razorblade334 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 καλησπερα. εχω παρει 2-3 φορες μαζι μου το laptop μου (ενα asus gl753vd) τον τελευταιο καιρο με το αμαξι κι οπως ολοι γνωριζετε η ζεστη ειναι απιστευτη.Το βαζω παντα σε τσαντα μεταφορας με τα ειδικα φενισολ που εχει για να προστατευεται η οθονη και το πλαισιο, Μετα την τελευταια φορα ομως οταν γυρισα κι απ την πρωτη φορα που το ανοιξα μου κανει κατι περιεργο Οταν ειμαι στο google chrome και βλεπω ενα βιντεο στο youtube η αν ειμαι σε καποια καρτελα με βαρυ inerface περιβαλλον κ.ο.ε. οταν παω να ανοιξω καινουρια καρτελα χωρις να κλεισω την παλια , εμφανιζεται μες το παραθυρο του chrome πρασινο χρωμα στιγμιαια μεχρι να φορτωσει και να δειξει το υπολοιπο περιεχομενο της σελιδας. Μια φορα παλι οταν εβλεπα ενα βιντεο κολλησε για 1 δευτερολεπτο εμφανισε αυτο το πρασινο χρωμα στο βιντεο και συνεχισε κανονικα. Κοιταξα στο ιστορικο αξιοπιστιας -συμβαντων και βγαζει τη δεδομενη στιγμη οταν το κανει αυτο <σφαλμα υλικου> .τα στοιχεια που δινει ειναι αυτα. Τα Windows σταμάτησαν να λειτουργούν σωστά εξαιτίας κάποιου προβλήματος με το υλικό. Υπογραφή προβλήματος Όνομα συμβάντος προβλήματος: LiveKernelEvent Κώδικας: 117 Παράμετρος 1: ffffab0bcdb324a0 Παράμετρος 2: fffff80468e1e940 Παράμετρος 3: 0 Παράμετρος 4: 23f4 Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 10_0_17134 Service Pack: 0_0 Προϊόν: 768_1 Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 10.0.17134.2.0.0.768.101 Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032 μπορει λοιπον να χαλασε απ τη ζεστη? ο ηλιος το ειδε ελαχιστα. μηπως ειναι θεμα με τους drivers της ενσωματωμενης? στα παιχνιδια δε το κανει καθολου. ολα τα παιχνιδια οση ωρα και να παιξεις δουλευουν κανονικα. γι αυτο το λεω. αν καποιος ξερει κατι θα με βοηθουσε παρα πολυ. ειμαι φτωχαδακι το πηρα με πολυ κοπο και ειναι το μονο rig που εχω...
mphxths Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δοκιμασε να βγαλεις το hardware accel στο "Advanced settings" στον chrome και δες αν στο ξανακανει. 1
ss13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Σύνδεσε το με εξωτερική οθόνη ( πατώντας Fn + F5 για να πάρει σήμα η εξωτερική οθόνη ή όποιο F έχει επάνω μια οθονίτσα ) , δες εαν κάνει το ίδιο . Μπορεί λόγω της μεταφοράς να έχουν κουνηθεί - αποσυνδεθεί τα καλώδια της οθόνης , έτσι να κάνει αυτό που λες . Αλλά αυτό που λες πως βγάζει πράσινα η οθόνη όταν ζορίζεται πιθανόν να έχει βαρέσει η κάρτα γραφικών
rayven18 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Είναι πρόσφατο bug του chrome κυρίως σε site με html 5 που έχουν πολλές εικόνες και γενικά ενεργά στοιχεία, μην σκαλώνεις θα επιλυθεί σύντομα 1 1
filip123go Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δοκίμασε και με άλλον browser πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.
razorblade334 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Στις 28/8/2018 στις 4:17 ΠΜ, filip123go είπε Δοκίμασε και με άλλον browser πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Σ ευχαριστώ πολύ. Τελικά έχεις δίκιο!! Χάρηκα πολύ. Όχι με το bug βέβαια! Το κα ει και το Toshiba της γυναικός μου και φυσικά και το κινητό μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα