτωσε από την Microsoft και τα windows phone (που προσωπικά τα δούλεψα 4 χρόνια μου άρεσαν πολύ ... αλλά δεν τα υποστήριξε σωστά ).

Και μην Ακούσω από κάτω κανέναν να λέει πάλι για κινεζική νοκια και βλακείες ...

HMD εταιρία φινλανδική ... με έδρα Φινλανδία ... απέναντι ακριβώς από την νοκια ( μια αναζήτησή στο Wikipedia και στο google maps θα σας πείσει )

QFT

Δημοσ.

Χρονια κάτοχος nokia apo 5110..αλλα μετα το n8 ο ανταγωνισμος απλα δεν υπηρχε..ν8,808,1020,950..ολα..βεβαια 808 δεν υπηρξε ξανα δυστυχως(ακομα και το 1020 δεν το εφτανε...το μονο καλο ειχε το manual shutter)να θυμησω το 808 ειχε φιλτρο nd που κατεβαινε στο τζαμακι μπροστα οταν το ενεργοποιουσες απο το software...επίσης το Pureview περιλαμβανει και τον ηχο...που ακομα εχω ηχογραφισεις απο συναλιες με το κινητο μπροστα στο ηχειο και να μην μπουκωνει πουθενα...δεν εχω δει κατι αντιστοιχο απο αλλη εταιρεια...βεβαια ειχαν αλλα θεματα οσο αφορα την ταχυτητα τους.  και για αυτο στο dxo εχαναν απο τον υπολοιπο ανταγωνισμο (εδω γελαει ο κοσμος)...Κι ελεγα να παω για mi8 αλλα περιμενω πλεον ανακοινωση απο ΝΟΚΙΑ..

• Like 3
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, fuz10n είπε

φωτο που εβγαλα το 2008 με Ν95

19032008200.jpg

Εξαιρετική φωτογραφία ειδικά για το 2008! 

Με άλλο κινητό θα φαινόταν σαν το κράνος του φαντάρου η χελωνίτσα! 😛

• Like 1
Δημοσ.

Ελπιζω να μην είναι απλά ένα εμπορικό τρικ και να δούμε αξιόλογες συσκευές με καλή κάμερα.Η nokia είχε γράψει ιστορία (ήταν μάλλον η ιστορία στα κινητά μαζί με τη motorola και την ericsson) και ειχε κυκλοφορήσει φοβερές συσκευές.Απλα εκανε το λαθος  και δεν ακολουθησε το Android αλλα παρέμεινε κολλημένη  με το symbian και μετά πήγε στα windows εκεί έχασε το παιχνίδι.Ας ελπίσουμε ότι ξαναμπήκε στο παιχνίδι για τα καλά.

Δημοσ.

Τρεμε apple τώρα.

Κουβάς ποπκορν και ξεκινάμε...!😁

Τρεμε apple τώρα.

Κουβάς ποπκορν και ξεκινάμε...!😁

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Μωρέ το όνομα το πήρε πίσω. Τις πατέντες που ήταν πίσω από το pureview και τις είχε πάρει η Microsoft, τις πήρε πίσω; Αυτό θα ήταν το σημαντικό νέο. Γιατί το ένα είναι απλά marketing, το άλλο θα την βοηθούσε να βελτιώσει την ποιότητα των καμερών της.

Θα μου πεις τους νοιάζει. Ο κόσμος θα βλέπει pureview και θα λέει είναι αυτό που είχε η Νόκια. Δεν θα ξέρει ότι απλά είναι ένα όνομα.

Πάντως η HMD κάνει φοβερή δουλειά στο να επαναφέρει την παλιά δόξα της ΝΟΚΙΑ, με καλά ποιοτικά κινητά και όχι φθηνές κινεζιές.

10 χρόνια ήταν στην συμφωνία για της πατέντες. Τα brands Lumia και Asha πέρασαν αυτούσια στην MS. Από την στιγμή που όνομα, μετοχές κλπ αγοράστηκαν από την HMD Global πλέον δικαιωματικά είναι σε όλα της η νέα  Nokia. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Istros είπε

Ελπιζω να μην είναι απλά ένα εμπορικό τρικ και να δούμε αξιόλογες συσκευές με καλή κάμερα.Η nokia είχε γράψει ιστορία (ήταν μάλλον η ιστορία στα κινητά μαζί με τη motorola και την ericsson) και ειχε κυκλοφορήσει φοβερές συσκευές.Απλα εκανε το λαθος  και δεν ακολουθησε το Android αλλα παρέμεινε κολλημένη  με το symbian και μετά πήγε στα windows εκεί έχασε το παιχνίδι.Ας ελπίσουμε ότι ξαναμπήκε στο παιχνίδι για τα καλά.

To πρόβλημα δεν ήταν τα Windows... Ίσα ίσα οποίος τα δούλευε κόλλαγε... Μακάρι το Android ακόμα και σήμερα στην 8 έκδοση να ακολουθούσε... Το θέμα ήταν το store... Για αυτό δεν τράβηξε.. Αν είχε καταφέρει η Microsoft να προσελκύσει Developers δεν ξέρω αν μιλάγαμε για  Android σήμερα.. Δες και σήμερα που με πολύ καλές συσκευές είναι απλά ένας ακόμα κατασκευαστης hardware... Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με την Apple πλέον.. Ακομα και αν οι συσκευές τις υπολοιπονται σε specs είναι μια κατηγορία μόνη της. Όπως ήταν και η νοκια... Αν τότε κυνηγαγε το meego γτ το Symbian είχε φτάσει ταβάνι (παρόλο που στην έκδοση Belle ήταν τούμπανο) πάλι δεν νομίζω να μιλάγαμε για Android 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...