Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να το ξεκαθαρισω τοτε  εχω στην διαθεση μου τοσα αλλα μπορω να το κανω και με λιγοτερα λεφτα  πιστευω πως αυτην την καρτα δεν την χρειαζομαι  400+ ευρω  αλλα θα ηθελα εναν δυνατο cpu 

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν τρολάρεις ή όχι, αλλά εγώ θα σε απαντήσω κανονικά.

Πρώτα απ' όλα πρέπει να αποφασίσεις τι θες.

Θες να παίζεις ultra settings σε 32" 4κ? Θες απλά το παιχνίδι να παίζει 45-60fps ακόμα και στα medium? Αν δεν ξέρεις τι θες δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει. Πρέπει να καταλήξεις. Όπως επίσης να βγάλεις ένα budget, του τύπου, έχω Χ€ και θα τα διαθέσω για ένα καλό pc. Αν κάποιος με προτείνει κάτι πιο οικονομικό που καλύπτει τις ανάγκες μου ακόμα καλύτερα. Αλλά πρώτα απ' όλα πρέπει να αποφασίσεις για πιο λόγο θες καινούργιο pc και τι απαιτήσεις έχεις από αυτό.

Υπάρχει και μια φόρμα που συμπληρώνουμε όταν ζητάμε βοήθεια για να μπορέσουν να μας βοηθήσουν καλύτερα και να μην τους βγάζουμε την πίστη με ερωτήσεις.

Φιλικά πάντα!!

Δημοσ.

μαλλον οπως κατελειξα θα παρω εναν ryzen 5  2600  και μια καρτουλα 580 η 1060     στα  αλλα δεν ξερω    αυτο ειναι το προβλημα μου  συγγνωμη που σας κουρασα αλλα δεν πιστευα οτι  ετσι θα εβγαιναν τα πραγμματα 

Δημοσ.

Γιατί να μην πάρεις έναν i5 8600 και μία 1070ti;

Συμπλήρωσε αυτό:

Spoiler

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.

•  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...