kurillakoc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 να το ξεκαθαρισω τοτε εχω στην διαθεση μου τοσα αλλα μπορω να το κανω και με λιγοτερα λεφτα πιστευω πως αυτην την καρτα δεν την χρειαζομαι 400+ ευρω αλλα θα ηθελα εναν δυνατο cpu
LastSurvivor Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δεν ξέρω αν τρολάρεις ή όχι, αλλά εγώ θα σε απαντήσω κανονικά. Πρώτα απ' όλα πρέπει να αποφασίσεις τι θες. Θες να παίζεις ultra settings σε 32" 4κ? Θες απλά το παιχνίδι να παίζει 45-60fps ακόμα και στα medium? Αν δεν ξέρεις τι θες δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει. Πρέπει να καταλήξεις. Όπως επίσης να βγάλεις ένα budget, του τύπου, έχω Χ€ και θα τα διαθέσω για ένα καλό pc. Αν κάποιος με προτείνει κάτι πιο οικονομικό που καλύπτει τις ανάγκες μου ακόμα καλύτερα. Αλλά πρώτα απ' όλα πρέπει να αποφασίσεις για πιο λόγο θες καινούργιο pc και τι απαιτήσεις έχεις από αυτό. Υπάρχει και μια φόρμα που συμπληρώνουμε όταν ζητάμε βοήθεια για να μπορέσουν να μας βοηθήσουν καλύτερα και να μην τους βγάζουμε την πίστη με ερωτήσεις. Φιλικά πάντα!!
waveparticle Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Delete Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από waveparticle
kurillakoc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 μαλλον οπως κατελειξα θα παρω εναν ryzen 5 2600 και μια καρτουλα 580 η 1060 στα αλλα δεν ξερω αυτο ειναι το προβλημα μου συγγνωμη που σας κουρασα αλλα δεν πιστευα οτι ετσι θα εβγαιναν τα πραγμματα
LastSurvivor Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Γιατί να μην πάρεις έναν i5 8600 και μία 1070ti; Συμπλήρωσε αυτό: Spoiler Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Για αναβάθμιση υπολογιστή Αναφέρουμε: Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα